Подготовка за малкия човек - тема 28

• 32 990
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
От ХМ най-вече пазарувам онлайн, през приложението. Често пускат намаления за лоялни клиенти и тук там по някой ваучер.

Имам доста дрешки от Синсей и Пепко и бих казала, че на Синсей са по-качествени. Купувала съм много от ХМ, също от Лидъл, Некст и Уайкики. Вече второ бебе гледам с тези дрешки, почти нищо не съм изхвълила. Сега купих и някои неща от Майорал и Окайди, които са хубави, но скъпички и там дебна намаленията.

Пера на 40 градуса и после всичко минава през сушилня.

# 676
Пепко ми се струват умалени, ХМ,Уайкики и Лидъл уголемени. 😃 аз бях взела бодита 56 от Пепко.. ами не ги сложих, защото наистина все едно бяха много малки. Гледайте за по-еластични, за да е и удобно слагането,че аз се измъчвах и си карам все още само на ромпери с цип. 😃 чакам да идва май месец вече за по-летните костюми 😃

# 677
Да, така е, а тези от Пепко и Синсей се и свиват при пране. От тях купувам 1-2 размера по-големи.

Пепко ми се струват умалени, ХМ,Уайкики и Лидъл уголемени.

# 678
Vania, точно обратното Синсей не мърдат, както тези от H&M, а на Пепко заминават при първите пранета. За съжаление Пепко са с най-ниско качество, но са много сладки. Купуването на по-голям размер е решението 😅 На Лидл са много добри, за съжаление няма как да ходим често до Турция, иначе за мен там са най-качествени. Имам отзиви от всички мои приятели и колеги, а и лични наблюдения, всички сме на едно мнение 😁

# 679
Kactus, за дрешките от Турция може ли да ми кажеш някакви марки или магазини, от които сте купували? Аз само за e-bebek знам като магазин, но може да има и други Grinning Мъжа ми е турчин, а само там не съм гледала за дрешки Smiley

# 680
Kactus, за дрешките от Турция може ли да ми кажеш някакви марки или магазини, от които сте купували? Аз само за e-bebek знам като магазин, но може да има и други Grinning Мъжа ми е турчин, а само там не съм гледала за дрешки Smiley
Аз последно като ходих в e-bebeka нямаше почти нищо, иначе от сергийките си взимах в Одрин и някакви магазинчета в уличките. Много бях доволна. Там пак някои са умалени, нищо че пише 3м, но повечето бяха 3-6м, 6-9м и т.н та все улучвах някой размер.

# 681
От e-bebeka също сме взимали, но най-много ми харесаха на Aziz bebe 🤗 Дори техните ми се струват мааалко уголемени 😁

# 682
Vania, точно обратното Синсей не мърдат, както тези от H&M, а на Пепко заминават при първите пранета. За съжаление Пепко са с най-ниско качество, но са много сладки. Купуването на по-голям размер е решението 😅 На Лидл са много добри, за съжаление няма как да ходим често до Турция, иначе за мен там са най-качествени. Имам отзиви от всички мои приятели и колеги, а и лични наблюдения, всички сме на едно мнение 😁

Ами за мен е обратното с Пепко и Синсей. На Пепко приятелка ми даде от нейното и си й ги върнах здрави. Явно е на късмет - плат, партида, модел…

# 683
Аз чакам второ детенце и купих главно от синсей и пепко дрешки. Даже в пепко попаднах на някакво страшно намаление и съм взела клинчета по 1,70лв 😳 за гъдел взех и няколко комплекта от h&m, next и zara. Не може да се сравнява качеството наистина, но пък ми е жал да дам толкова пари за нещо, което ще се носи 1-2-3 месеца… по-нататък като мине на размер 1-2г 2-3г ще вземам по-скъпите марки и за градина. За сина ми преди давах много пари за дрехи и сега като чакаме момиче всичко така ще си остане..почти неносено..
Иначе в последно време ми прави впечетление, че качеството на H&M е по-добро от зара.

# 684
Като стана на 1-2-3 г пак ще ме е жал да давам пари за скъпи дрехи, защото ще пада и ще къса 🤣

# 685
  • София
От Пепко и Синсей са ми с еднакво качество. Взимам анцузи на момчетата ми, защото ги късат бързо. 1-2 номера нагоре, защото се свиват много. Бебешки съм взимала само от Пепко, хванах ги с малкия ми син.
Не са лоши. Пепко имат и серия от органичен памук.
И двете ми деца са изгледани главно с наследствени дрешки и такива от магазини втора употреба. Намират се на скандинавски марки, които са страхорни. Купувала съм и от олх и групи във фейсбук. Например тази за устойчива мода. Дрешки от мерино, сканди марки, органичен памук.
От хм сме имали също, но главно наследствени или купени от втора употреба.

# 686
  • до най-прекрасния мъж
Моето е на 3.4 г и още не мога да прежаля да купувам по-скъпи дрехи. Първо, това, което взех за есента, сега за пролетта вече не ѝ става - къси ръкави, къси крачоли. Второ, от градина се връща с всевъзможни петна, търкалят се, играят, ровят се в пясъка, ще ми е мъчно да захабява хубави дрехи. Купувам от Пепко и Синсей, не ги мисля изобщо. Пера на 60°С, суша всичко в сушилнята. Като се захаби, умалее или изцапа непоправимо, купувам следващата. Често имат намаления, вземала съм клинове по 1.50, за мен са идеални. Умалени са, обаче, вземам размер нагоре.

# 687
Пепко наистина много се свиват и на мен не са ми любими, но пък са бюджетни. Но няколко пъти напавихме грешката да купим точен размер и куп такива подаръци имаме, свиха се и съм му ги обличала два пъти , а някои нито веднъж. Вис виталис имат не лоши цени и намаления и ми допадат като материя. А НМ съм супер доволна, така де, не можем да си позволим от там да му вземаме всички дрешки, но определено пак ще взема. Не се свиват и материята е много добра.

# 688
  • София
С какъв прах перете бабешките дрешки?

# 689
Фрош Бейби

Общи условия

Активация на акаунт