Барселона - тема 14

• 26 166
  • 428
  •   2
Отговори
# 195
  • Пловдив
Здравейте, има ли бюджетни трансфери до Портавентура? Намирам линия на Бусплана от летището, но заради многото спирки, пътува почти 2 часа.

# 196
С влака е една идея по-евтино и пътува около час и половина

# 197
Здравейте. Искам да попитам дали някой тук наскоро е купувал билети от официалния сайт на Саграда Фамилия?
От няколко дена се опитвам, но след като въведа данните за купувача, съгласие с условията и трябва да се продължи към следващата страница за въвеждане на данните на картата за плащане, дава ми съобщение за грешка.
Пробвах през два браузъра и приложението на Саграда, но е все същото. Купувах преди няколко месеца оттам без затруднения.

Ако някой е имал същия проблем и се е справил, би ли споделил как?
Благодаря.

# 198
Здравейте, Другата седмица пътуваме за Барселона-за първи път ще ни е и имам две-три въпросчета. Букнали сме хотел на Carrer da la Marina,  на картата виждам, че е срещу Зоологическата градина и парка Цитадела-хубава ли е тази улица, видя ни се централна, близо и до Саграда  и близо и до  плажа-мислим основно пеша да се предвижваме, а за по-далечни разстояния да ползваме такси?
Как е времето средата на юни-дали ще има големи жеги, че не си падаме по температури над 30градуса?
И до залата на Palau Saint Georgi- за колко време се стига с такси от улицата, на която написах,че сме /да си предвидим време, че сме на концерт там/?

# 199
За сега прогнозата за Барселона е за 27 градуса максимални температури до средата на месеца. Няма да ви е много горещо.

# 200
Транспорта в Барселона е уреден идеално, едва ли ще бди трябва такси

# 201
Здравейте ще пътуваме за Барселона, но сме запазили къща извън града във Vilassar de Mar което е на около 30км от Барселона. От много четене съвсем се обърках със зоните за транспорта. Мисля да закупим карти T-usual и не ми става ясно ще можели да се ползва за отиване и връщане или за влака ще си плащаме пътуването, а за обиколките в Барселона ще си ползваме заплатените карти? Моля ако някой е наясно да помогне!

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 23:48 от Desi^^

# 202
2 зона е, с карта T-usual за 2 зони, няма да доплащате отделно

# 203
  • BG-DE
Здравейте, може ли малко информация как се стига до Монсерат и Испанското село?

# 204
  • София
Здравейте, може ли малко информация как се стига до Монсерат и Испанското село?
Автобус 150 от площад Испания спира точно на Испанското село.

# 205
  • BG-DE
Благодаря, ние отидохме с метрото до площад Испания и оттам пеша🙂 До Монсерат стигнахме с R5 и въжената линия, много е красиво и ако човек има време си заслужава да се види.

# 206
  • София
Ние се движихме по маршрута на 150 до Монджуик. Минава през Олимпийските кръгове, Фондация Хуан Миро, Испанското село. И после обратно до площад Испания.

# 207
Някой отсядал ли е в ходстел Amistat sity
https://amistathostels.com/barcelona/
Отзивите са добри, малко квартала е отдалечен от центъра, но пък е между две спирки на метро.
Може ли да кажете как ви се вижда като локация? От и до летището и като цяло
Доста ми се виждат високи цените за нощувки и то за октомври. Може би са по ниски зимните месеци, но сега пък цената на билетите ми хареса

# 208
Здравейте, благодарение на темите имам план за 4 дни, къща Батийо (  Batllo) има различни видове билети , син - него включват ли се 3д изображение като на снимката или за това трябва сребърен билет , таблета какво предимство има? Вечер по приятно ли е в къщата или през деня?

# 209
  • София
Някой отсядал ли е в ходстел Amistat sity
https://amistathostels.com/barcelona/
Отзивите са добри, малко квартала е отдалечен от центъра, но пък е между две спирки на метро.
Може ли да кажете как ви се вижда като локация? От и до летището и като цяло
Доста ми се виждат високи цените за нощувки и то за октомври. Може би са по ниски зимните месеци, но сега пък цената на билетите ми хареса
Ние бяхме в Les Corts, но ГТ е така добре организиран, че няма как да не стигнеш до почти всяка точка на града.

Здравейте, благодарение на темите имам план за 4 дни, къща Батийо (  Batllo) има различни видове билети , син - него включват ли се 3д изображение като на снимката или за това трябва сребърен билет , таблета какво предимство има? Вечер по приятно ли е в къщата или през деня?
Скрит текст:
Да, включва се.
https://www.casabatllo.es/en/experience/?_gl=1*j0iv1i*_up*MQ..*_ … 4T_TB2BYDcThZcbYI
The first real 360º experience in the world Included in the ticket BLUE SILVER GOLD PLATINUM

Общи условия

Активация на акаунт