8-ма Холандска тема

• 16 544
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
Честита първа пролет момичета!   bouquet
Нека сме здрави и щастливи и щъркела да донесе здрави бебчета на бъдещите мами!
Мегън, пожелавам ти приятно прекарване.Я да ти се оправя бързо настроението.Виж тук кво е гадно времето,а ти отиваш на топло и на слънце. Дано Елисе да не ви създава проблеми (здравословни)  и да е кротичка  Thinking (ако може) за да си изкарате чудесно.
Звезди не знам за какво друго може да се използва, може би за възглавница като е навито, знам ли . Аз от kruidvat имам 2 кутии подаръци, защото и аз така чаках поканата да ми дойде,ама не.Ядосах се и им написах един мейл и на следвашия ден получих поканата да ходя да си го взема, а след още 2 седмици получих пак  Mr. Green .То не че имаше кой знае какво, но ми беше и ми е супер приятно да получавам разни изненадки за Софи. Аз пък ни един лигавник нямам, само биберони-пък не използваме. Иначе верно само на Пренатал си го бива.
Мари, като отвориш албума вдясно има бутон  "Копирай адреса на албума", кликваш и после го пействаш (или може би трябва да кажа плакваш  Mr. Green ) във форума.
Хайде искаме да видим най-накрайа мома Калина.
Вижте моята мома как ме гледа сърдито като реша да и прекратя СПА процедурите  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84228

# 91
Мопи, мноооогооо е сладка с тези ядосани очички  Hug Това таби-таб ли е? харесва ли й в него? Колко пъти се ходи на детска консултация по принцип?
Меган, хайде приятна почивка и дано, дано! Елисе няма здравословни проблеми. Мисли си само как хубаво ще си прекарате и колко хубави снимки ще направите да покажеш после Hug
Аз от круидват май нямам, аууу пропуск  Joy но то какво ли пък толкова слагат.....Вярно е, че от пренатал са най-пълни с неща, които могат да се използват после   bouquet

# 92
Честита първа пролет и от мен момичета!  Hug

Ние вече сме на една седмица!  Laughing

Морки, на 21-03 настъпва астрономическата пролет!

Меган,лек път и само приятни емоции на плажа!

Мимка,за наша обща радост,този път си минала метър-вчера получих картичката и много благодаря!  Hug Grinning

Наистина, пакета на Пренатал ми се стори и на мен най полезен,не беше лош и този на Бейби дъмп,на Етос-става горе долу,а в този на Kruidvat, нямаше нищо интересно...но нали е далавера...всичко ще влезе в употреба  Joy

Звезди аз нямам такова нещо в пакета от Агис,имах пътна чанта и метър за височина ,който се закача на вратата-мекичък такъв с едно хипопотамче дето се лепи,но за него ни е рано още!  Party

Карилуис,права си за марките и аз имах доста от 0,39 и просто си купих същия брой от 0,05

Момичета,колко време след като се роди бебчо ви поема бюрото за консултация и кога спират да идват акушерките?Сигурно навсякъде е различно,но аз все пак да питам!   bouquet Hug

На всички ви желая топло и слънчево пролетно настроение и много усмивки !

# 93
Едита-в тридневен срок след раждането трябва да регистрирате детето в общината, където ще ви дадат акт за раждане.С тази регистрация детето получава и здравна помощ.От най-близкото до вас консулт. бюро ще ви се обадят по телефона и ще ви посетят веднъж.След това ще ви запишат час с детски лекар.Обикновено се обаждат след като крамзорг-а си замине.

Акушерите идват три пъти,за да видят дали майката е добре и дали бебето наддава,вземат кръв от бебето за някакъв тест,след това се обаждат по телефона.

Аз имах 2 пакета от Пренатал.От други не съм търсила кадодос.Най-от полза ми бяха пакетите с памперси и контейнерчетатая за мляко.

Мимка-просто си купи марки от 0.05 Е и си добави към тези, които имаш от 0.39 Е.

# 94
  • северно море
www.snimka.bg/profile.php?edit-photo&photo_id=2453629  Пак да се пробвам,хи4 не ме бива в свалянето на снимки.Меган приятно изкарване,дяано вси4ко с малката да е наред Hug

# 95
  • северно море
паролaта е salamon

# 96
Мари, ей да я видим принцеската най-накрая.....божеее какви сте сладурки  newsm51 Да ви е жива и здрава госпожичката   love001

Майчета, кога започвате да давате водичка на бебоците при кърмене?

# 97
Мари нежероятна мома си имате!!!!!!!!!!!Да е жива и здрава!Ех  моя Дани 6те има голям избор! Grinning

# 98
Добро утро, момичета... да ви се оплача как вчера се бях направо сг*внила  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

вчера беше много тежък ден за мен... ходих на ехо -  уж за плацентата -  не го споменах , понеже не се очакваше да стане каквото и да е при положение, че нали преди около месец нали видяха вдигната плацента...ама уфцъта  #Cussing outна която може да се падна да ме изражда вместо плацентата да се гледа написала,  да се види разстежа на бебчо....а те не са ауторизирани за това( това се извършва само от гинеколог) и момичето даде най-доброто от себе си...ама установи че главата е голяма и е над нормите от там съотношението глава-корем също излезе извън нормите... и познайте какъв стрес ме хвана вчера...
и сега във вторник трябва а се моля на благоразположение да ме пратят на гинеколог иначе ще психясвам до раждането -  четох че може да е нормално и тн...ама ...ама!!! Rolling Eyes

# 99
Звезди-споко.Докато не се роди бебето никой не може със сигурност да определи колко  е голямо.А ти инструктирай мъжа си,ако ти не можеш той да настоява да извикат гинеколог,когато почнеш да раждаш.

# 100
kartinka
 даже сега във вторник ще го взема да настоява с мен за гинеколог.... Hug Hug Hug

# 101
Мопи и Мари , страхотни принцеси си имате !  Flutter  Ще иам да ви препикават градините момците , ъхъм .

Дани , вие как сте ? Как е малкия разбойник ?

Звезди , казах ти и в другата тема - с нахалство към прогрес !  Hug

Едита , много се радвам  Party

На Меги - приятно изкараване , въпреки че вече сигурно са там  Party

# 102
Звезди не се панираи !!!Много 4есто и тук гре6ат!Горе главата !Аз така и не разбрах какво е мом4е или моми4е?

# 103
Мимка малкия ме побарква -вси4ко да види и пипне!Не ме оставя да у4а ,само внимание иска!!Но аз сам предупредена от Едита,тъи било с раците!!! Grinning

# 104
Морки, харесва и много в тъми тъба, повече от колкото в коритото. В коритото ревеше и постоянно ме стискаше за ръката, а в тъба в момента, в който я поставим вътре мирясва.Често я слагам и като има много колики да се успокои и като почне вътре едно пръцкане  Joy става като джакузи.
Мари, голяма сладурана имаш и какви изписани вежди има пу-пу.
Моето има зачатъци на руси вежди, ще играя боята като дойде време да се конти усещам от сега.
Звездичка, в 3 триместър ехоргафите дават грешка в измерванията +/- 3 седмици, освен това бебета се развиват с различен темп. При Софи главата изпреварваше корема с 2 седмици, а бедрото с 3.И аз се бях шашнала и поставих какви ли не диагнози, звънях да тормозя  една приятелка гинеколожка в БГ . Питаха ме дали някой има диабет в рода (като не се бяха сетили да ме изследват когато трябва, само с ония лентички в урината, а в нашия род има диабетици). Ами по главчеста ми се роди момата -36 см обиколка.Зависи също така от фамилните черти- дали вие и мъжа ти сте с по големи глави. Моят мъж е с много тясно лице, но като малък главата му е била огромна, направо тиква и е бил тлъсто бебче (за разлика от сега) аз също не съм от малките глави. Ако разровиш форума, че видиш, че изпреварването или изоставането в растежа на глава- бедро- корем, по които се определя г.с. е много често срещано. Погледни хората около теб -високи,дебели, слаби, дългокарки, късокраки, дундести и пр.  така и бебчетата се различни едно от друго още в утобата на майките си.
Хайде весела петъчна вечер .Любимата ми вечер от седмицата.Едвам дочаквах да дойде за да има  cheers и танци.

Общи условия

Активация на акаунт