Професионални серии за коса - Тема 165

• 55 886
  • 761
  •   2
Отговори
# 630
  • Някъде там
Здравейте! Поради здравословни причини няма да мога да използвам любимата си боя на Andreia с амоняк. Затова се чудех дали бих могла да пробвам новата безамонячна боя на Olioseta. По принцип не харесвах боята - старата ѝ опаковка, но пък тази серия предлага цветовете, които обикновено използвам с моята боя.

Въпросът ми е по-скоро дали нюансите са по-тъмни и наситени, за да знам дали да поръчам 5 + 5.02 или 6 + 6.02? Използвам 3% оксидант.

# 631
Скъпи дами, мисля да си поръчам спрея за плажни къдрици на Oway, въпроса ми е как да го използвам, на влажна коса след баня и след това да свивам косата на топка или пръскам на вече напълно изсушена коса и намачквам с ръце? Вие как сте използвали подобен тип продукти?
За този става въпрос: https://www.arlen.bg/product/9479/sprey-za-plazhen-i-mokar-efekt … -spray-240ml.html
Моля за мнения и за тяхната маска за възстановяване Oway Rebuilding Flowers Rose
https://www.arlen.bg/product/15874/vazstanovyavashta-maska-za-uv … g-mask-150ml.html

# 632
Момичета, виждам страшно много нови марки в Арлен и Златна рибка за мен и бих се радвала, ако имате положителни отзиви за някои продукти.
Не живея в Бг от известно време и имам достъп основно до Керастаз, Редкен, Лореал, Вела и разни други от Сефора.
Не визирам някакви конкретни нужди, косата ми е средна дължина, леко сухи дължини, мазни корени, следродилен обилен косопад, боядисаха и на все два дни използвам airwrap. Та продукти като маска/балсам, термозащити, серуми за скалп са тези, които са ми най-интересни 🙂

# 633
Здравейте! Много спешно трябва да си закупя преса. Сегашната ми е на Ремингтон с кератин, но ми е от около 4г и напоследък забелязвам, че доста ми накъсва косицата. Косата ми е рядка, с тънък косъм и нито е чуплива, нито права, общо взето никаква😄 Пресата я използвам постоянно. Моята коса дали защото не съм боядисана и е мека и не се задържа права. На следващата сутрин отново трябва да повторя с пресата. Не знам дали е до коса или има значение и пресата. Преди година се изправих трайно, доволна бях. Не знам дали си въобразявам, но от тогава косата ми започна повече да цъфти и някак всякаш стана и по рядка. Та страх ме е да повторя. Изчела съм доста и стигнах до извода, че за моята коса ми трябва преса с керамични плочи, била най-щадяща. Спряла съм се на два модела - Babyliss pro elipsis 3000 и ламиниращата Upgrade. Като въпросите са ми няколко. С коя от двете косата ми би издържала повече от ден изправена, че ми писна? Коя е по щадяща? И другото, което ме вълнува... гледам, че има няколко различни модела на Upgrade. С кератин, без кератин, хич не са ми ясни. И моля някоя по запозната да ми каже на Upgrade какви са им плочите, керамични ли, други ли? На повечето места пише титаниеви плочи  с керамично турмалиново покритие? Ако има някой, който да ми отговори на многото въпроси, ще съм благодарна.😄

# 634
  • някъде там
Здравейте! Мога ли да намеря LALGA някъде  другаде, освен Златна рибка 🙄
Благодаря за информацията 🍀

# 635
  • Варна
Здравейте!
Търся термозащита за коса  Simple Smile
https://www.arlen.bg/product/29945/revolyutsionen-uplatnitel-za- … spray-150-ml.html
Загледах този спрей ,какво ви е мнението ,някой ползва ли го?
Нямам доверие/не вярвам на мненията в  уебсайтовете,затова питам тук Hands Pray

# 636
Намирала съм онлайн в литовски сайт Cascada professional, с доставка до бг 10 евро, но за едно нещо не си заслужава и не поръчах, но си го запазих като опция.....може би за повече неща, имаха хубави промоции като гледах тогава.
https://

# 637
  • някъде там
Намирала съм онлайн в литовски сайт Cascada professional, с доставка до бг 10 евро, но за едно нещо не си заслужава и не поръчах, но си го запазих като опция.....може би за повече неща, имаха хубави промоции като гледах тогава.
https://
Може ли сайта? Може и на лично.
Благодаря!

# 638
# 639
Здравейте! Търся серума на Kerastase genesis против косопад във всички онлайн магазини, които знам и които ми излизат в Гугъл. Навсякъде е изчерпан. Бихте ли ми помогнали със сайт, в който е наличен. Може да е български, който да не знам и да не съм проверявала, може и чуждестранен, да доставя до България. Благодаря ви предварително!

# 640
Момичета, може ли да споделите кои продукти за коса ще използвате лятото? Много се чудя какво да си взема. От 2 години ползвах бялата серия на Shu uemura и съм доволна много, но искам да сменя за летния сезон.

# 641
Може ли мнение? Марката ми се струва менте!

# 642
# 643
Не знам цената спрямо някой други ми се стори малка! На дайсън и други са по 1300лвкоето е безумно ..

# 644
Като че ли 400 и кусур пък е малко за сешоар с две приставки...

Общи условия

Активация на акаунт