Отговори
# 180
О,Синеоче това във Варна си е практика,защото тук Общуната не полага да не кажа почти никакви грижи за бездомните кучета #2gunfire
Аз пък днес облещих,докато се разхождах в Морската ей такива очи #CrazyЕдна майка даваше на бебето си,видимо не повече от 5 месеца -сладолед.Ама направо му го пъхаше в устата с една лъжица,че и няколко #Cussing out

# 181
  • Варна
Е няма талкова проста жена като мене #Cussing out
Пиша 2 пъти,аз като луда и по някое време към края,лееееееееееееекинко натискам хиксчето горе вдясно smile3515 smile3515 smile3515
Тъй.............
Закъснял поздрав за голямото момиче на Сузи АДа е много послушна Wink smile3525
Честити месечинки  4uu
Честит Рожден Ден на Ивичка  bouquet  bouquet  bouquet
Сега пък допълнителните имотикони ми отказаха.......... #Cussing out

Диди Ф,червен картон на педката LaughingИ аз смених една,да се научат на отношение че Close А лечебната Хумана,Друвди така и не я кусна.отиде в кофата цялата кутия,умрях от яд #Cussing out,нямаше и на кого да я дам
Синеоче,дано се оправите бързо,а след инцидента дано да няма последици върху теб и кърмата ти Hug Hug Hug от нас
Рени Heart Eyes,идвай всеки ден до Варна с колата.Хем Галко наспан,хем ние ще побришим малко из Морската........ Hug
Статията не ми се отваря,но по вашите думи разбирам за какво иде реч.Нямам думи. Confused
Бог да пази нас и децата ни Praynig Praynig Praynig
Оф,за свекитата не ми се говори Naughty.Много добри хорица са,ама някой път Close
Иси кам казах ти,ама пак да кажа.Не бързай да се тревожиш, преди да си чула още поне едно мнение Heart Eyes.С теб сме всички Hug Hug Hug Много целувки
Пепи111,не мога да ти помогна,само мога да ти стискам палци,бързо да се оправиш Hug
МарияЕли ,Торта...  #Crazy #Crazy #Crazy#Cussing out #2gunfire Close Twisted Evil
Тиция, Shocked Shocked Shocked

# 182
Гери, дано не ми спре. Аз уж не ярвам че може, Ася разправяше че рефлексът на потичане сао се забавял в момента на стрса. Е, да ма на Амери и спря така. Аз не се уплаших всъщност много, просто се стресирах заради Лора. Ако бях сама щеше да види помияра с помияр.

Мария, ааааа мъж ми е дежурен, каза утре преди да се прибере право там отива и ще го застреля това куче. Тъкмо нарочно показно така че всички да видят. Нека имат страх, да си кажат тоя е луд. И без това комшиите го мислят за мутра. Нали е плешив малко.

Тиция, не вярвам във Варна да има повече от Сфия. Тук това си е проблем абсолютен. А за сладоледа често казано нищо не ме учудва вече.
Аааа, за бисквитите дадох най-обикновени, в смисъл "обикновени" се водят на нестле. Четох съдържанието - само брашно и вода. Сега чаени разни, закуска имат кво ли не, даже някои мас.

Айде чао, после пак, поразмина ми малко беса.

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 19:16 от синео4ка

# 183
pepi111 Аз на 3 пъти имах такова запушване и слагах студен компрес, изцеждах по малко и най вече слагах Цвети основно на тази гърда, да суче колкото може. На мен ми минаваше след около 24 часа.
За храните и аз се ядосвам, вчера ми се наложи да обяснявам чисто хипотетично на майка ми защо не трябва да се дават царевични пръчици : " ама малко по-нататък към годинка можело да и се ядат" #Crazy. Досега не съм оставяла Цвети за повече от 3 часа на свекърва ми и само веднъж бях и оставила кърма, сигурна съм че друго не е давала.
Синеочке и аз много се плаша от бездомните кучета, особено когато започнат да лаят точно по колата която минава покрай нас като нищо като не може да я стигне ще захапе мен или малката.

# 184
Честити месечинки на Людмил на мама kris79 и Марина на мама blagovesta!
Честит рожден ден на Ивичка   bouquet
Ktedor - мъжо също толкова крайно се изказа за тоя и аз не знам как да го нарека.
Диди Ф - не помня дали кърмиш. Ако кърмиш и ти можеш да минеш на картофи и ориз.  Peace
Foquita - хотела е готин.
Iana Alex - при вас не преглеждат ли децата всеки месец? Има ли нещо като консултации?
Mimi_pl - пасирам всичко за сега.
Синео4ка - дано бързо да ти размине.  Hug Мен преди години ме гони една глутница и така се наплаших, че още ме е страх от помиари. И като съм с количката и видя куче - заобикалям.
Иси Praynig  Hug
Още щях да пиша, но дълга ме зове.  Laughing

# 185
.... И без това комшиите го мислят за мутра. Нали е плешив малко....

Joy Joy Joy

Синео4е,повярвай ми ,никак не прилича на мутра мъжа ти,тия ваш'те комшии явно мутри не са виждали.Те верно,че повечето от мутрите са вече метросексуални,ама пак си имат страшен вид.а твоят мъж изглежда добряк  Peace

Айде,отивам да къпем малкия .

