Пазаруване от НМ - тема 69

• 28 339
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
И аз получих габардина, размер С. Не се одобрявам, размер по малко, ще ми е по добре. Ще го връщам, все пак питам първо тук, в случай, че някоя дама от Варна го иска, а не успява да го поръча. Да ми пише. Прилагам снимки. 170см и 59кг съм

# 631
Кройката му е такава на палтото, при мен също стои набрано с колана, ръкавите имат свобода. Няма нищо общо с с коментираните други  палта и цветове в една серия
Тази снимка на S-ка е по запълнена от предната, която Ev постна. Почти еднакви килограми и височина, но си зависи индивидуално от телосложение при всеки, явно

# 632
На мен много ми харесва това  палто. Някак ми стои тузарско и  готино. За съжаление не съм такива килограми и едва ли ще ми стои така. Не знам как го поръчвате, на мен не ми се получава, все е изчерпано. От другите палта си имам трите цвята, само кафявото не ми хареса и го върнах. Ами много са хубави и ги нося, размер 36 са ми идеално в раменете. И трите цвята от елеците имам, и те са супер.

# 633
И според мен стои добре, особено където е закопчано отгоре. Но ако човек не се възприема, по-добре да го върне.

# 634
На мен не ми харесват широките ръкави, че и дълги са.
За хора с тънка талия ще се набира при колана.
Даже и сивото смятам да нося така- прихлупено и вързано , за да няма такъв обем в талията.

# 635
Оф аз само до детското успявам да се докопам. Много рядко нещо за мен да има Л размер, но поне едно боди с пайети за излизане поръчах. Дано да седи добре.

Скрит текст:

# 636
И бодито и панталона много ми харесват. Аз пуснах един гащеризон в Л, въпреки, че нося М, но като го видях наличен....разбирате...😁

# 637
Ау чуден е, може ли линк 🤣

# 638
# 639
  • Бургас
Оф аз само до детското успявам да се докопам. Много рядко нещо за мен да има Л размер, но поне едно боди с пайети за излизане поръчах. Дано да седи добре.

Скрит текст:

А панталона знаете ли го кой е?  Много ми харесва.

# 640
Това яке от детското си взех за мен, много е готино, за дънки е супер.

Тази шапка също, само дето не знам къде и с какво ще я нося

Ии мисля, че някой беше писал по-рано за този клин - уникален е - материя, кройка, всичко.
 Имам над 10 клина за спорт, но този ми е любим. Взех си го още, когато беше на редовна цена, но след доста носения се поотпусна малко и сега си го взех отново, с размер надолу.

Остана ми само мечтаната зелена кърпа.

# 641
Ванче, на мен ми харесва как ти стои палтото.

# 642
Благодаря, Дева. То и аз започнах да се чудя дали да не го оставя Grinning Ще му дам шанс и пак ще го пробвам. Междувременно ще следя и за ХС, за всеки случай.

# 643
  • БУРГАС

Скрит текст:

А панталона знаете ли го кой е?  Много ми харесва.

Като цъкнеш на преглед на продуктите върху снимката , излизат останалите от тоалета .Много е хубав панталона наистина

# 644
Момичета, някой има ли отзив за този пуловер?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1242871002.html

Общи условия

Активация на акаунт