Dyson уреди за коса

• 17 600
  • 144
  •   1
Отговори
# 90
Имаше един клип в ютуб на едно момиче Тина , ако не се бъркам. Тя е с дълга, гъста коса и й се получава супер с еърстрейта. Погледнете го.
Здравейте!
В обмисляне съм да си закупя dyson airstrait (пресата). Косата ми е много дълга, много гъста и с твърд косъм. Досега не е боядисвана, напълно естествена.
Тези от вас, които са закупили уреда, доволни ли сте и според вас подходящ ли е за коса, като моята?

# 91
Тези дни попаднах на стилистка, която добре обяснява кои типове коси са лесни за стилизиране със Дайсън.

PS Има руски субтитири, които се превеждат и на български.

# 92
Приятелка ще ми даде дайсън да го пробвам.
Моята коса по принцип е много жива и непокорна, така че най-вероятно ще ми трябва продукт за стилизиране. По-скоро за подготовка? Освен топлинна защота какво друго мога да ползвам, за да се позадържи косата?
За след това трябва ли ми лак? Аз ще го пробвам утре, вечерта имам и излизане. Ще се пробвам следобед😅

# 93
Трябва ти лак и то много. И пак не се надявай да се задържи косата в прическа повече от час-два. Даже и толкова, ако успееш, ще е голямо постижение.

# 94
Ъ. Добре, че го взимам за проба. Тя и косата ми не е много дълга, до гърдите е някъде.
Ама ако трябва на всяко ползване да ползвам по едно кило лак, аз много не харесвам такива продукти.. ама нищо😅 ще дам шанс няколко ползвания. Поне да знам и да се откажа след като съм видяла и изпробвала на себе си.
В такъв случай ако не става ще си помисля просто за по-висок клас сешоар, а за къдрене имам друг метод, без топлина и държат по няколко дни къдриците.

# 95
В такъв случай изобщо не ти е нужен дайсън, но пък пробвай го. Аз замених дайсъна с хубав сешоар, но дори и с по-обикновен и кръгла четка докарвах по-хубава и трайна прическа.
За събития ходя на фризьор за прическа. Нямам нерви да се правя вкъщи.
Агент, много хубаво видео. Моята коса е точно като на стилистката и сега съвсем ми се изясни защо не ми се получи с дайсъна.

# 96
В такъв случай изобщо не ти е нужен дайсън, но пък пробвай го. Аз замених дайсъна с хубав сешоар, но дори и с по-обикновен и кръгла четка докарвах по-хубава и трайна прическа.
За събития ходя на фризьор за прическа. Нямам нерви да се правя вкъщи.
Агент, много хубаво видео. Моята коса е точно като на стилистката и сега съвсем ми се изясни защо не ми се получи с дайсъна.
Добре, ако не ми се получи ще ти пиша да ми дадеш мнение за сешоарче.

Иначе и преди видеото, аз като гледах жените в тик ток, ами тяхната коса няма общо с моята.
А и моята не е обработвана. Само с къна, но предполагам е ясна разликата между боя и къна.
Подстригвам я винаги щом трябва, не я оставям нацъфтяла, изгоряла или изтощена.
Ще пиша тези дни да дам отзив. 😋

# 97
Не ползвам лак никога, при мен държат къдриците без - мека и тънка коса с голяма порозност.
Ползвам термозащита само и много малко олио за коса.
Пробвайте различни варианти и ще видите какво е добре при вас. Всяка коса е различна.

# 98
  • Пловдив
В началото и аз не се справях с Дайсън air wrap , даже почти месец си седя в кутията, след два неуспешни опита. Но фризьорката ми препоръча една хидратираща пяна и с нея се получава, после пръскам и лак със средна фиксация и разресвам, за да няма мокър ефект. Косата ми става мека и жива и не личи, че има някакви продукти по нея.

За омазняване не мога да кажа, защото я мия всеки ден, дори да не е мазна, но пък от 5 месеца ползвам дайсън абсолютно всеки ден ( често се налага да си мия косата и втори път за деня и пак да я правя с дайсън) и нямам никакви поражения по косата. Сякаш е подстригана току що.
Доволна съм много.

# 99
Може ли да споделиш коя е пяната. Благодаря

# 100
  • Пловдив
Момичета, моля ви да споделяте и стилизиращите продукти, с които ви се получават прическите.

Отдавна замислям Dyson, но още не съм решила кой. Моята коса е много трудна за обработка и се чудя дали да давам толкова пари,или да си карам със стария Парлукс Simple Smile

# 101
Без стилизанти стояха може би чаа дохре оформени.
Ще пробвам още веднъж с някакъв стилизант, но най-вероятно ще заложа по-натам просто на по-щадящ сешоар.
Иначе с приставката за сушене се изсуших супер бързо, доста по-бързо от обикновено.
Но ако и със стилизанти косата ми не се поддаде на свестна прическа, няма смисъл да давам толкова пари за функция сушене.

# 102
На мен ми повалиха това за оформяне на къдрици, но не е налично иначе бих го пробвала

# 103
Без стилизанти стояха може би чаа дохре оформени.
Ще пробвам още веднъж с някакъв стилизант, но най-вероятно ще заложа по-натам просто на по-щадящ сешоар.
Иначе с приставката за сушене се изсуших супер бързо, доста по-бързо от обикновено.
Но ако и със стилизанти косата ми не се поддаде на свестна прическа, няма смисъл да давам толкова пари за функция сушене.

При мен беше точно така. Мъчих се почти 3 месеца с всевъзможни стилизиращи продукти. Ако пък навън е влажно, прическата изчезваше в първите пет минути прекарани навън.
Иначе е щадящ за косата, тъй като е много слаб. Но определено не си струва нито истерията нито парите.

# 104
Получава се много добра цена.

Нотино

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 04:16 от LSF MCMXIV

Общи условия

Активация на акаунт