Професионални серии за коса - Тема 165

• 55 876
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
А за оформяне с дефузер бихте ли препоръчали сешоар?

# 646
  • Някъде по Дунава
Дъщеря ми се прави с дифузера на Parlux Alyon.

# 647
Искам да питам дали мога да смеся два различни % окислители на едно боядисване? По принцип ползвам 6% за боя смес от 5-ца и 6-ца, става близко до моя цвят. Но сега си взех 3% оксидант(за проба), а имам още малко от 6%-товия и да не го хвърлям, дали мога да смеся двата при следващото боядисване?

# 648
Няма никакъв проблем да смесвате оксидантите- и фризьорите го правят….

# 649
  • Някъде там
Искам да питам дали мога да смеся два различни % окислители на едно боядисване? По принцип ползвам 6% за боя смес от 5-ца и 6-ца, става близко до моя цвят. Но сега си взех 3% оксидант(за проба), а имам още малко от 6%-товия и да не го хвърлям, дали мога да смеся двата при следващото боядисване?
Може смело да смесвате. Ако са в равни части ще получите 4.5% оксидант.

Да споделя, този месец ми се наложи  да  боядисам корени с безамонячна боя. Спрях се на Олиосета,  защото при нея има един от цветовете, които добавям към основния.
Потвърждавам, че боята е с нова формула - със старата ме сърбеше скалпът и ми щипеше. С новата това усещане липсва, но от към трайност и покриване на бели коси - не съм впечатлена.

# 650
А някакви скорошни отзиви откъм покрутие на бели коси на ниво 7? Аз от две години се боядисвам с lakme collage, обаче последните пъти покритието е трагично. Чудя се дали да се върна на permesse.

# 651
  • Някъде там
А някакви скорошни отзиви откъм покрутие на бели коси на ниво 7? Аз от две години се боядисвам с lakme collage, обаче последните пъти покритието е трагично. Чудя се дали да се върна на permesse.
Най-дълготрайна поне за мен е Андреа ( с амоняк). Поради здравословни причини в момента не мога да използвам бои с амоняк. Нямам търпение отново да се върна към любимата ми Андреа.

# 652
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета, търся подходяща серия за ежедневна употреба.
Следващите два месеца ще прекарам на плажа и ще си мия косата всеки ден.
Знам, че това е катастрофално за косичката ми, но се налага.
Моля за вашите препоръки!

# 653
Най-дълготрайна поне за мен е Андреа ( с амоняк). Поради здравословни причини в момента не мога да използвам бои с амоняк. Нямам търпение отново да се върна към любимата ми Андреа.
Добавете към боята 1 ампула за боядисване на бели коса и решавате проблема с която и да е боя...

# 654
И от мен един глас за боите Андреа. От скоро ги ползвам (3 месеца), но до момента съм много доволна! Покрива добре белите косички и не се измива бързо.

# 655
Момичета, търся подходяща серия за ежедневна употреба.
Следващите два месеца ще прекарам на плажа и ще си мия косата всеки ден.
Знам, че това е катастрофално за косичката ми, но се налага.
Моля за вашите препоръки!
Катастрофално?
Над 10 години вече мия косата си всеки божи ден и е в перфектно състояние 😀 Ежедневни шампиони не ползвам. Тоест, не пише специално на тях, че са такива. Погледнете сериите на Доори, Милк Шейк също съм купувала, Алфапарф, Лакме. Конкретно Lakme bio argan, Milk Shake за обем, розовата и синята Алфапарф и всички на Дори.

# 656
Следващите два месеца ще прекарам на плажа ......Знам, че това е катастрофално за косичката ми
Катастрофално? Над 10 години вече мия косата си всеки божи ден и е в перфектно състояние
по-скоро двумесечно ежедневие на плажа ( и в солена вода най-вече )
Определено след моето миналогодишно плажостоене цяло лято имаше странични ефекти на кожата и косата ми.Yum

# 657
Вземете си слънцезащита за коса.Шампоана в случая, няма да помогне.

# 658
Аз мисля, че не е задължително да се миете всеки ден с шампоан, може да е през ден, през два според случая. А всеки ден с вода иначе. И слънцезащита и лийв-ини.

# 659
  • Бургас
Добавете към боята 1 ампула за боядисване на бели коса и решавате проблема с която и да е боя...

Може ли линк към конкретен продукт? Увреждат ли допълнително косата такива продукти?

Общи условия

Активация на акаунт