8-ма Холандска тема

• 16 566
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Картинка , ей този  http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=meal&id=1376 мъчих миналата година  Rolling Eyes  Дано при теб се получи . От свекито знам , че козунака е много капризен откъм втасване  Rolling Eyes

# 166
ПОЧЕРПКА ЗА ВСЕКИ ВКУС ЗА ЗДРАВЕТО НА МАЛКАТА НИ ПРИНЦЕСКА АН-МАРИ!!!
Благодаря за хубавите пожелания момичета   bouquet   bouquet   bouquet

И разбира се питка от мама  Hug

# 167
Ще се опитам утре да представя снимков материал + подробности около раждането   bouquet

# 168
Леле Меган как можа да го напи6е6 това - убивам хора за лютеница Twisted Evil

# 169
megan79
 уф, мерси за палците....

За колата се разбра каква е работата върху официалните документи има печат, на който се вижда месеца и година , но не и датата и по тази причина ни искат сега нови документи.... Rolling Eyes...и ако не дойдат на време т.с. до 9-ти сме нямали право да я карама...ама да ме " извинят "  #Cussing out дето ще им угаждам на тъпите правила и ще наема кола или такси...или пък ще посрещам мама с влака ли? амахаааааааааа #2gunfire

kartinka
 някой някъде беше споменал, че в американската тема се раздават рецепти за козунаци от Tandoori ако искаш питай я на лично или в темата им... Rolling Eyes бил много сполучлив козунак атака разбрах Rolling Eyes

mimkata
 и аз така знам.. и като има готови и достатъчно вкусни хич не ми се занимава с нещо, което може и да не стане ooooh!.. Ти купили от АХ?как ти се струва? newsm78

Morki
 да ти здрава и много усмихната малката, красива принцеса Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Веднага си вземам от най-изкусителното нещо -  питката на бабата eat

kariluis
 не успя ли да се запасиш от Бг? Crazy

# 170
Звезди , ще купя от всичките по един а ги пробвам , пък к'вото стане  Rolling Eyes

Карилиус , в турските магазини има лютеница , едната даже е българска , но е люта . Пробвай ги ако искаш . Знам от приятели , че били хубави . Лично аз много се запасявам от Бг.

Морки , мерси за почерпката , чакаме с нетърпение  Hug

Да ви се похваля , след 6-7 разговора с лични лекари едва последния се оказа успешен . Вчера ходих да взема формуляри ... Но доктора е на 3 км от нас  #Crazy  Пак по-добре от хич  Rolling Eyes

# 171
От свекито знам , че козунака е много капризен откъм втасване  Rolling Eyes

Вярно е това, но за това си има малък трик- козунаците се слагат да втасват в леко затоплена фурна. Бухват страхотно. Откакто съм в Холандия, правя козунаци всяка година и досега винаги са се получавали.

[..или пък ще посрещам мама с влака ли? амахаааааааааа #2gunfire

Споко, звездичка, ние вече сума ти години се оправяме без кола - като тръгнах да раждам, акушерката ме закара с колата в болницата, а бебчо си го взехме после с такси;  до летището винаги ходим с влака. Не е болка за умиране.

# 172
kartinka
 виж това за козунаци че и е със снимки Hug Успех  Peace

mimkata
 и аз съм се запасила само чакам Великден-а eat

dimitriya
 човек като свикне по един начин и псоле му е по-трудно ако трябва да променя към по-неудобно... пък и в последните седмици на  preggo съвсем... и в крайна сметка защо трябва да е така, като не е по наша вина!!!! Twisted Evil

# 173
Звезди, честит рожден ден (на патерици) и от мен!   bouquet
Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и скоро да гушкаш едно малко,сладко пухкаво бебче.
Наистина ли ще месите козунаци? Аз съм кулинарен инвалид.  Confused  Embarassed Вкъщти мъжа ми е готвача, ама сега като съм си вкъщти полагам усилия да се науча да готвя вкусно и това значително се отразява на линията ми. 
Морки, снимкииииии 
Мимка, ха честит ти доФтор.Дано не ти се налага да го ползваш.

# 174
moppie
 Hug Hug Hug Hug
 Не казваш как сте вие? Hug

# 175
Мимка, ха честит ти доФтор.Дано не ти се налага да го ползваш.

Ще го ползвам и още как  Twisted Evil  Днес им пратих формулярите и чакам потвърждение , веднага почвам с тормоза  Mr. Green  Питах момето там за тая ваксина Гардсил , тя ми вика "Тоя има по аптеките , ама ние не я поставяме ...." и т.н.  #2gunfire  Ако не за нея , то ще искам веднага направление за гинеколог , че май щ си махам спиралата  Rolling Eyes

# 176
че май щ си махам спиралата  Rolling Eyes

О?
хЪм Hug Hug Hug Hug

# 177
moppie
 Hug Hug Hug Hug
 Не казваш как сте вие? Hug
Aми добре сме.Софи вече няма колики, обаче се е научила да си смуче палците и не знам какво да правя.Вечер и слагам ръкавички или чорапки, че ръкавиците успява да ги свали с уста  Shocked,ама през деня настава едно смучене, направо в транс изпада и ако и изкарам пръста почва да реве.
Мимка, да не си решила да влизаш в отбора на бременните? Че то Звезди като роди и трябва някой да застъпи. Тази година е много плодотворна.
Ти с каква спирала си и доволна ли си?Решила съм и аз да си слагам след някой друг месец, та събирам инфо.
И аз четох за тази ваксина,ама съм минала възрастовата граница за оптимална ефективност. Може пък и да се ваксинирам като спра да кърмя.Покрива ли се от застраховката?
Ох, цял ден си мисля, че е петък. Налегнала ме е и пролетна умора и все ми се спи.

# 178
За какво е тази ваксина,че не можах да вдяна нещо??? #Crazy newsm78

# 179
ХПВ вирус . Против поява на рак на шийката на матката . Но се поставя до 26 години , а аз ще ги мина тоз месец , затова бързам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт