Азиатска козметика и грим - тема 30

• 52 328
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Препоръчайте ми нощна маска за лице.
Благодаря ви!

# 166
Да се включа и аз за ампулата на skin1004 с центела Grin Използвала съм вече 3 опаковки от нея и съм супер доволна, особено в комбинация с тонера с камбуча на medi-peel кожата ми ставаше като бебешко дупе. В момента малко си почивам обаче от нея, за да не ми свикне прекалено много кожата, но си взех пак на Skin1004 - Madagascar Centella Probio-Cica Intensive Ampoule, като я ползвам от съвсем скоро и не мога да дам кой знае какво мнение/ревю.

В момента ползвам и глинената маска на skin1004, понеже видях, че някой беше питал. Имам я от съвсем скоро и съм я ползвала около 3 пъти. И аз мога да кажа, че е супер лесна за ползване и измиване после, но все още не съм видяла кой знае какъв резултат от нея.

# 167
Да се включа и аз за ампулата на skin1004 с центела Grin Използвала съм вече 3 опаковки от нея и съм супер доволна, особено в комбинация с тонера с камбуча на medi-peel кожата ми ставаше като бебешко дупе. В момента малко си почивам обаче от нея, за да не ми свикне прекалено много кожата, но си взех пак на Skin1004 - Madagascar Centella Probio-Cica Intensive Ampoule, като я ползвам от съвсем скоро и не мога да дам кой знае какво мнение/ревю.

В момента ползвам и глинената маска на skin1004, понеже видях, че някой беше питал. Имам я от съвсем скоро и съм я ползвала около 3 пъти. И аз мога да кажа, че е супер лесна за ползване и измиване после, но все още не съм видяла кой знае какъв резултат от нея.

Маската има ли аромат? И аз я ползвам от скоро. В началото не съм усетила да има, но сега ми мерише неприянто Sad

# 168
Каква кожа /колко години?

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 16:37 от Agent Provocateur

# 169

Маската има ли аромат? И аз я ползвам от скоро. В началото не съм усетила да има, но сега ми мерише неприянто Sad

Не съм усетила да има аромат, честно казано. Не съм в момента вкъщи, за да проверя, но дори и да има - ще е някакъв много лек, който не усещам, тъй като не обичам ароматизирани козметики и ми правят впечатление, ако са с аромати. Преди години си бях взела кремовете на нютроджина и едвам ги изтърпях, особено нощния, който беше с адски силна миризма.

# 170
Каква кожа /колко години?

Нормална кожа. Нито суха, нито мазна. Години 35.

# 171
Все още не ви трябва тежката артилерия Simple Smile

COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Mask
Laneige Bouncy & Firm Sleeping Mask
Missha Cell Renew Snail Sleeping Mask

Ако искате да се поглезите ето тази:
Sulwhasoo Overnight Vitalizing Mask

Нещо забавно и потенциално полeзно от мен Simple Smile
(в момента си пия женшеновия чай)

# 172
Благодаря от сърце!

# 173
Може ли да издадете кой е?
Върнах се едни 10-тина години назад и ми стана мило на душата - тогава нямаше корейска козметика никъде и всичко си поръчвахме от ибей - и пълноразмерни продукти, и мостри Blush
Преглеждайте и asiaholic https://www.ebay.de/str/asiaholic?_trksid=p4429486.m3561.l161211 имам подозрения ,че са един и същ търговец,който играе с цените

Коментираната ампула на skin1004 според мен е за нормална към мазна кожа и за дами до към 35 години.
Като цяло, цялата гама на skin1004 е за млади кожи,без кой знае какви проблеми

# 174
  • Den Haag
Като заговорихте за маски, аз много харесвам тази:

Винаги на другия ден ме питат, какво съм си правила лицето, Simple Smile. Кожата ми след нея изглежда много свежа, усещам я чиста с хубав цвят, хидратирана и обновена. А как мирише, много харесвам този аромат.

# 175
Здравейте, аз като любител на продуктите от една серия, моля да ми препоръчате сет за пролетта (дневен и нощен) за моята 48 г. нормална клоняща към суха кожа. В момента ползвам jinyulhyang, но дори и през зимата ми идва тежка.

# 176
Аз също съм около тази възраст (49г) и също обичам да ползвам цели серии от The history of Whoo.  Сутрин ползвам серията Cheonyuldan Hwayul Ultimate Rejuvenative line, само добавям като първа стъпка First care moisture anti aging essence, след това е Cheonyuldan Hwayul Ultimate regenerating balancer, сега зимата вмъквам Jinyulhyang Red Wild ginseng facial oil( обожавам го това олио - за мен то е уникално и като усещане, и като нанасяне, и като въздействие върху моята кожа сега при студено време - кожата ми е сухичка Simple Smile ) продължавам с Cheonyuldan Hwayul Ultimate regenerating Essence(страхотна консистенция и усещане също) , след това е Emulsion, аз си добавям Bichup Self anti aging concentrate , околочен , слънцезащита - много са им хубави на the history of whoo,  тествам сега зимата различни, както и O hui day shield perfect sun Black SPF 50 + PA ++++. Всички слънцезащити се държат изключително добре под база и грим и съм много доволна. От тестер от харесвания от мен търговец от Ebay получих тази страхотна база за грим The history of Whoo Gongjinhyang-Mi Velvet Primer Base - върховна е. Кожата ми е леко суха в областта на очите, но базата я нанасям в Т- зоната, по бузите към носа, много е заглаждащо кадифена. Върху нея си нанасям примерно Givenchy prisme libre glow foundation или Chanel les beiges healthy glow foundation и получавам точно това, което искам. Естествено the history of whoo имат и  Double Radiant Base Pink, но от нея нанасям само в изпъкналите точки на лицето, тя е тип Charlotte tilbury hollywood flawless filter , но перленорозово.

А вечер съм с Jinyulhyang серията

Относно маската The history of Whoo Ultimate Regenerating Overnight Mask - за моята кожа нейната консистенция е идеална и аз съвсем не я ползвам само като нощна Heart
Почистващото олио и сапунчето от Sulwhasoo са ми без аналог към момента в двустъпковото почистване, а Sulwhasoo Clarifying Mask Masks Peels Amore Pacific е наистина добро попадение, пак любов от пръв поглед след изпратен тестер.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 11:15 от Anelia Dimitrova 649961

# 177
  • софия
С абсолютно всичко съм съгласна. Жестока рутина! Особено отбелязвам базата Velvet primer base, наслаждавай и се.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 17:39 от swetulka

# 178
  • София
Моля за координати на търговеца от Ebay

# 179
Както по горе бяха писали, търговеца от Ebay e
https://www.ebay.com/str/style2030?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-12 … emis&media=FB_MSG
Задължително дава 10% отстъпка,  а понякога и купон за 20%. Доставката до България е безплатна, VAT са включени. Пратките най често пристигат с български пощи за около 2 седмици,  като тогава се дължат 3 лева,  а няколко пъти ми пътуват с FedEx- за около седмица пристигат до адреса ми , без такси и каквото и да било. Стремя се да не надхвърля 150 евро, приравнявам в долари, че да нямам драми.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 13:01 от Anelia Dimitrova 649961

Общи условия

Активация на акаунт