Име за момче - Теодор или Божидар

• 1 388
  • 42
  •   1
Отговори
Здравейте!
Тъй като се двуумим между двете имена, ще ми е полезно да видя и странична гледна точка.
Благодаря предварително!

# 1
  • Melmak
Ама то е едно и също. Просто едното е на български, другото на гръцки.

# 2
  • София
Теодор заради спелуването на латиница. Може би и с галеното ще ви е по-лесно. И двата варианта на името са разкошни.

# 3
Това е едно и също име, за какво се се двоумите? Което произношение ви харесва, това си и избирате...

# 4
Не мога да избера. Името е едно и също и в двата варианта е прекрасно. Имах колега, който беше кръстил двамата си синове така - Теодор и Божидар.

# 5
Ако са само тези две опции - Теодор.

# 6
Божидар е традиционно българско име така, че съм за него. Но вижте кое е по-благозвучно с фамилията .

# 7
Благодаря ви за мненията Simple Smile Името е избрано точно заради значението, защото детето е дълго чакано и ни е дар от Бог. Не мога да преценя кое ми звучи по-добре и дали детето ще си го харесва, затова реших да пиша тук Simple Smile

# 8
И двете ми харесват.
Една идея по е Божидар

# 9
  • Melmak
Детето винаги може да не си го хареса.

Вече Божидар е ужасно модерно. Възможно е да не е единствения Божидар в класа. Помислете за галено име. На Теодор сигурно Теди, на Божидар - Боби. Кое харесвате повече?

То вече всяко инвитро завършва с Божидар и Божидара.

# 10
  • Телиш/Плевен
Теодор ми харесва повече.

# 11
И двете имена ми харесват, за анкетата посочих Божидар.
Изобщо няма да ме интересува дали всяко второ дете се казва Божидар, ако съм го избрала. Това беше едно от имената за сина ми, но отпадна. Избрахме още по срещано име.
Леко раждане.

# 12
  • София/Севлиево
Божидар.Никога не съм харесвала името Теодор...

# 13
Теодор също е изключително популярно, което не го прави по-малко хубаво Simple Smile
Аз бих избирала между галените - Тео/Теди или Боби/Божо.

# 14
Теодор.

Общи условия

Активация на акаунт