Професионални серии за коса - Тема 165

• 55 868
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
И аз бих помолила за същото, за пръв път чувам за подобен продукт.

# 661
А някакви скорошни отзиви откъм покрутие на бели коси на ниво 7? Аз от две години се боядисвам с lakme collage, обаче последните пъти покритието е трагично. Чудя се дали да се върна на permesse.
Най-дълготрайна поне за мен е Андреа ( с амоняк). Поради здравословни причини в момента не мога да използвам бои с амоняк. Нямам търпение отново да се върна към любимата ми Андреа.
Добавете към боята 1 ампула за боядисване на бели коса и решавате проблема с която и да е боя...

Може ли линк към конкретен продукт? Увреждат ли допълнително косата такива продукти?
Не увреждат косата,а и много хубаво миришат.Има ги в много онлайн магазини-
https://salerm-bg.com/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%B … d0%b8-grey-cover/

# 662
Момичета, на 41 съм.. и вече се виждат 4-5 до 10 на бели косъма, предимно отпред. Не искам да си боядисвам косата, на този етап. Харесвам си много цвета и непрекъснато получавам комплименти, от фризьори, че цвета ми е много приятен и да отложа боядисването, колкото мога...
И стига толкова самохвалене Simple Smile)
Искам да оцветя тези бели косми, че вече и мъжа се шегува, но не знам какво е подходящо... Цвета е медено кестеняво, като от светлината става светло. Фризьор ми е казвал, че цвета ми се води най-тъмното русо.
Също така съм в търсене на хубав крем за коса, маска и олио, след измиване. Имам на олиосета All in one в момента и спрей Алапарф за обем, но и двете сякаш нищо не правят. Имам и елексира на orofloido (който изобщо не ми допада)
Косата ми е тънка, права и няма особен обем, ако не я правя специално. Имам и няколко вида шампоани, които не ползвам в момента, защото все ми излиза нещо като пърхут , сякаш ми идват тежки. Имам Алапарф, Макадамия и маска и шампоан за тънка коса и още няколко. Взех си шампоана на Юсерин за почистване на скалпа, но той ми изсушава доста косата.
Мисля си дали да не пробвам Ducrey, за нежен скалп, докато се успокои..
Добавям че имам проблем с хипофукнция и ниско желязо, което 100% дава отражение и на косата и ноктите. Пия и добавки, както и Биотин.

# 663
  • Сливен
Моя позната си прави обливка с течност от орехи,така отлага боядисването,белите косми ,които са повече от 5-10бр изглеждат светлоруси,все едно си е правила кичури,стои много готино.
Предвид ,че си с хипофункция йода от орехите няма да ти навреди.

# 664
Здравейте момичета, дали някоя руса главица е изпробвала този продукт за  убиване на нежелани жълти и медни отенъци ?
https://prohairshop.bg/neutralizirasht-fluid-farmavita-cool-blon … -250ml-p01f007250

# 665
Моя позната си прави обливка с течност от орехи,така отлага боядисването,белите косми ,които са повече от 5-10бр изглеждат светлоруси,все едно си е правила кичури,стои много готино.
Предвид ,че си с хипофункция йода от орехите няма да ти навреди.
За пръв път чувам за такова нещо, но отивам да проверя как се случва. Звучи ми натурално и подходящо Simple Smile

# 666
  • В полите на Пирин планина
Може да се пробва и с шампоан-оцветител, но не знам как би полиял на естествената коса.

# 667
Новата серия на Керастас за блясък ми направи пърхут, никога през живота си не съм имала. Също като ефект не останах впечатлена.
След измиване с друг шампоан се оправи.
Шампоанът сваля боята и косата остава по-суха.
Изобщо не знам как отново се подлъгах да купя Керастаз, преди много години наистина бяха страхотни.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 07:09 от marigold_

# 668
Момичета, преди време хвалехте тази серия, кое според вас да взема на първо време ( не мога всичко наведнъж) Благодаря

# 669
Дами, да се посъветвам нещо с вас, тъй като с моята коса нещо сме в обтегнати отношения и нещо на противоположни позиции 😀. Колко често ползвате leave-in продукти - само след измиване или всеки ден слагате по нещо? Не говоря за термозащита, а за кремове, серуми, балсами и олиа без отмиване.

# 670
Аз всяка сутрин мажа някакво масло в краищата.

# 671
Веднъж след измиване на косата, ако сложа и на следващия ден, ще я утежня. Но моята коса не е суха, а и обичам да имам обем, дори и с цената на някой фриз.

# 672
Момичета, преди време хвалехте тази серия, кое според вас да взема на първо време ( не мога всичко наведнъж) Благодаря

Аз я имам, но май ми допадна само серума(този който е на снимката). Освежава краищата.
Освен, че мирише прекрасно, шампоана и балсам не са подходящи за моята тънка коса. Имах едно изсшушаване, както и ме сърбеше скалпа, но то се оказва че моя е доста чувствителен към почти всичко.

# 673
  • София
Дами, да се посъветвам нещо с вас, тъй като с моята коса нещо сме в обтегнати отношения и нещо на противоположни позиции 😀. Колко често ползвате leave-in продукти - само след измиване или всеки ден слагате по нещо? Не говоря за термозащита, а за кремове, серуми, балсами и олиа без отмиване.

Крем за термозащита и олио слагам след миене. А допълнително олио - през ден, вечер когато си лягам. Аз съм с боядисана руса коса, сравнително суха в краищата.

# 674
Здравейте! Препоръчайте ми пяна за обем. Пробвала съм къде какво има спрейчета и пудри, но сега реших пяна да пробвам. Благодаря! 😻👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт