Професионални серии за коса - Тема 165

• 55 825
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Шоколадка, не плюем бранда К18. Споделяме опита си, за да няма и други като нас.
Много ясно, че ще си купя терапията "защото е скъпа" .. такава съм си "снобарка". 🤣🤣🤣
То сакън човек да не си каже мнението, веднага започват нападките ..
Ванеса, точно след "схемата" ми се накъса косата. И да, явно е за силно увредени, изсветлени и т.н. коси.

# 721
Vanessa - моля те сподели схемата за К18? За изрусена коса.
На мен освен, че ми генерират безобразен фриз биомиметичните терапии, виждам и ефект, но все ме е страх да не прекаля.

# 722
  • София
Шоколадка, не плюем бранда К18. Споделяме опита си, за да няма и други като нас.
Много ясно, че ще си купя терапията "защото е скъпа" .. такава съм си "снобарка". 🤣🤣🤣
Ванеса, точно след "схемата" ми се накъса косата. И да, явно е за силно увредени, изсветлени и т.н. коси.
Ем, вие пък веднага да се засегнете Blush Никъде не ви споменавам, говоря по принцип…

# 723
С биометриците е малко тото
Уж си познавам нуждите на косата но не уцелвам всеки път - понякога косата става разкошна, друг път се степва, но не е болка за умиране - на другия ден измивам отново с добре хидратиращи продукти и всичко е ок.

# 724
При положение, че аз споделям лошия си опит с К18, кой визирахте, че плюе бранда?
Мерси.
Ем, вие пък веднага да се засегнете Blush Никъде не ви споменавам, говоря по принцип…

# 725
Здравейте! Изчетох цялата тема и малко от предишната. Страхотни сте, а информацията е необхватна. Записвам се с едно питане, и вярвам, че тук ще е мястото, от което ще мога да оправя пораженията по косата си.
Моля за съвети за Ш и М, и някакъв финиш продукт. А ето и повече информация- изрусявам косата си от над 2 години, на кичури или балеаж. Не ползвам преса или друго, освен сешоар на Парлукс. Косата ми е с тънък косъм, издържа 2 дни и на 3ти я мия, защото е с мазни корени. Краищата за сухи, накъсани, цъфнали и чупещи се. Подстригват ме на черта, и след два месеца е като дъвкана, къде късо, къде дълго, нямам плътност. От дълго време съм в търсене на продукти за косата ми, но сякаш не съм намерила моето. Имам еластисайзър на ФК, който използвам от време на време, К18 (който използвам редовно, аз съм от доволните), Ш и М сменям постоянно, в момента съм с Доори. Мисля, че на Лореал Absolut Repair Molecular беше един от тези, които много добре ми е действал. Керастаз много ми утежняват, но може да не съм ползвала правилните продукти, защото дълго време си взимах такива за мазна коса, а от вас научих, че е добре да си взема хидратиращи. За съжаление нямам огромни финансови възможности, на този етаж мога да си позволя Ш и М с общ бюджет до около 100лв. След К18 не слагам нищо, а може би е нужно, как мислите?

# 726
  • София
При положение, че аз споделям лошия си опит с К18, кой визирахте, че плюе бранда?
Мерси.
Е нали не плюете бранда, сама го казахте Simple Smile И айде по-спокойно, че сте супер докачливи тука.....

# 727
Споделяне на мнение не означава "плюене", може би има разлика.

# 728
Здравейте,

Много съм боса в познанията си относно продукти за коса и имам нужда от помощ и съвет за добър стилизиращ продук, с който да напръскам косата си преди да я навия с ролки. Целта ми е да получа хубави, едри вълни/ разпуснати къдрици, не знам как да ги нарека - каквито са модерни сега, но не и да паднат след 2 часа. След това ще напръскам с лак за коса предполагам?

Благодаря на отзовалите се Heart

Скрит текст:

# 729
В процес на смяна съм на всички продукти за коса и искам да се похваля с новите си придобивки. По съвет на съфорумки си взех:  
Маска на kydra
Скрит текст:

Спрей и масло на Moroccan
Скрит текст:

Шампоан и балсам нa Shiseido
Скрит текст:
В процес съм на пробване на всичко, та ще мога да споделя впечатления скоро.
Това си взех като резултат на собствен рисърч - шампоан и балсам нa Milk Shake за студено кестеняв цвят - ефектът на матиране не е нещо особено, но самите продукти са хубави и измиват и омекотяват косата много добре.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 12:11 от Beauty queen

# 730
Beauty queen, ш и б на Milkshake  сини ли са или лилави?

# 731
Beauty queen, ш и б на Milkshake  сини ли са или лилави?

Лилави

# 732
Бюти ,как е маската?

# 733

Това е единственото, което ми остана са пробвам и ще кажа до ден-два 😀

# 734
  • Варна
Beauty queen ,може ли да споделиш мнение относно шампоана и балсама нa Shiseido?
Аз се чудя каква серия да избера златната или тази червената?

Общи условия

Активация на акаунт