8-ма Холандска тема

• 16 542
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Мари , дай линк към твоя албум , не към общи снимки  Peace

Звезди , идея нямам какво е това  #Crazy

Тази боя от Блокер , дето я говорите , безопасна ли е ?

Яде те ли Филет американ , харесва ли ви ?

# 76
Още едно въпросче . Знаете ли с колко марки се праща писмо А4 формат? Щото сега получих такова с 3 марки от по 0,44 цента ?Скоро ще трябва да пращам документи та затова питам/

# 77
Здравейте момичета!
Звездичка, това не е ли за смяна на памперси от едната страна от другата да оставяш бебето да си лежи като си някъде на гости (имам такова,ама без овчата глава и за туй го използвах няколко дни,ама ми мина мерака пък и ние като отидем на гости ореваваме света и не ни канят вече  Mr. Green ) ..но като се замисля може и за нещо друго да се ползва всъщност.
Морки, нищо интересно (освен списанията) -мостра прах за пране, мостра судокрем, 1 лъжичка за хранене, 1 плодово и 1 зеленчуково месно (не бяха лоши на вкус) 1 малка мин вода, мокри домакински кърпи Глорикс, 2 бр памперс и 2 купона за памперс с отстъпка от 2.50 евро. Туй беше, освен ако мъжа ми и той не е изял нещо тайно. Иначе предлагаха да си купя бебешко PC , разни книжлета Улица сезам, почивки в Сентрал паркс, бебешка пижамка  и др подобни. Естествено, не купих нищо-първо че имам в излишък дрехи, играчки и бебешки и детски книги, второ -бяха доста скъпички нещата.
От Пренатал-като стане на 3 месеца казаха, че ще ме известят (днес ги питах).
Филе американ-ям, ям  Mr. Green , ама аз обичам да си похапвам по принцип.

# 78
Звездичка, в списъка със съдържанирето на крампакета не е ли написано що за чудо е това?А може и на ферзекеринг-а да се обадиш да питаш  Hug В моят пакет пишеше: бебешка чанта  Thinking
Мопи, мда във всички кутии едно и също почти. само от пренатал май са по-практични неща newsm78
Мари, пробвай пак със снимките... Hug

# 79
Mimkata ако си спомням добре за писмата няма зна4ение кои формат са а:
0-20гр - 1марка от 44ц
20-50гр - 2марки от 44
от 50 до незнам колко - 3 марки.
Ако иде6 да го прати в пощата те ще ти ги изтеглят и ще ти кажат колко.

# 80
Nqmam kredor:(

Zvezdi- tova e reizaankleidkussentje-podlojka-pelena za smqna na pampersi,kogato si v dvijenie.Mnogo e udobna,zashtoto e podplatena s nailon.Dori ako bebeto e  mnogo izcapano ili se napishka dokato go preobuvash,na mqstoto kydeto si reshila da smenish pelenkite ostava suho.Pere se v peralnq i e lesno za poddryjka chisto.

# 81
 Sad  Значи , не ми е стигнала до Едита картичката  Cry
Аз имам марки за Холандия от 0.39 цента  #Cussing out

# 82
mimkata
 те важаха до Нова Година -  сега всички марки са с нова цена #2gunfire

kartinka-gost , moppie
 благодаря ви за информацията Hug Hug Hug, че се бяха отчаяла как са ме прекарали с този краамподарък Mr. Green

kartinka-gost
 възможно е да нямаш кредор, понеже пишеш като нерегистриран -  тогава няма кредор Hug

Morki
 ами да ти кажа аз го разровичках пакета -  разочаровах се от подаръка и така си стои кутията -  усърдно я пренебрегвам  Rolling Eyes Mr. Green Crazy

moppie
 я кажи за какво друго може да се използва? Flutter

за пакетите
 аз вземах откъдето каквото можах, и мога да ви кажа ,ч е най -  пълен е пакета на Пренетал...
Не знам дали някоя от вас е получила от kruidvat -  ама аз и от там успях да взема по една случайност -  понеже се обаждах 100 пъти и все мръкат нещо и все си записват и нищо няма... и един ден като бях на центъра отидох на касата и питах аз дали въобще ще получа пакет от тях и момичето се засмя и  каза по принцип трябва да имате покана , ама аз ще ви дам един и така се сдобих с пакета, ама нищо особено няма там...
Етос -  пък с тях се получи много смешно понеже , и те се ослушваха нещо и аз пак по телефона мрън-мрън... и накрая получих картичка да отида да си го взема отивам вземам го, връщам се и познайте: бележка че имам пакетче при съседите-  отивам да си го взема -  ха! пакетче от Етос Mr. Green Mr. Green
И покрай тези пакети имам вече предостатъчно лигавници и биберони  Mr. Green

# 83
Е какво сега ? Не би ли трябвало да ми върнат писмото?  #2gunfire

# 84
Извинявам се, че се намесвам в темата с един прозаичен въпрос.Сега като сме членове на Европейски съюз, нуждаем ли се от работна виза или някакви други документи за работа в Холандия. Съпругът ми освен български е и канадски гражданин. Ще Ви бъда много благодарна, ако мопжете да ми дадете някаква информация или поне къде да търси
Благодаря
Здравей, виж в този сайт
http://www.ind.nl/en/inbedrijf/actueel/Veranderingen_in_verblijf … n_en_Roemenen.asp
Благодаря. Grinning

# 85
Добро утро, момичета

Честита Първа Пролетнека тя ни донесе много слънчице и топлина , не само на Земята но и в нашите сърца и очи Hug Hug Hug

# 86
mimkata
ами мисля, че не   Rolling Eyes  или поне на нас миналата година или когато беше там не ни ги върнаха .. и ние бяхме пратили една картичка   Rolling Eyes

# 87
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ СЛАДУРКИ!![/b]

Дебелата зима си отиде, всичко се разтваря за нов живот   bouquet

Пролетта не настъпва ли на 21?  newsm78

# 88
Щп бе хора, аз от пощата си купих и марки по 5 ц и си допълних старите от 39 и така става.

# 89
Здравейте момичета Hug.Последно сърфиране из нета Joy.Куфара е до вратата,малката спи,ние закусихме и след няма и час изчезваме..... Party
Обаче пак имам за кво да се притеснявам ooooh!,то иначе няма да е интересно.Елисе е с обрив,като ситен бруз,по тялото и част от личицето.И май пак било реакция от ваксината(БМР) #Cussing out,защото сутринта рано бяхме на консултация.....дано и отмине бързо... Praynig
Стискайте палци всичко да е наред Praynig Praynig...и на малката да и понесе добре и полет,и климат(и да не я хваща и диарията,че така ме наплашиха за това #2gunfire Sick)
Малко съм без настроение Tired,но се опитвам да си мисля хубави неща Laughing,като например утре по това време ,ще сме на плажа Mr. Green ..
ЦЕЛУВКИИИИ Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт