Професионални серии за коса - Тема 165

• 55 836
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
Casual, на мен Joico Moisture Recovery серията ми е вечен фаворит в хидратацията. Можеш да пробваш и Re-Moisturizing (оранжевата) серията на Кинсли пак много добре хидратира. Ако имаш масления пре-уош на Алтерна с маслата - жестока хидратация дава (но отдавна не се произвежда).
Омекотява ми много Redken All Soft, но не съм сигурна дали се брои като точно хидратация.

# 751
Casual, на мен Joico Moisture Recovery серията ми е вечен фаворит в хидратацията. Можеш да пробваш и Re-Moisturizing (оранжевата) серията на Кинсли пак много добре хидратира. Ако имаш масления пре-уош на Алтерна с маслата - жестока хидратация дава (но отдавна не се произвежда).
Омекотява ми много Redken All Soft, но не съм сигурна дали се брои като точно хидратация.
Отдавна ми свърши Алтерната Sad
Останалите съм пробвала също, на Редкен от тази серия само хеви крема. Първоначално ми беше достатъчен , после "олекотя" ефекта.

На Медавита маската в тъмно лилавата кутия някой да е пробвал да изрази мнение !

# 752
Viktoriq след силен протеин задължително хидратация.Изгубиш ли баланса,косъмът става чуплив,косата се накъсва.

Casual и аз съм за Moisture Recovery

# 753
  • Някъде там
Mama xxl, изпрабва ли ламерната вода на Олиосета? Може ли да споделиш отзиви?

Casual, от мен глас за Moisture Recovery.

Препоръчайте ми шампоан, балсам и пяна, спрей за обем. Основно се колебая между Филип Кингсли и Джойко, но съм отворена и за други предложения.

# 754
Искрица, много съм доволна от първи опит! Ползвах я в комбинация с шампоана от серията. С количествата ще свиквам с времето, защото шампоанът е доста течен спрямо обичайните, терапията си е направо водна консистенция и я ползвах по упътването вместо балсам/маска.
Обемът е от корен, точно както харесвам, цялата коса се повдига и е подредена без допълнителни грижи. Блясък - чиста и лъскава изглежда косата, но у дома се посмяха като питах има ли 3D ефект🙂 Аз много бързо отмих терапията, може би с точна доза и точно време за масаж да има и такъв ефект.
Косата ми е гъста, тежка и обикновено бързо увисва от корен, а сега си стои обемна и ми харесва много. Предполагам на тънък косъм ще се види най-добре какво могат тези два продукта.
От шампоана за обем на Philip Kingsley също бях много доволна, страхотно усещане за чистота на скалпа имах от него. С него обаче си усещах косата някак плътна, а с Olioseta по-лека.

# 755
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mоята коса е суха и дехидратирана. Пробвала съм какви ли не марки и за себе си съм открила,че най-здрава и хидратирана коса получавам с продуктите на Olaplex. 4,5 и 8. 8 е маската и може би най-добрата,която някога съм ползвала за косата ми. Перфектора,не помня кой номер,( 3?) пък ползвах като нощна грижа.

Много бързо тази марка влезе в личната ми топ 3 класация на про серии,заедно с Алтерна и Лореал Про. Керастас ги слагам на 4-та позиция,защото рекламата им е по-добра от продуктите (маските според мен са най-успешният им асортимент)

# 756
За моята суха, изсветлена до ниво 10, къдрава коса номер едно е Лалга - от преуош шампоана чак до маслото....

# 757
Като казвате  Moisture Recovery на едно миене слагате цялата серия ли? Аз съм ползвала само маската, но трябва много да се внимава какво количество се слага...

# 758
Дами, имам малко различно питане, дано съм по темата. Какво ползвате за дъщерите (до 10 години)? Дъщеря ми има дълга, плътна, но като цяло мека коса. Ровя тука Simple Smile - колебая се между шампоан на Philip Kingsley без аромати, Rene Furterer и Little Green? Ползвате ли балсами или само спрей за разплитане?

# 759
  • Някъде там
Дами, имам малко различно питане, дано съм по темата. Какво ползвате за дъщерите (до 10 години)? Дъщеря ми има дълга, плътна, но като цяло мека коса. Ровя тука Simple Smile - колебая се между шампоан на Philip Kingsley без аромати, Rene Furterer и Little Green? Ползвате ли балсами или само спрей за разплитане?
За малката ми дъщеря използвам шампоан и балсам на Cocosolis, които спечелих от съвместната игра на BG-Mamma и Cocosolis. През годините съм пробвала какво ли не, но само тези продукти успяват да разплетат косата ѝ без нито един възел – четката буквално се плъзга. За мен това е изключително важно, защото тя е с тежък аутизъм, а възлите и сушенето могат да предизвикат силен гняв и истерия. Най-сетне това вече е зад гърба ми.
Използвам шампоан и балсам, двата продукта са с доста добър състав и според мен са подходящи и за деца.

# 760
  • София
Бюти, за моите дъщерички ( 6г. и 9г.) използвам шампоан и балсам от зелената серия на Dr. FORHAIR Phyto Therapy, препоръчват го точно и за деца.
Серията е без сулфати, силикони, парабени.
След балсама не се налага спрей за разплитане и то при положение, че и двете ми момиченца са с дълги и много гъсти коси.
За съжаление, не го откривам в Бг, аз поръчвам от Yesstyle.

https://www.yesstyle.com/en/dr-forhair-phyto-therapy-shampoo-300 … 054#productAnchor
https://www.yesstyle.com/en/dr-forhair-phyto-therapy-treatment-3 … 055#productAnchor

# 761
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
НОВА ТЕМА : https://www.bg-mamma.com/?topic=1782243

Общи условия

Активация на акаунт