Dyson уреди за коса

• 17 564
  • 144
  •   1
Отговори
# 105
От година и нещо имам Dyson airwap, и наистина след няколко ползвания доста се замислих, за какво ми трябваше .. предвид цената му, но с времето му хванах цаката и сега много си го харесвам. Сега заглеждам пресата, но се чудя дали, след като със сешоара се изправям до степен да се харесам, заслужава ли си тази преса-сешоар?

# 106
Да, много по-добре изправя

# 107
Наистина много добре изправя Airstrait-a. Аз след като си го взех, естествено го ползвах на всяко сушене. И по едно време се зачудих дали не спря някак си да изправя добре и се изсуших с Парлукса и четка - оказа се, че съм свикнала с идеалното изправяне и пуста женска ненаситност все иска "повече и повече и по-право да е" .

# 108
  • София
Коментирано е, обаче все още не мога да сформирам мнение - заслужава ли си сешоара? ( sypersonic hd16) Много се колебая, много ми е симпатичен, само цената не ми харесва. Доволни ли сте, щади ли косата, лесен ли е за употреба с четка, бързо ли суши, че дъщеря ми е с коса до дупето🙂
Бях решила да взема Валера, ама като пипнах и сравних с дайъсъна в магазина и се отказах😀И още му се чудя.

# 109
Аз съм изключително доволна от моя сешоар, не знам кой модел се води, последния преди този с нагласящата се автоматично температура. Супер мощен и компактен, най-накрая се научих да се издухвам що-годе прилично. Приставките му също са много хубави и ползвам всички.

# 110
След дълго умуване и колебание си взех Airstrait-а. Много съм доволна, заслужава си всяка стотинка. Косата ми е точно като след фризьор, даже по-добре отколкото след някои "фризьори". Имам го от около 3 седмици и вече ползвам само него на всяко миене на косата. Назад съм писала - косата ми е естествено права, след изсушаване с обикновен сешоар стои леко бухнала, с лека чупка. С Дайсъна се суши и изправя перфектно едновременно и ефекта остава до следващия път. Уреда е невероятен за мен, винаги съм искала точно такъв вид на косата. От тук нататък не го заменям за нищо.
А, и днес си поръчах калъф от Алиекспрес, защото знаете, само определен цвят се продава с калъф. Като пристигне след около 2 седмици мога да дам отзив и за него.

# 111
Моят калъф е от Алито, пасна перфектно.

# 112
Може ли линк?

# 113
Доста са надули цената, аз го хванах на промоция и ми излезе около 29 лв.

# 114
Здравейте,случвало ли ви се е да не задържа добре сешоара някои от четките? Ползвам го едва от месец и две от четките ми падат при сушене. Няма нищо счупено.

# 115
Слагате ли ги добре?

# 116
Здравейте,случвало ли ви се е да не задържа добре сешоара някои от четките? Ползвам го едва от месец и две от четките ми падат при сушене. Няма нищо счупено.
Гледах го като негативна страна, но при употреба от година+.

# 117
Ами предполагам,че ги слагам както трябва . Приставките за къдрене и тази за изглаждане си влизат добре. Но двете четки не прилягат добре. Вие как ги поставяте ...нужно ли е някакво завъртане или само натискате и щраква?

# 118
Dyson Airstrait ~381 евро + 5 евро доставка до склад на превозвач в Германия.

# 119
Не ми превежда страницата и не разбирам нищо, има ли гаранция?
Сигурен ли е сайта?
Точно този уред съм си харесала и ММ иска да ми го вземе за рд.

Общи условия

Активация на акаунт