Азиатска козметика и грим - тема 30

• 52 246
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Както по горе бяха писали, търговеца от Ebay e
https://www.ebay.com/str/style2030?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-12 … emis&media=FB_MSG
Задължително дава 10% отстъпка,  а понякога и купон за 20%

Много благодаря!

# 181
  • Prismatica Aerie
Великолепна рутина, Анелия!💖
Аз вмъквам и Cheongidan Radiant Regenerating Gold Concentrate Ampoule между балансъра и есенцията, за допълнителен разкош.

# 182
Prizma добавих към поста си относно информацията за търговеца от Ebay и начини и срок на доставка Simple Smile
Catalinne Благодаря Heart от теб се уча Flowers Hibiscus
И аз съм хвърлила на ампулата око и за разкош ще си я добавя Simple Smile

# 183
The History of Whoo Cheonyuldan Ultimate Regenerative Eye Lift Cream сутрин и вечер ли се ползва и на влажна или суха кожа е по-добре?
Засега ми се струва изглаждащ и озаряващ - пробвах го без ретиналовия серум на BoJ и без кофеинов серум, че да съм сигурна какво прави сам. Дрениращ ефект още не виждам.

# 184
 Mama xxl на мен лично The History of Whoo Cheonyuldan Ultimate Regenerative Eye Lift Cream ми идва слаб, че на мен в околоочната зона ми е доста сухо и аз ползвам от Jinyulhyang очния крем и Intensive Wrinkle concentrate, този  Qi&Jin Eye Cream Intensive Nutritive също доста добре го усещам, но той ми е за през деня. А и аз никога не нанасям на суха кожа, защото докато дойде реда на околоочния крем, преди него имам други апликации, като не пропускам сега зимата да нанеса околоочите The history of Whoo Essential Facial Oil  от Jinyulhyang серията- върховно е, изобщо аз и на устните си го мажа, на шия - мултифунционално ми е.

# 185
  • Prismatica Aerie
The History of Whoo Cheonyuldan Ultimate Regenerative Eye Lift Cream ...Дрениращ ефект още не виждам.
Дрениращ ефект... може би ако се комбинира с масажора, който идва с пълноразмерния продукт, или друг. И пак не бих разчитала на това.

Видео как се ползва.
Околочният крем е предпоследна стъпка, преди крема за лице - всичко до нея се нанася и под очите.

# 186
Аз също съм около тази възраст (49г) и също обичам да ползвам цели серии от The history of Whoo.  
Скрит текст:
Сутрин ползвам серията Cheonyuldan Hwayul Ultimate Rejuvenative line, само добавям като първа стъпка First care moisture anti aging essence, след това е Cheonyuldan Hwayul Ultimate regenerating balancer, сега зимата вмъквам Jinyulhyang Red Wild ginseng facial oil( обожавам го това олио - за мен то е уникално и като усещане, и като нанасяне, и като въздействие върху моята кожа сега при студено време - кожата ми е сухичка Simple Smile ) продължавам с Cheonyuldan Hwayul Ultimate regenerating Essence(страхотна консистенция и усещане също) , след това е Emulsion, аз си добавям Bichup Self anti aging concentrate , околочен , слънцезащита - много са им хубави на the history of whoo,  тествам сега зимата различни, както и O hui day shield perfect sun Black SPF 50 + PA ++++. Всички слънцезащити се държат изключително добре под база и грим и съм много доволна. От тестер от харесвания от мен търговец от Ebay получих тази страхотна база за грим The history of Whoo Gongjinhyang-Mi Velvet Primer Base - върховна е. Кожата ми е леко суха в областта на очите, но базата я нанасям в Т- зоната, по бузите към носа, много е заглаждащо кадифена. Върху нея си нанасям примерно Givenchy prisme libre glow foundation или Chanel les beiges healthy glow foundation и получавам точно това, което искам. Естествено the history of whoo имат и  Double Radiant Base Pink, но от нея нанасям само в изпъкналите точки на лицето, тя е тип Charlotte tilbury hollywood flawless filter , но перленорозово.

А вечер съм с Jinyulhyang серията

Относно маската The history of Whoo Ultimate Regenerating Overnight Mask - за моята кожа нейната консистенция е идеална и аз съвсем не я ползвам само като нощна Heart
Почистващото олио и сапунчето от Sulwhasoo са ми без аналог към момента в двустъпковото почистване, а Sulwhasoo Clarifying Mask Masks Peels Amore Pacific е наистина добро попадение, пак любов от пръв поглед след изпратен тестер.
Oргазъм, не рутина! Машалла!
Крада си идеята за Gongjinhyang-Mi Velvet Primer Base! Обичам и ползвам бази, та нужда от пълноразмер нямам никаква, но десетина тестерчета за на път ще забърша като ми свърши НО БАЙ периода! И женшеновото олио за другата зима! Сега довършвам миниатюрка от олиото от Cheongidan серията.

Анелия - от мен гореща препоръка да опитате серума за очи от Cheongidan серията под всички кремове, които ползвате за очи. Любим продукт!

МамаXXL - винаги на влажна ползвайте продукти за кожа!
Не го разбирам това, мили ми съфорумки, да измиеш, па да оставиш да поизсъхне и да поподръпне и тогава да почнеш да нанасяш продукти за овлажняване. Разбира се, понякога минават 1-2 минути между чешмата и бялата козметика, но пак твърдя, че е по-добре да плиснеш още 2 шепи вода или някакъв хидратиращ спрей и на влажна кожа да нанасяш бялата козметика, независимо дали е 1 и 11 слоя!

А Каталано ми добре ми припомни, че имам остатъци от едни златни ампули и е добре да ги довърша сега, в студа (последната седмица при мен е -10С/-20С)
Скрит текст:

PS Oт концентратите на Cheongidan съм взимала и един друг, не златния, а lifting нещо си, сега ще го потърся, пак нечовешка консистенция, за резултат нищо не мога да кажа Simple Smile
A, да, ето:

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 19:35 от Agent Provocateur

# 187
Мили девойки, следенето на тая тема се отразява зле на банковата ми сметка, но се надявам поне на лицето ми да се отрази добре.
Тъкмо бях решила, че ще използвам всички наличности, след което ще поръчвам. Не би...

# 188
  • Germany
Така е тук Пипи 🤣 И аз все си повтарям, как нищо не ми трябва и някой, като напише каква му ставала сияйна кожата от Х продукт, веднага се мятам да купувам 😳

# 189
Препоръчайте нещо изпитано ефикасно против черни точки, че нямат махане- по носа и бузите..

# 190
Е, мили мои, никой не е отменял самоконтрола Simple Smile
Ама пусто женско любопитство!

Но добре е покрай пазаруването да не забравяме качествената храна, многото вода, съня, спорта и секса! И те помагат на сиянието, а идват и малко по-евтини (сексът може и с нашенец, не е задължително с азиатец Wink )

(винаги чета коментарите под клиповете, хората споделят много личен опит)

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 21:57 от Agent Provocateur

# 191
Момичета , бяхте коментирали някакви перлени маски ли бяха ? Може ли снимка или линк?

# 192
Anelia Dimitrova благодаря за подробното описание на продуктите които използваш!
На Catalinne също за Cheongidan Radiant Regenerating Gold Concentrate Ampoule!
Agent Provocateur-серума за очи от Cheongidan серията и Cheonyuldan eye lift cream са страхотни! Очаквам да споделиш мнение и за последната лилава серия The History of Whoo Hwanyu Imperial.

# 193
  • София
Моля за препоръка за oil cleanser за суха кожа, 50+ години, както и ексфолиант. Грим слагам много рядко, т.е. търся почистване от прах и слънцезащита. И колко често следва да ги ползвам. Засега съм само с почистваща пяна на Missha.

И не съвсем по темата, но случва ли ви се ebay да забие в опити за автентификация, че не сте робот? Колко време продължава подобен проблем? Четох в нета, че се случва, но не разбрах кога и как се решава (с clear browser history не стана).

# 194
Момичета , бяхте коментирали някакви перлени маски ли бяха ? Може ли снимка или линк?
Аз скоро купувах повлияна от мнение в темата (surprise!):
https://www.amazon.com/dp/B07C2NBVSW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Agent Provocateur-серума за очи от Cheongidan серията и Cheonyuldan eye lift cream са страхотни! Очаквам да споделиш мнение и за последната лилава серия The History of Whoo Hwanyu Imperial.
Много се радвам, че любимата ми комбинация ви харесва, KariIv ! Simple Smile

За Hwanyu Imperial обещавам да разкажа като я отворя! За моя РД през Май я планирам, но не устоях да добра цена и на опцията да я взема в кожена кутия, която след това ще е идеална за тестерите ми! В някой предишен живот съм била я еврейка, я холандка Wink

Моля за препоръка за oil cleanser за суха кожа, 50+ години, както и ексфолиант.
Ако не сте ползвали не се изхвърляйте на скъпо олио първоначално.
Миша имат, всеки корейски бранд има. Каквото ви е удобно. Може да се ползва дори всяка вечер като първа стъпка, въпреки, че не се гримирате.

PS Пия си поредния женшен, дано малко ми посрита имунитета! От енергия и фокус също няма да се откажа!

Hmmmm, Made in China, е, това обяснява цената!

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 15:16 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт