8-ма Холандска тема

• 16 557
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
Eди,много хубав тоя Максим бе... и пухкаф, ама и баткото и той. Като се замисля -какво са 10 години за любовта  Mr. Green (Софи и Алекси ) .
Значи залозите при Морки са в полза на розовата новина.
Моята мома пък от няколко дни упорито  си смуче палеца и толкова звучно, че ако спим се събуждаме с мъжа ми. Цял ден я дебна, махам палец бутам биберона-пак не ще, плюе я...не е гладна.
Вчера теглихме Софи, че нали не щеше да се храни последните 2 седмици  - 6.070 кг  Shocked представям си ако се хранеше добре колко щеше да стане. Явно за това е  пропускала храненета.
Мегън, печеш ли гъзо  Mr. Green поздрави от мъглявините
Весела събота и неделя и петък вечер  cheers  Mr. Green

# 136
eddita
Макси с всеки изминал денс тава все по -красив и по -красив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

moppie
  ти от сега ли ще изчезнеш от хоризонта? newsm78

# 137
И аз си мисля,че ще е момиченце Grinning

# 138
Стискам палци на Морки , дано скоро се  появи с хубава новина !

Едита , така е , ама ако наистина са толкова заети , като ми се наложи ще ми дават час чак за след 2 дена  #2gunfire 
Макси е голям сладур !  Heart Eyes

# 139
хаха увеличава се розовата агитка за Морки  Crazy

# 140
Здравейте момичета!! HugВлизам набързо да ви кажа ,че сме си вече в къщи Wink.Изкарахме една супер яка почивка Party.Малката спинкаше по 3 пъти на ден,и беше многхо послушна Grinning.Ходихме на плаж,влизахме в морето с корабче с прозрачно дъно да гледаме рибките...само до пирамидите не стигнахме Sad,но пътя беше дълъг с автобус(около 10 часа ooooh!),а египетските вътрешни линии са ужасни Sick,та не ми се рискуваше с някво малко самолетче Naughty.След година ,две ,живот и здраве ще направим ексурзия-2 дена в Кайро,2 в Луxор и после пак на плаж няколко дена в Хурхада Peace Laughing.Така ще можем да видим всичко Whistling...Но съм много доволна,това да си Европэц в третия свят е голяма работа Joy,направо ти целуват краката Mr. Green.
А какво ядене направих там ooooh!,никога не съм яла толкова много за 1 седмица,дори и бременна като бях Sick.По 3 пъти на ден с разни баклави и лсадки работи,между храненията Blush.Всяко ядене с хлебища,кифли ooooh!..абе страхотна кухня-диетична Mr. Green Mr. Green.
Другата седмица пак почвам диета,че се съм качила 1,5 килца....ама с кеф поне де hahaha.
Сега вече чакам следващата почивка с нетърпение Laughing-юни месец.Както се е разпекло туй слънце,нещо не ми се стои в таз Холандия... #Cussing out Sick
Целувкиииии .ще наваксам с четенето малко по късно. Sunglasses

# 141
# 142
Момчета,
 нашата Morki снощи се е сдобила с една прекрасна малка принцеса Anne-Marie 

За сега все още са под наблюдение в болницата и ще останат 3 дена там... надявам се скоро щастливото майче да е в състояние само да разкаже как е минало всичко и много бързо да се възстанови  :: :: ::

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 17:06 от звездичка

# 143
Честита принцеса на Морки!

Да ви е жива и здрава малката Anne-Marie,да ви радва с Етиен и да ви носи само приятни емоции! Дано да ви изпишат скоро,че да ни зарадваш с новини и снимки!  Hug Hug Hug

newsm51 newsm51 newsm51

# 144
  • северно море
[/4естита ти дъщери4ка Морки.Да ви е жива и здрава и само да ви радва  stork-girl   bouquet

# 145
Morki da e giva i zdrava malkata princeska!!!!!

# 146
Морки 4естита дъщери4ка  bouquet

Да ви е жива и здрава и много да ви радва Hug Hug Hug

# 147
megan79
няма значение килцата -  важното е, че сте си изкарали супер! Hug
 хвана ли тен? newsm78

# 148
Morki, честита ви дъщеричка!   bouquet
Нека бъде здрава, щастлива и много обичана!
Познах пола  Mr. Green
Мегън, друго си е да се почувстваш като бяла господарка,а  Mr. Green ?
И на мен ми се ходи вече някъде, едвам чакам май да отлетя.
Как понесе Елисе полета? Или да питам как понесоха осталите пътници полета  Wink ?

# 149
Морки,честита ти принцеска!!!

megan79
няма значение килцата -  важното е, че сте си изкарали супер! Hug
 хвана ли тен? newsm78

Имам лек тен да,ама аз по трудно хващам ...докато мъжо ела гледай като мангалче е.... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт