8-ма Холандска тема

• 16 556
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
Eй, веднъж ще си забравя чанатата с памперсите и туй мойто ще се осере до ушите (ама нали ака 1 път на 5-7 дни та количестовото е огромно  Mr. Green ) .
Морки, в оптиките ходя.Последния път като ми разширяваха зениците получих няколкодневно главоболие, явно някаква реакция към атропина и ме е страх вече.
Иначе си взимам лещи от спексейвърс, а очила от там или където има промоцийка  Mr. Green .Сега си взех от Ханс Андърс, че нали празнуваха 25 годишнина и всички очила+стъкла бяха 25 евро.Обаче кога ще са готови, не е ясно. Там оптичката (майка на 3 деца) ме успокои, че след  9 месеца като се отбременя  ще ми се е върне стария диоптър (ха дано  Praynig ) .
И да ти кажа, няма как да пропуснеш момента, но и аз така си мислих де. Като настъпи, ще си сигурна, че е това и че ще гушкаш съвсем скоро  бебче  Heart Eyes. И гледай да не преяждаш, че аз така се бях наплющяла с роокворстчета от Хема, че през цялото време ги чувствах на гърлото и ни навън ни навътре и обяснявах на мъжа ми че ще повърна.Все още като ги видя и ми се гади  Sick .
Хайде леко раждане  Praynig и чакам да се похвалиш скоро.  Hug

# 121
moppie
 а не на всички магазини мама е поклоничка  -  само на градинарските магазини и ако е на кеф на Икея....ха и в началото се  кокореше на хранителните магазини, а последния път на турския магазин в който имаше някаква промоция ориз 5 кг. за 1,5 ? и мама два дена приказваше за този ориз - как дори и в Бг няма подобни цени  Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Morki

ха и нашия татко не искаше да знае пола преди да забременея, но аз категорично му заявих че аз искам да го знам , да си знам името и да говоря на тумбака с име....
пък и отначалото на бременността се закачахме с пола на бебчо и.. когато на претехото със сигурност казаха момче, отвън мъжа ми ми сподели, че се чувствал много щастлив, че го знае от сега  Mr. Green

за диоптрите
 аз по принцип съм си късогледа ама поминалото лято си направих лазерна корекция и уж много четох и не знам си какво и чак после научих , че е възможно бременността да върне от диоптъра...
Сега от време на време само да усетя че са ми уморени очите и спирам да гледам телевизия, компютъра и тн...и се надявам да  нямам проблеми понататъка!

иначе преди това  съм се преглеждала в оптиките и мога да кажа че колко съм доволна толкова съм и недоволна... случвало ми се е в една и съща оптика , при един и същи 'лекар"  -  понякога отведъж да ми улучи диоптъра и лещата , а понякога съм ходила и по месец -  я диоптъра не е добре, я размера  ooooh!

# 122
И мойто мъж не щеше ама като разбра ...ех такава радост. Обаче пък ако е изненада, също е готино.За следващото бебе (ако има) ще искам пола да е изненада (май)  newsm78 .
Звезди, къде си прави корекцията? Аз също съм решила да си правя, но догодина за да видим какво ще е положението след така спряганото тук отбременяване. Първо обаче на едното, ако стане фал да съм кьорава само с едното.А бе всички ми се смеят като кажа това, ама така си искам. Иначе в спексейвърс докато ми улучат точната леща пробваха към 5, даже една много нагла оптичка ми заяви, че са на загуба от мен и явно няма да ми улучат диотъра и да се откажа от лещите  Shocked и аз се оплаках естествено. Сега като ходя и заявявам изрично, че не искам тя да ме обслужва  Mr. Green .
Морки, не си минала сутрешната проверка за 2в1.

# 123
moppie
 в БГ сия  правихме( и аз и мъжО) едновременно и на двете очи....
Не ме е било страх от ослепяване....при мъжа ми има  100% успех понеже е с еднакви диоптри и на двете очи, а при мен 100% на едното и 90% на другото око, но ми обясниха, че поначало мозъка вече е свикнaл на разликата и не може двете очи да са еднакви вече Rolling Eyes
пък и по това време- преди 2 години -  в БГ ни излизаше че цената  за двамата е толкова колкото тук за единия.... а сега гледах реклама по тв-то че и тук станали по 500?  Rolling Eyes

# 124
Ей , хора , направо съм бясна ...  #Cussing out  От два дни звъня на лични лекари в Хоофддорп и всичките пълни  #Crazy  . Нашия стрия е в Амстердам , искам да го сменя с някой от тук , ама не става  Rolling Eyes  . Звънях на тези , които са по-близо до дома . Накрая май ще стане , че в А-дам да ми е по-близо . Вие сменяли ли сте адрес ? Как стояха при вас нещата с личните лекари ?

# 125
Аз бях решила да си организирам догодина медицински туризъм във Варна (морето,сините вълни) но ако цената и тук е същата, по добре тук да си направя. Звезди, покрива ли ти се последваща корекция в рамките на определен период за сметка на клиниката.Зет ми тук твърди, че в Холандия било така, докато аз му обяснявам за Самуиловите войници...
Мимка, нямам опит, но на една приятелка и умря домашния лекар, преди да го беше видяла даже и все още чака служебно да я прехвърлят със съпруга и при нов (около 4 месеца вече  #Crazy )

# 126
Привет  Hug
Проверка 2 в 1 налице  Naughty но не за дълго. Оказа се, че фалшивата тревога от вторник не била фалшива. Било тапата  #Crazy Вчера имах пак теч сутринта, но те нали ме убедиха предния ден да очаквам водопад и аз си мълча. Днес следобяда пак теч, обадих се, акушерката дойде, пули се, гледа и ме прати в болницата там да видят дали аджеба са водите или не. Ама побъркаха ме тез акушерки....Та се оказа, че са водите и нали не знаят кога са почнали да текат за всеки случай утре трябва да съм на линия в 08.00 за предизвикване на раждането, така че мили мами и бъдещи такива може да стискате палци  Hug
Звездичка, няма как да чакаме 2-ри, сори  Hug

# 127
  • северно море
Морки-леко и безпроблемнно раждане  bouquet

# 128
Morki

мила много късмет утре и нека да имаш най-лекото раждане и да гушнеш най-сладкото бебче  Hug Hug Hug
[/img]

# 129
Късмет и леко раждане утре МОрки Hug Hug Hug

# 130
Севдалина,спокойно.Всичко ще мине добре.Това май ще ти е последната нощ, в която ще можеш да се наспиш- използвай я! Hug

# 131
Морки, леко и бързо раждане ти желая. Praynig  Hug
То май и днес няма да може да се наспи като знае утре каква радост я чака.
Какво ли ще е бебчето.Залагам за момиченце.  Wink

# 132
и аз съм за розова новина Flutter

# 133
Аз съм за мом4енце.

# 134
Kъсмет и безпроблемно раждане и от мен мила Морки!  Praynig Praynig Hug
И аз залагам за момиче!

Мимка,ние когато сменяхме квартирата трябваше 2 месеца преди това да се юркам да търся нов личен лекар....повечето казват че не могат да приемат нови пациенти  Thinking,но аз ходих първо в общината...и от там ми казаха,че по принцип дори и да са с препълнени списъци на пациентите нямат право да ти откажат-ако си в техния район  newsm78,така че- бъди нахална.Това е единствения начин,абсурд е личния ти лекар да е чак в Амстердам... #Crazy

Момичета ето още малко снимки на нашето малко съкровище!  Heart Eyes

Мари-7,как сте ?Как и се струва на Калина навън,наслаждавате ли се на разходките?  Hug

Поздрави на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт