8-ма Холандска тема

• 16 555
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
Сесията ми изтеча пак. Добре,че го бях копирала.
Снощи на моята мома и намерихме конец в устата  Shocked .Още се чудя как е попаднал там, една приятелка ми беше на гости с нейното момиченце, освен да и е пъхнала в устата нещо,но тя е много послушна и не я докосва дори, само пърха около нея и вика Сопия,Сопия и после нещо на испано-холандско-бебешки  Crazy . Остава загадка.
Морки, вода не давам. Но и като съм и предлагала не ще, с лъжичка я плюе и после се хили, приема го като игра явно и е много щастлива.

# 106
moppie
 на теория всичко ми е ясно, ама когато чувствата наделеят....няма оправия-  ама вече съм ОК Party
 Hug Hug Hug

мерси момичета за добрите и окоражителните думи  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Mari-7

много ви е сладко бебка Hug смо радост да ви носи  Hug Hug

# 107
Дани , душа и по зле ще става  Wink  Нали расте мъжа , няма как . Но пък ти е много сладък , само радост ще ти носи  Heart Eyes

Като заговорихте за големи глави ... Мойто говедце си е с голяма глава откак се е родило  Rolling Eyes  Много се дразнех на Бг. дрешките за деца , които на блузката нямат копчета . Ами не му минаваха през главата и това е  Crossing Arms  . Накрая казах на майка и на свекито ако му купуват да са от супер разтеглива материя ....
То затова , сигурно , сега такива бисери ръси ... много мозък , братче , да те купи и продаде може  Joy

# 108
  • северно море
Благодаря моми4ета за топлите думи HugЗвезди,няма за какво да се притесняваш вси4ко ще бъде наред Hug Лека ве4ер

# 109
Хейййй, момичета, къде стееееее? Hug Hug Hug

# 110
Привет мили дами  Hug
Заформи се хубаво време и май само бременилките си стоим вкъщи  Crossing Arms
Аз утре май трябва да раждам  newsm78 to be or not to be ....
Мопи, как сте вие? Направихте ли хубави разходки вчера под слънцето?
Едита, а Максим как е? Показа ли си нослето на слънчице вече?
Мари-7, Калина слушка ли?  Hug
danidobrinova, а вашият юнак...... обикаля ли навсякъде да провери какво има?
Звездичка, стискам палци за утре на консултацията   bouquet
Мимката, как е училището?

Приятна седмица на всички   bouquet

# 111
  • северно море
Здравейте моми4ета HugМорки Калина засега слуша,ама незнам докога.4акаме и ти да се похвалиш,пожелавам ти успешно и безпроблемно раждане HugЗвезди късмет утре.И пак да попитам,Моппи като ви взимаха кръв от пети4ката казаха ли ви за какви 17 болести изледват newsm78На мен така и не можаха да ми обяснят.Лек ден моми4ета  bouquet

# 112
Морки , дано всичко е наред и бебо да си дойде както трябва  Hug

Да ви направя една реклама сега  Laughing  Тези , които имат градини - вчера ходихме на Intratuin и съм очарована направо  Grinning  На мъжа ми джоба - също  Crazy идеше ми да изкупя целия магазин  Rolling Eyes  До тъмно седях в градината да се любувам и използвам новите придобивки ... днес - продължавам  Party
Някоя оот вас ще посети ли Ауторай ? Ние май сме там другата неделя  Simple Smile

# 113
Morki
 мерси за палците ще са ми необходими  Hug Hug Hug

Mari-7
как върви кърменето? Thinking

mimkata
 а в този магазин мама е редовна ( като е тук), ако я оставя цял ден ще разглежда Crazy

Момичета да ви питам кога беше точно великденската ваканция за децата -  следващата или по следващата седмица?  newsm78

# 114
аз пак имам въпрос... този път към раждалите тук.....

Гледали ли са ви на гинекологичен стол през време на бременността? -  да речем за състоянието на шийката на матката и тн? newsm78

Понеже аз не съм чувала за подобни прегледи...освен по медицинско изключение или спешност -  гинеколозите си преглеждат с ехограф, нали? newsm78

# 115
Звездичка,едва когато почнеш да имаш контракции те преглежда акушерка,за да види имаш ли разкритие.Гинеколозите преглеждат бременни само,ако акушерката ги изпрати на преглед-аз имах кървене в 4 месец,оказа се плацента превия и затова имах 7-8 ехографски прегледа.Тях ги прави ехоскопист-не е точно гинеколог,а специалист по констатирането на малформации при ембриона или плацентата.Е,аз имах гинеколог,когато прокървих,но си признавам,че за всички допълнителни прегледи съм играла  професионални театрални сцени,за да ми обърнат по-сериозно внимание.Обикновено,ако нямаш оплаквания или направление от акушерка,ехото е рутинно-най-много да ти кажат дали ще е момче или момиче и то, ако ти искаш да знаеш.

Не се стряскай,всичко ще мине нормално.Ако се страхуваш от болката,още сега попитай какво обезболяващо могат да ти препоръчат по време на раждането.Аз съм алергична към упойки и имах консулт. с анестезиолог по време на бременността.По-добре подготви мъжа ти какво да прави,ако на теб не ти е до приказки.

# 116
  • северно море
Мен ли4но не са ме преглеждали.Доколкото знам този преглед се прави в на4алото на бременоста.Звезди какво стана с прегледа,да се надяваме 4е вси4ко е наред. Hug?Ако нещо те притеснява защо не отидеш на гинеколог в Амстердам,поне да си спокойна?

# 117
ааа не съм се изразила ясно -  аз питах ей така от любопитство понеже онзи ден стана на въпрос между мен и една бременна приятелка и аз заявих категорично, че ако не се налага категорично никога няма да те чекнат на гинекологния стол!

kartinka
 то и аз миналата сдмица имах ехото , понеже ми бяха открили ниска плацента - да не би да е станала превия -  ама не е  Party

Mari-7
 дори не мисля, че е възможно да ходя на гинеколог където аз си избера
но

за късмет днес успях да се преборя( т.с. преборИМ с мъжО бях ) и другата седмица съм на тукашен гинеколог за да види дали в действителност бебчо ми е толкова извън нормите, колкото ми го изкараха   Rolling Eyes  ...ама наистина голям театър беше докато я убедим акушерката да се смели над нас и да ни прати на ехо с гинеколог  Crazy

# 118
Здравейте момичета.Чудесно временце,а ?
Мари, то няма как да се запомнят всичките болести.Свързани са с обмяната.Ей тук ги има. http://www.kindjeopkomst.nl/html/baby/hielprik_001.htm
А бе на мен нещо ми се е вдигнал диоптъра на астигматизма след бремеността и ни с лещи ни с очила виждам добре и  такова главоболие получавам, че бягам от компа и телевизора като дявол от тамян. Чакам си новите очила и лещи.да видим дали ще е по -добре.
Морки, чакаме да се  похвалиш! Вашето бебче изненадка ли ще е или знаете пола (но не казваш   Mr. Green , или аз пак не съм разбрала)  .Аз исках да е изненада, но естествено не издържах  Mr. Green
И моята майка не излиза от Intratuin  като дойде и все търсим малка магнолия да си носи в Бг и все няма ). Aма то ние по принцип с нея само по магазини се разхождаме, пусни ни в някой шопинг център  и цял ден ще мааме гащи.Мъжа ми и него го запалих, че преди изпушваше по кутия цигари, докато ме чакаше  Mr. Green .
Чао, че Софи орева квартала, иска си следобедната разходка детето.

# 119
Добро утро мили дами  Hug
Мопи, и аз съм с диоптър+ и астигматизъм и определено забелязвам отслабване на зрението през бременността. Надявам се след това да се нормализира  Praynig А ти на какъв преглед ходи? Обикновен в оптика или при спец. доктор? Аз искам следващия път да отида при лекар с разширение на зениците и всички процедури да съм сигурна, че е точно.
Нашето бебе е изненада. Девет месеца чаках и сега направо издивявам..... имам усещане за момченце, а половинката за момиче. Постарахме се стаята и всичко друго да е тип неутрално. Само дрешки не съм купувала много поради тази причина.
Вчера имах фалшива тревога. Помислих, че водите ми изтекоха, но не било това. Дойде акушерката, гледа, гледа и с индикатор установи, че било някакво бяло течение /което се събирало в края на бременността  newsm78 през ноща и излизало сутрин/. Тази сутрин същото, но аз си мълча вече. Леле, дано само не пропусна истинските  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт