8-ма Холандска тема

• 16 534
  • 271
  •   1
Отговори
# 255
Виж в Gamma.

# 256
kariluis
 Joy
как ще са чували...да не се продава в тяхната верига магазини ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired Tired

# 257
Eddita , честито ти момченце! Да ти е здраво и късметлия.
Аз малко от дъж на вятър влизам, та да ме извиниш за голямото зкаъснение.

звездичка , то не останало! Стискам палци да си спокойна оставащите седмици и раждането да е леко. Аз да си кажа, че кой знае кога пак ще влезна.

# 258
7of9
 мерсииииииии   Hug Hug Hug

# 259
Много моля , спешно !
Някой знае ли какво е "зикте фан файфде " , или нещо подобно ?

# 260
От Гугъл ми излезе това :

http://ziektevanpfeiffer.nl/

Който е по на "ти"" с холандския може ли да ми каже долу-горе за какво става въпрос ?

# 261
Мимка нямам идея, но дове4ера мога да питам мъжа.

Моми4ета един спе6ен въпрос - дребния падна и му се 4упна малко пар4енце от едното горно зъб4е. Никои от зъболекарите наоколо не поиска да го преглед, а този на мъжа ми каза по телефона "не се притесняваите, даваите му сега меки храни и в 9 от 10 слу4ая нищо сериозно няма".
Някои от вас има ли подобен опит и какво мога да направя в слу4ая аз (освен да търся още зъбари разбира се)?

# 262
kariluis
 не знам какво да те посъветвам...само да ти кажа , че мъжа ми си ходи със пукнат преден зъб откакто се помни Rolling Eyes

# 263
Мимка виж тук: http://www.arsmedica.bg/bg/illness/c_id/2487/subprm/infections/alpha/0.html
Опс, натиснах ентър без да искам.
Звезди, ти си съвсем на финала. Стискам палци за леко и безпроблемно раждане. (нали се беше вдигнала плацентата и ще раждаш нормално)
За комарите се сетих, че баба ми се обргаждаше със саксии босилек, нареждаше и по перваза.Действа безотказно според нея. Аз не се бях сетила, че таблетките райд могат да вредят на бебета.Добре, че ме подсетихте. Ще видим как ще се борим.
Меги, как вървят диетите?При мен както винаги -пълен провал.Сега съм намерила една точкова диета, та да видим.Ще мухам и ще смятам.

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 17:42 от moppie

# 264
Абе,Мимка,къде ги намираш такива страхотии?Това е модерно заболяване-стрес,преумора и лоша хигиена.Предава се с целувка,по кръвен път и слюнка.Пише,че някои го носят без да го развият,инкубационния период е от 4 до 6 седмици.Проявява се с преумора,хрема,болки в гърлото, температура.Открива се с кръвен тест,който може и сам да си направиш ( има линк да го поръчаш).

Почти всички холандци, които познавам се оплакват от недостатъчно сън,преумора, отпадналост,хрема и настинка.
Не знам кой страда от това, но няколко купона,здравословен начин на живот и чист въздух биха били по-от полза, отколкото този сайт.

# 265

Почти всички холандци, които познавам се оплакват от недостатъчно сън,преумора, отпадналост,хрема и настинка.

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazyсериозно ли??? newsm78 newsm78

# 266
7оф9,благодаря за пожеланията...ти наистина се загуби напоследък....къде се беше скрила... Wink...сигурно имаш много за разказване!  Hug

Карилуис..,за съжаление и аз не мога да ти помогна с опит в тази област  newsm78...но мога да питам моя зъболекар/асистентката му е българка/-ако искаш  Peace

Мимка не се шашкай...вземи си тест и ще си най-сигурна какво е  Hug

Момичета...прекрасно временце,а ?Само за разходки,нали?  Hug

Поздрави

# 267
Аз търся проходилка или бънджи-гащи.Някой има ли идея от къде мога да си купя?( за бебето са , не за мен)Simple Smile))
Ако продължава да расте с това темпо,до края на годината ще е колкото мен....

Меги-да,забелязала съм,че почти всички холандци, които познавам все са хремави и приемат това за нормално.И се сърдят,ако не искам да се целуваме 3 пъти за здрасти,а бебето изобщо не давам да го пипат.Скоро с мъжа ми ходихме на някаква вечеря с негови колеги и още в 9 вечерта почнаха да се прозяват,да обясняват как не могат да се наспиват....Явно мъжа ми е изключение-той спи по около 6 часа,но  дори и през почивните дни става рано.

# 268
Eddita мерси , ще се възползвам от предложението ти. Моля питай я най-ве4е до колко време би трябвало да отшуми болката или кога да по4на сериозно да се плаша Praynig

Картинка и моя е такъв - наспива се бързо (дори и да е пиивал предната ве4ер) и си става кукуряк дори понякога и в 6 сутринта.
Ако бънджи гащите не са обемисти мога сега от БГ да ти взема ако искаш?

А колко ти е голямо детенцето (за възраст става дума), защото ето какво про4етох като отзив за продукта в ДаНет:
"...Използвала съм ги от 6 месец до 10 месец за скачане, а после до 13 месец за прохождането."
"Препоръчително е детето да се постави в бънджи-гащи най-рано на 5-6 месечна възраст. Детето трябва да може да седи стабилно. Бънджи-гащите могат да се ползват от деца до 13 кг."

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 23:09 от kariluis

# 269
  • Там,където се събуждам щастлива.
Между впрочем, това заболяване доста често се среща тук. С което не искам да плаша Мимката, но най-добре е да отидеш на изследване или за когото става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт