Балеаж на тъмно кестенява коса

• 910
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Имам записан час за балеаж,искам да променя малко визията си. Косата ми не е боядисвана от много години, с естествения си цвят съм отдавна - тъмно кестенява.

Искам балеаж, за да запазя в корените естествения си цвят ,но балеажа да е възможно най-отгоре, все едно е боядисана цялата ми коса.

Какъв цвят балеаж ще ме съветвате да си направя? Кое изисква най-малко поддръжка? Каква поддръжка изисква? Какъв Цвят ще се получи след отмиването?

# 1
Не трябва цвета на балеажа да е много по-светъл  от твоя. Много ама много малко фризиори са добри с преливането на цветове. Много жени изглеждат комично с омбре или балеаж. Предвид факта, че не знам как изглежда твоята коса е трудно да се избере една опция. Аз преди години си бях направила и въобще не ми хареса. Може би ще изглежда добре ако те изсветлят само няколко тона.

# 2
А вие какъв балеаж си направихте?

Не трябва цвета на балеажа да е много по-светъл  от твоя. Много ама много малко фризиори са добри с преливането на цветове. Много жени изглеждат комично с омбре или балеаж. Предвид факта, че не знам как изглежда твоята коса е трудно да се избере една опция. Аз преди години си бях направила и въобще не ми хареса. Може би ще изглежда добре ако те изсветлят само няколко тона.

# 3
А вие какъв балеаж си направихте?

Моят беше доста светъл към златисто отиваше,  а аз съм с кестенява коса. Доста се изтощи и преливката въобще не ми хареса. Въпреки че бях с дълга коса явно трябваше да е още по- дълга. За да стане много добра преливка трябва доста дължина.

Общи условия

Активация на акаунт