Азиатска козметика и грим - тема 30

• 52 552
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Дами, благодаря за показаното сапунче Flowers Tulip! Това с многото женшен ми грабна вниманието, много обичам аромата на женшен, а и повечето неща на Sulwhasoo са ми любими.
Агент, винаги ме изненадваш с нещо ново и много полезно. Изобщо не ми е хрумвало, че има тампони напоени с олио. Едва ли ще ги купя, аз като пътувам си правя в кутийка от пачове обикновени тампони напоени с любимия ми тонер, и сега мога да направя същото и с олиото. Ех, как ми се пътува, но в близките месеци работния ми график не позволява. Но пък ще съм подготвена, като дойде момента.

# 61
  • софия
Напраеих аз една кошница в Jolse, но се чудя дали няма някой хубав за Yes за същите неща!
Хайде, моля, дайте и ще спра да досаждам, че нещо много се активизирах..:Astonished

# 62
За пътуване ползвам тези с масло са и свалят всичко, чудни са за подновяване на слънцезащита през лятото.

Bubata, сезонът е такъв, че изисква грижа за запазване на влагата в кожата. Вътре сух въздух, навън студ, резки смени на температурата, затова не ти е достатъчна сегашната рутина. Друг вариант освен нощната маска е някакъв оклузивен крем или гел, който да образува защитен слой върху кожата и да задържа влагата в кожата.

# 63
  • софия
Защо никой не споменава Real barrier? Мисля ,че е съвсем подходящ за сезона.

# 64
Друг вариант освен нощната маска е някакъв оклузивен крем или гел, който да образува защитен слой върху кожата и да задържа влагата в кожата.
Абе с две думи - вазелин Wink

Онзи ден доизмазвах по муцуната си остатък от една префърцунена нощна маска и каквото и да си говорим си имаше консистенцията на прост вазелин! И в крайна сметка си сложих и серум + крем на ръцете, пък покрих всичкото това с вазелин и на сутринта и ефектът беше еднакъв Grinning

Агент, винаги ме изненадваш с нещо ново и много полезно.
Дърт прагматик съм аз, Йен, винаги имам по някой трик в ръкава! Simple Smile

Идеята ти е чудесна! Само допълвам, че тези конкретни тампони имат 2 различни повърхности - по-нежна и по-екфолиираща и аз съм много доволна как  лъсват мивките в банята след като съм приключила с тях на физиономията ми Grinning

# 65

Препоръчвам тази маска, която получих като подарък от търговеца, от който поръчвам в ибей.

# 66
Пробвах един нов за мен крем, на Medi-Peel Gold Age Tox Cream. Много добре ми попива и лицето седи "сочно"-(на суха и дехидратирана кожа).

+ мирише на праскови Wink

# 67
Препоръчвам тази маска, която получих като подарък от търговеца, от който поръчвам в ибей.
Pippi_ ти най-случайно си попаднала на най-обичаната и възхвалявана маска в тази тема! Ползвай си я със здраве, наистина е чудесен продукт!  Simple Smile

PS Останалите продукти от тази линия (Cheonyuldan) също не са никак за подценяване Wink Особено за девойки на 40+ със сухи кожи или смесени през зимата/вечерна грижа. По-по-най очния крем, който много от нас харесват е от същата линия.

Хубав подарък Grinning

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 14:51 от Agent Provocateur

# 68
Аз съм "девойка" подминала 40-те с почти 20 години Laughing и съм тотално очарована от тая маска. Сложила съм я в кошницата, заедно с още неща от линията. Очния също е страхотия!

# 69
Здравейте, опитах се да се справя сама, но без успех. Получих от yesstyle подарък reedle shot ( VT Reedle Shot 100 2 Step Mask ) и нямам идея как да го използвам, в смисъл- трябва ли да се съобразявам с какво го комбинирам и има ли някакви особености.
За протокола поръчката съдържаше гримове и маската за устни на Ланеж.

# 70
  • Prismatica Aerie
Здравейте, опитах се да се справя сама, но без успех. Получих от yesstyle подарък reedle shot ( VT Reedle Shot 100 2 Step Mask ) и нямам идея как да го използвам, в смисъл- трябва ли да се съобразявам с какво го комбинирам и има ли някакви особености.
Не. Следвате указанията на опаковката и завършвате рутината според нуждите на кожата - емулсия, крем, нощна маска.

# 71
Не. Следвате указанията на опаковката и завършвате рутината според нуждите на кожата - емулсия, крем, нощна маска.

Благодаря много 🤗

# 72
Дами, бих искала да помоля за препоръка за продукти за измиване, и двете стъпки или ако има нещо комбинирано за много чувствителна и суха кожа. До скоро ползвах почистващия балм на Pyunkang Yul и почистващата пяна с мадагскарска центела на Skin 1004. Откакто се застуди у наше село, много ми се изсушава кожата, когато пичиствам лицето си с тях. Започва да се цепи и да опъва. Докато не беше станало толкова студено, си чувствах кожата добре. И за това спрях да ги ползвам. Сега измивам само с вода и почиствам с едно тоалетно мляко на Адерма. Не ползвам грим, ако това има значение. Предпочитам козметика, която мога да намеря в България или да поръчам от iHerb, за да може да пристигне, докато е студено. Grinning Бюджет до 80 лв. на продукт. Ако нещо важно пропускам, ще го допълня.

Аз съм със суха кожа и вече от доста време използвам една и съща рутина:
1. Олиото за почистване на Skin 1004 (Skin1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil), като първа стъпка за почистване на лицето вечер от грим;
2. След олиото измивам лицето си с гела на RNW (RNW DER. CLEAR Bubble Deep Cleanser). Много е нежен и лицето ми до момента никога не се е чувствал изсушено след ползването му.

Сутрин мия лицето си с измивния гел на COSRX (COSRX Low-pH Good Morning Gel Cleanser). Ползвам го от сравнително скоро време, но за момента не ми е изсушавал кожата.

Обръщам внимание, че като цело ползвам доста хидратиращи продукти, та лицето ми определено не се чувства толкова изсушено, както съм го чувствала преди години.

# 73
Здравейте, девойки! През повечето време ви чета,  доста продукти открих благодарение на вас, за което благодаря. Сдобих се с травъл комплект и се нуждая от помощ,  кое след кое да мажа. А олиото нямам идея какво да го правя...Благодаря предварително!

# 74
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Здравейте, девойки! През повечето време ви чета,  доста продукти открих благодарение на вас, за което благодаря. Сдобих се с травъл комплект и се нуждая от помощ,  кое след кое да мажа. А олиото нямам идея какво да го правя...Благодаря предварително!

Източник

Общи условия

Активация на акаунт