Професионални серии за коса - Тема 165

• 55 861
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Аз съм с дълга коса, суха в краищата и задължително слагам всеки ден олио на краищата/част от дължините. Понякога дори 2 пъти на ден. Вечер слагам само понякога някакъв лийв-ин, ако я усещам по-суха от нормалното.

# 677
Ако ми се заплитат краищата, слагам лийв-ин и на суха. Понеже слънцето е вече силно, слагам и слънцезащитен спрей балсам преди излизане, ако съм без шапка.

# 678
Благодаря ви, препоръчайте ми тогава олио, от което сте доволни и което се нанася лесно. Аз ползвам това на Alterna, но е доста тежко и се разнася трудно.
Скрит текст:

# 679
Morrocan oil light. Придава блясък и не утежнява. Също All in one спрея на Morrocan oil.

# 680
Дами, да се посъветвам нещо с вас, тъй като с моята коса нещо сме в обтегнати отношения и нещо на противоположни позиции 😀. Колко често ползвате leave-in продукти - само след измиване или всеки ден слагате по нещо? Не говоря за термозащита, а за кремове, серуми, балсами и олиа без отмиване.

След измиване задължително и всеки ден по нещо в зависимост от нуждите на косата /моята е суха, скандинавско руса/.

# 681
В момента ползвам олио на Олиосета и съм доволна.

# 682
Morrocan oil light. Придава блясък и не утежнява. Също All in one спрея на Morrocan oil.

Речено-сторено, поръчах 😊.

Изумих се от гамата продукти на Moroccan! От много време не съм поръчвала от тях.

# 683
Аз много харесвам продуктите им. Дано да ти хареса.

# 684
  • Някъде там
Дами, да се посъветвам нещо с вас, тъй като с моята коса нещо сме в обтегнати отношения и нещо на противоположни позиции 😀. Колко често ползвате leave-in продукти - само след измиване или всеки ден слагате по нещо? Не говоря за термозащита, а за кремове, серуми, балсами и олиа без отмиване.
След баня задължително използвам термозащита и след нея слагам leave-in крем. Ако усетя косата суха в следващите дни, нанасям по една помпичка leave-in крем. В момента използвам крем на  Kalianto, за мен и за моята коса това е най-добрият продукт от всички, които съм използвала до момента.
Здравейте! Препоръчайте ми пяна за обем. Пробвала съм къде какво има спрейчета и пудри, но сега реших пяна да пробвам. Благодаря! 😻👌🏻

Toзи спрей е много добър https://lookperfect.eu/sam-mcknight-cool-girl-barely-there-textu … 5rLC5q1I-TgXQFwZQ

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 13:31 от Искрица

# 685
Някой къдри ли се с пяна. Моята коса е доста гъста и леко чуплива. Дали ще се справя с накъдряне сама

# 686
Здравейте, има ли проблем да се смеси боя на една марка с оксидант от друга?

# 687
  • Сливен
не,аз се боядисвам с пермесе,а оксиданта е какъвто имам наличен.

# 688
Да похваля един протокол. Имах за един път от еластайзъра, с който не се харесахме, ама викам айде последна проба и го хвърлям. ДШ Медикюлюс един път, после шампоан Macadamia за тънка коса, после щедро балсама на Macadamia, и о чудо! Страхотно загладен и лъскав косъм. Сега трябва пак да поръчам еластайзъра😀😀😀 Моля, кажете тая пяна на милкшейк има ли термозащита последно или няма?

# 689
Ако не смеся в съотношение боя оксидант проблем ли е? Използвам опаковката за три пъти- на Oway е  , като разделям на око .Притеснявам се дали би било проблем.

Общи условия

Активация на акаунт