КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ - споделяне на опит и знания, тема 41

• 7 601
  • 182
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Simple Smile
Могат ли капките на д-р Бах да антидотират лекарство с потенция 1М? Лекарството се приема веднъж седмично - петък вечер, а капките от понеделник до четвъртък (само при нужда). Благодаря!
Ако хомеопатът е преценил, че е добре да се приемат така ... капките на д-р Бах имат изключително нежно действие. Не мисля, че могат да антидотират. По-скоро биха давали някакъв тласък на психическо ниво. Не знам до колко може да бъде преценено кое от двете как е повлияло. Това са мои мисли на потребител.

# 181
Здравейте! Simple Smile
Могат ли капките на д-р Бах да антидотират лекарство с потенция 1М? Лекарството се приема веднъж седмично - петък вечер, а капките от понеделник до четвъртък (само при нужда). Благодаря!
Ако хомеопатът е преценил, че е добре да се приемат така ... капките на д-р Бах имат изключително нежно действие. Не мисля, че могат да антидотират. По-скоро биха давали някакъв тласък на психическо ниво. Не знам до колко може да бъде преценено кое от двете как е повлияло. Това са мои мисли на потребител.
По принцип хомеопатът е леко краен, дори по отношение на витамини и добавки, затова си мисля, че няма да е Ок с това, но ще го попитам. Все още не е дал лекарството. Става въпрос за дете. Вчера дадох за пръв път от детските капки на д-р Бах (капнах на езика) и около час след приема започнаха едни емоционални изблици - видимо осъзнат плач, все едно вади някакви дълбоко скрити емоции. Това продължи точно 60 минути и след това детето се успокои, все едно нищо не е било. Днес отново ѝ дадох капки, но разтворени във вода. След около час се натъжи леко, но всичко мина бързо.

# 182
Значи във вода ги давате. Явно има много задържани емоции детето и ги освобождава доста бурно.

Общи условия

Активация на акаунт