Професионални серии за коса - Тема 165

• 57 198
  • 761
  •   2
Отговори
# 150
  • Някъде там
Искрица, ако един шампоан ми действа добре на косата, мога да го ползвам и година. Докато съм във вида, в който искам да съм с него. Сменям го, когато косата ми започне да не изгледа добре с него.
Този на Лакме прави ли косата по-плътна и обемна?
Имам лек обем, не пресушава косата и не дразни скалпа ми. Редувам го с шампоан на PREVE LABORATORIES, като през две-три седмици използвам и ДПШ.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 20:29 от Искрица

# 151
Federica, спреят Discipline върху нещо ли го слагаш (примерно кремообразен лийв ин) или самостоятелно?

Искрица, аз на всяко миене съм с различен шампоан, понеже все гледам да е в серията на маската/балсама. И постоянно искам да пробвам нещо ново и в различни комбинации. Но честно казано ако можех с един шампоан, от който да ми е добре - мисля че това е доста добре за скалпа. Преди да се удавя в манията за продукти за коса, но това беше и преди изрусяването, ползвах само един.

# 152
  • Варна
Чудя се каква маска да си поръчам. Искам хем нещо, което омекотява, но и да я уплътнява. Руса коса, има някои цъфтежи но са доста по малко, терапиите си изиграха ролята, накъсването поне спря след ударно постригване на голяма част от косата ми.
Не съм ги ползвала и събирам мнения
https://lookperfect.eu/premium-vegan-maska-za-kydravite-i-chupli … utter-masque.html - Алтерна More Butter за къдрокоски, аз не съм но търся ефекта на напоена, хидратирана коса.
https://lookperfect.eu/kydra-le-salon-high-moisture-mask-200ml.html Кидра силно хидратиращата маска
https://lookperfect.eu/sam-mcknight-deeper-love-intense-treatment-mask.html Прословутата маска на Сам Макнайт, която можела да се съчетава с всякакви шампоани
https://www.arlen.bg/product/26616/intnzivno-vazstanovyavashta-m … cLQkaAoS0EALw_wcB Олаплекс маска 4 в 1
Тайничко се надявам, че някоя от тях ще се доближи, като резултат до ефекта на някогашната Мароканойл с кафявата капачка преди реформулировката.

На Мароканската маска ако и добавиш малко олио от тяхното мнооого се доближава до старата Grinning.
More Butter е доста напояваща,но е бесиликонов продукт и за руса коса иска добавка на нещо кондициониращо.
Сам Макнайт ......Тук съм пристрастна Grinning. Рич серията ми е любима,но няма нищо общо с марокан маската. Брутално добра е,но лигава коса от нея няма как да получиш, а на марокан там му беше силата - в китосването.
От Кидра маските само рипеър не съм пробвала......Най-близко до това,което търсиш е High Moisture и донякъде тая за боядисана коса.

# 153
Момичета, някой знае ли BE TEKNIC FRIZZ BLOCKER каква термозащита има? Може ли да се използва за основна термозащита до 200°?

# 154
Чудя се каква маска да си поръчам. Искам хем нещо, което омекотява, но и да я уплътнява. Руса коса, има някои цъфтежи но са доста по малко, терапиите си изиграха ролята, накъсването поне спря след ударно постригване на голяма част от косата ми.
Ако намериш,пробвай Ryo Hair - Premium Hair Loss Relief Hair Pack

Не знам дали върши работа срещу косопад,но хидратира и уплътнява косата със сигурност

...резултат до ефекта на някогашната Мароканойл с кафявата капачка преди реформулировката.
Такъв ефект постигам само с балма и балсама (ползвани заедно) МР на Джойко.
Или както каза Принцесата,смесваш мароканската маска с олио.Аз обаче я смесвам със зехтин или арганово масло.

# 155
Взех маската на L’Alga за фина коса/ с отмиване и термозащитата за блондинки. Аз съм със студен шоколадов цвят и се надявам да ме предпази от избиване на червени нюанси. Резултатът от комбинацията от двете върху мен е гладка, лъскава и хлъзгава коса., добре подредена в краищата. Днес цял ден бях в движение, вдигах и свалях качулката на якето, не е мръднала.
Суша се с обикновен сешоар на слаба струя и минавам с четката, колкото да разплете и изправи.

# 156
  • Някъде там
Взех маската на L’Alga за фина коса/ с отмиване и термозащитата за блондинки. Аз съм със студен шоколадов цвят и се надявам да ме предпази от избиване на червени нюанси. Резултатът от комбинацията от двете върху мен е гладка, лъскава и хлъзгава коса., добре подредена в краищата. Днес цял ден бях в движение, вдигах и свалях качулката на якето, не е мръднала.
Суша се с обикновен сешоар на слаба струя и минавам с четката, колкото да разплете и изправи.
За нежелани червени нюанси, най-много ми помагаха Matrix и Redken за брюнтеки ( сините). Може да ги пробвате.

# 157
Redken за брюнетки как се отразява на косата, освен че неутрализира червените нюанси? Искам нещо за хидратация, а този не е с такава основна цел.

# 158
  • Някъде там
Redken за брюнетки как се отразява на косата, освен че неутрализира червените нюанси? Искам нещо за хидратация, а този не е с такава основна цел.
Лично на мен Редкен ми допадаше малко повече от Матрикс. Редкен не ми пресушаваше косата на няколко поредни измивания, докато при Матрикс на трето поредно измиване усещах лека сухота. Само, че продуктите на Редкен - за студено кафяво,  вече не се предлагат по сайтовете. Може би тази серия са я спрели.

# 159
Каква е разликата между Chi Infra и Chi Keratin?

# 160
CHI Infra e по-овлажняваща, а CHI Keratin - по-протеинова.

# 161
В ЗР има миниатюрни разфасовки на двата вида Chi, също и на Biosilk. Има и тестери, които да пробваш на място. Минитата са за 1-2 нанасяния и не са скъпи. Струват ми се добър вариант за проба.

# 162
Aз много харесвам и винаги имам налична серията CHI Infra, с фин боядисвам косъм съм. Кератин купувам много по-рядко (защото имам и други любими протеинови). На този бранд и финишите са нелоши.

# 163
Agent, мерси, чела съм често твои постове за Инфра и се надявах да драснеш Simple Smile) Аз си взех Ktrix финиша от серията с кератин и много ми допадна, затова се замислям да купя и Ш+ Б

Linofrina - има ли минита на шампоан/балсам на кератиновата? На Инфра съм виждала сетове с малки опаковки, но кератиново мини май има само финиш-маслото.

# 164
Минитата бяха на финишите. Шампоанът и балсамът може да се предлагат в малки разфасовки, но не колкото мини дозите.

Имах 1 л шампоан Инфра. Жалко, че свърши. Бих могла да съдействам с отливка.

Аз си търся хубав ДПШ. В момента обирам Goop G.Tox от дъното на кутията. Проблемът е, че сега е труден за намиране. Надявам се да не е спрян.
Дъщеря ми е доволна от глината на Kerastase. Аз съм свикнала със скраба и с глината ми е малко странно. Приемам всякакви предложения, стига продуктът да си заслужава.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 00:40 от Linofrina

Общи условия

Активация на акаунт