8-ма Холандска тема

• 16 559
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
Какво хубаво временце днес, само да ми изсъхне косата и излитам навън на разходка Party

megan79
 и аз съм така с тена, че и като го хвана за за нула време пак си побелявам.... ooooh!

Честито на всички цветенца, които празнуват днес!!!

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 13:29 от звездичка

# 151
[Звезди 4естит рожден ден!!!Бъди здрава !/color]

# 152
ЗВЕЗДИ,ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА МИЛА! ЖЕЛАЕМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ -ДРУГОТО ДА МОЖЕШ ДА СИ ГО КУПИШ С ПАРИ!   Hug Hug Hug

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

newsm59 nbirthday newsm67  party023  bigdance2 Tada  ura

Целувки от мен и моите момчета!

# 153
Меги , много се радвам , че сте изкарали страхотно! Видя ли пирамидите ? Кога ще пуснеш снимки ?  Wink

Морки , честита ти принцеса ! Да ти е жива и здрава !

Звезди , честит рожден ден !   bouquet   bouquet   bouquet Повече в другата темичка  Wink

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 12:39 от mimkata

# 154
  • северно море
[Звезди4ка 4естит рожден ден,много здраве семейно щастие и късмет.Леко и безпроблемнно раждане newsm59  bouquet]

# 155
Звездичке сладка и лъчезарна,честит рожден ден !Желая ти крепко здраве,едно здраво малко бебче,леко раждане и много любов. newsm51  bigdance2 newsm59 nbirthday newsm38  ura Tada

Меги , много се радвам , че сте изкарали страхотно! Видя ли пирамидите ? Кога ще пуснеш снимки ?  Wink

Миме,хич не ми се иска да слагам вече снимки в нета,заради злоупотребата,които правят някои хора с тях smile3516...ама може да сложа няколко нови,и да ги изтрия после всички newsm12.А и мъжо,хич не удобрява да се слага каквато и да било инфо в нета(особено наши снимки no)...

# 156
Момичета,
благодаря за милите пожелания !!! Без тях днешния ден нямаше да е изпълнен с толкова усмивки !!!
Стоплихте ми сърчицето!

И да почерпя:

# 157
Много моля пак да ми кажете какъв беше козунака от Албертхайн? Как се казва ?

# 158
Мимка казва се Brioche, аз го пробвах, никак не е лош, но няма нищо общо с вкуса на БГ козунак.

# 159
Хм , на мен ми казаха , че бил като българския  Rolling Eyes  , ама и да не е ... вземам го ! Миналата година се мъчих да правя - нищо не стана . Тази година хич няма да си губя времето  Confused

# 160
mimkata
 аз закъснявм малко с информацията, ама да ти кажа, че има и друг много хубаво козунак в АХ.. един кръгъл в таичка от алуминиево фолио с някакъв бял крем отгоре.. също става и е много вкусен!

kariluis

български козунак само в БГ...няма как Rolling Eyes

Момичета, да ви се похваля, че бях на ехограф и всичко е бебчо е ОК Party Много съм щастлива Party Party Party

а сега да ви се оплача:
#Cussing out

Мъжа ми преди малко ми се обади, че на колата минава преглед( купихме я миналата година не знам дали се сещатате), но се оказва, че някакъв документ не бил наред и щели да пускат заявка за нови документи , което отнемало 2-3 седмици... и следователно от 9-ти април сме нямали право да караме колата!!!! #2gunfire #Crazy... чували ли сте подобна дивотия?
обадихме се на оказиона от който я купихем... вдигат рамене....чакам го сега да се прибере и да чуя  какво точно е станало ooooh! ooooh! ooooh!
Ама как ще сме без кола...аз все пак ще раждам едва ли не! #Cussing out

# 161
[/color]
 български козунак само в БГ...няма как Rolling Eyes

На мен ми донеса няколко козунака от БГ,за което съм много щастлива Party.Едина наш приятел от БГ идва по работа тук и ми донесе не само козунаци ,но и лютеничка Embarassed.Та аз съм готова за великден,пъхнала съм ги във фризера ,да са ми преснички като ги извадя...мммм,ве1е ми текат лигите. hahaha hahaha

# 162
Звезди радвам се ,че всичко е добре с бебчо Hug Heart Eyes....А за колата ,стискам палци Peace

# 163
imash nqmash pravo- kato trygnesh da ravdash nqma kak da idesh pesha...

nqmam kredor:(

# 164
Ако някой знае рецепта за козунаци, моля да сподели- аз имам голям мерак,купих си нова тавичка за печене.За сега правя само супер вкусни кексове и торти, козунак още не съм се опитвала.

Общи условия

Активация на акаунт