Професионални серии за коса - Тема 165

• 55 850
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, може ли мнение за Be Teknic Frizz Blocker Spray и NOURISH Thermo Protective Sealer...искам нещо без отмиване и отежняване, което да задържа косата права след преса поне 2 дни без да трябва да я горя с пресата за целта. Ако тези не вършат работа, моля да ми препоръчате алтернатива. Мерси

# 691
Хора, ако косата ви е здрава не ползвайте терапията К18. Първо ползване супер коса и още няколко пъти я бях ползвала, а след определено време забелязах как жестоко ми се е накъсала косата и съответно изтъняла по дължините ..
Ако мога бих погледнала колко е останало, но едва ли съм стигнала до половината на шишето, защото е ползвано супер малко и бих го разменила с някой това ужасно нещо ..
Амбро, за мен този спрей  be teknic не е нищо особено, най-добрия продукт за мен до момента, за изправяне на косата, си остава термото на Напура. 🔝

# 692
  • София
Аз съм много доволна от спрея. Използвам го от няколко месеца. Изправям се на 5,6 дни , косата ми  е плътна и лъскава. Втора опаковка използвам.

# 693
  • Бургас/Пз
Само аз ли не мога да се разбера с Термото на Напура. Как да сложа малко и да го разпределя на цялата коса?? Ако сложа толкова, колкото смятам, че трябва, за да е защитена  цялата коса, резултатът е , че след като се изсуша трябва пак да влизам в банята.

# 694
Абсолютно същите впечатления имам от К18 и ужасно съжалявам,  че упорито продължавах да го ползвам, въпреки че ставаше видимо по-тънка и никаква... Нищо друго не съм променяла в този период. Внимавайте с него.

Термото на Напура дава ли добри резултати просто за сушене със сешоар, без издърпване с четка или преса? Можете ли да сравните с цимент термик?

За финал да споделя впечатления от Miriam Quevedo, серията за обем с "диаманти и платина" (за тези пари наистина трябва на дъното да се утаяват) Satisfied Та, нещо не съм дочела описанието при поръчка и като взех комплекта установих, че шампоанът е безсулфатен, а аз с такива принципно никак не се разбирам. Но! Тези продукти много ми харесват, а като супер бонус отчитам, че косата ми остава чиста +1 ден от обичайното бързо омазняване. Фин и по принцип здрав косъм, боя на ниво 10.

# 695
  • Някъде там
Само аз ли не мога да се разбера с Термото на Напура. Как да сложа малко и да го разпределя на цялата коса?? Ако сложа толкова, колкото смятам, че трябва, за да е защитена  цялата коса, резултатът е , че след като се изсуша трябва пак да влизам в банята.
Не си само ти. Аз също трудно се разбирам с термото на напура Simple Smile

# 696
Аз leave in продукти използвам само алед къпане - тогава суша и оформям и до следващо миене нищо не правя.

Термото на Напура го харесвам като ефект като се изпраяям, но и аз имам чувството, че не слагам нужното количество.

И аз си поръчах пяната за обем на Color wow, отдавна я гледам в Нотино, все изчерпана. Искам да пробвам дали ще стане добре при издухване с четка.

# 697
Здравейте, а вие каква термозащита използвате за преса? Рядко се изправям с преса, но знам, че тези които имам за сешоар, не са достатъчни и за преса. Взех си спрея Iron Guard na Chi,  но не ми хареса за преса - то си е лак за коса за мен, косата ми лепнеше и при минаване с преса отгоре все едно залепваше космите във всякакви форми Sad според мен ще е добро обаче за къдрене с маша. Трябва ми нещо, което да сложа непосредствено преди изправянето с преса (което обикновено е на другия ден след къпане).

# 698
Ами то точно тази на Напура е подходяща за преса. Дава и много хубав блясък на косата. Просто трябва да се внимава с количеството, че е под формата на олио 😅

# 699
  • Варна
Аз също ползвам олиото на Напура и съм много доволна ,взех си и този на  Be Xtreme Teknic ,но сякаш олиото ми харесва повече.Разделям косата на две половинки и слагам на всяка половинка толкова олио ,колкото  една монета от 50 стотинки и разнасям по краищата.Никога не ми е ставала мазна косата.

Аз друго искам да питам... последните месеци имам жесток косопад вследствие на стрес..
Препоръчаха ми тези масла за растеж на косата:
Скрит текст:
Скрит текст:
Имате ли наблюдения ,някой да ги е ползвал ?
Аз ползвам в момента този спрей : https://zlatnaribka.com/collections/terapiya-protiv-kosopad/prod … evitalizer-250-ml,но скоро ще свърши и се чудя какво да взема .
Или пък , дали има специална тема ,там да питам?

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 13:21 от Velina_p

# 700
Здравейте, а вие каква термозащита използвате за преса? Рядко се изправям с преса, но знам, че тези които имам за сешоар, не са достатъчни и за преса. Взех си спрея Iron Guard na Chi,  но не ми хареса за преса - то си е лак за коса за мен, косата ми лепнеше и при минаване с преса отгоре все едно залепваше космите във всякакви форми Sad според мен ще е добро обаче за къдрене с маша. Трябва ми нещо, което да сложа непосредствено преди изправянето с преса (което обикновено е на другия ден след къпане).
Спреят на Алфапарф! Страхотен е! Имам го този на Чи и мнението ми е същото. Simple Smile

# 701
Благодаря ви, момичета, ще погледна препоръките ви Simple Smile а това термо-олио на напура няма проблем да се слага на суха коса, нали? Относно косопад, аз съм най-доволна от серума с прокапил на Калиначи. Преди 2 години имах много обилен косопад от стрес и той ме спаси. Също така приемах и витамини Ревалид. Изхабих наскоро и серума за растеж на Лалга, хубав е, но не колкото Калиначи.

# 702
Аз друго искам да питам... последните месеци имам жесток косопад вследствие на стрес..
Серумът на The Ordinary на мен ми действа. Ако го ползвам всеки ден, ми спира косопада и като пораснат новите косми, косата ми става по-гъста. В момента ме мързи безобразно и го мажа само въднъж-дваж седмично на измита коса и пак намалява падането на косата.

# 703
Цитат
Серумът на The Ordinary на мен ми действа. Ако го ползвам всеки ден, ми спира косопада и като пораснат новите косми, косата ми става по-гъста. В момента ме мързи безобразно и го мажа само въднъж-дваж седмично на измита коса и пак намалява падането на косата.

Този ли е The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density?
Да питам и за по-евтина алтернатива на маската на Макадамия със зелена капачка? Много омекотява косата ми, но ми идва скъпа.
Взех спрея Be Teknic Frizz Blocker Spray, да видим утре сутрин как ще е косата.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 20:43 от ambro13

# 704
  • София
От повече от 2 месеца не съм използвала олиото на Напура. Харесвам го много ,но и аз не знам дали слагам нужното количество. Не ми омазнява косата,изправя се супер лесно и бързо с нея и има страхотен блясък.

Общи условия

Активация на акаунт