# 186
  • София
Момичета кокичета благодаря на всички за поздравите към моето момченце,което порасна с още един месец.
Честито на Марина,да е здраво и весело дете.
Честит рожден ден на Ивичка.Само прекрасни мигове ти желая.
И ще ме извините,но знаете че хич ме няма с почерпките.Не им разбирам и това е.
Няма нищо повече да пиша,щото отивам да домакинствам,само не знам от къде да започна.Офффффф

# 187
Момичета, аз влизам с питане за глутена SadЗахраних малката, като й дадох 6-7 лъжички глутенова каша.Акото й вечерта беше рядко.Изчаках до следващото изхождане и всичко беше на ред този път.И все пак трябва ли да го считам това еднократно разтройство за алергична реакция според вас?

# 188
Слънчо, не знам какво да ти кажа Sad Обаче точно това е признак за глутенова непоносимост - разстройство. Аз бих пробвала утре пак след като се е нормализирало акото и тогава ще видиш съвпадение и е било или не. Ако има пак значи е от кашата. Тогава може д спреш и да изчакаш няколко седмици или месец и да пробваш пак. Ако ли пък си е наред може да даваш няколко дни още с повишено внимание към акото и ако няма нищо значи е било съвпадение. Аз това бих направила Peace

Ух Диди, не си го виждала да гледа лошо. Иначе ти го преценяваш в комбинация с още 5 бебета и майките им, как няма да изглежда душица. А и вреди ли се да каже нещо изобщо, помниш ли? Joy Joy

# 189
Мили ЮЛКИ и Юлченца, благодаря ви от все сърце - за прекрасните пожелания, за многото букети, за картичките (Нанни  Heart Eyes Hug) и най-вече за вниманието Hug

струва ми се късно за торти и кафенца, та викам по едно коктейче преди нанкане да му праснем за мое здраве Joy
айде, кой каквото обича...

сега вече със сигурност всички ще спим като къпани hahaha
благодаря ви още веднъж и лека нощ Hug

# 190
Ивичка за мен едно сухо мартини,благодаря   Hands Thumbsup
Жоржи
Цитат
Рени ,идвай всеки ден до Варна с колата.Хем Галко наспан,хем ние ще побришим малко из Морската........
    smile3532

Pepi111 прочети тук Не се шашкай и не спирай да кърмиш.  Hug

Елип не знам защо си спряла да кърмиш,при положение че се препоръчва точно обратното-по-често кърмене/цедене и често изпразване на гърдите  Thinking

Иси  fingerscrossed

Слънчо подкрепям Синеочка.Изакай и пробвай пак  Wink

Моят мишок продължава да не иска да спи и незнам.И аз се изнервям.Отивам че ме вика пак  ooooh!

# 191
Пепи111, направи си компрес с цедено кисело мляко и настърган лук и го дръж около 2часа 2-3 пъти на ден.Според педката ни действало безотказно Peace
Слънчо, това може да е алерг.реакция, но ако е еднократно ми се струва малко вероятно. Макар че Пламена когато започна да ака по-често и по-рядко имаше и няколко твърди изхождания. Начинът да разбереш е като дадеш пак и следиш акитата, ако се съмняваш - правиш тест.
Ренка, вече сме в Славейков и ако идваш насам се обаждай Hug

# 192
Пепи, под душа директно. Насочваш към гърдата по-топла вода и стоиш така + много леки масажи. По-ефективно е от компресите. После слагаш Вяра да суче. Дано се оправи бързо Praynig На мен ми се е случвало и по 2 дена да ме боли - все от дясно, ама за сега слава богу ми се е разминавал мастита.

Ст.г, аз знам, че студените компреси се слагат след кърменето. Преди кърмене се слагат топли, за да се улесни потичането Peace Тук даже за след кърмене при такива проблеми препоръчват да се слага компрес от едно нещо като изцедено кисело мляко. Не съм пробвала обаче, че при мен винаги е минавало сравнително лесно да чукна на дърво ...

Гери, в близко бъдеще не планираме Sad И на мен ми се ходи ама няма да е скоро Sad Сега покрай апартамента излизат доста харчове и работа и няма как. Местим се през май, а аз през май имам да си уреждам и документи за постоянна виза и ще настане една  ooooh!

Иси, стискам палци всичко да са оправи бързо Praynig

П.С . току що видях, че и Нарина е писала за компреса с кисело мляко ...но аз знам, че се слага след кърмене както писах по-горе

# 193
И пак от мен..днес цял ден се моткахме по магазините  ooooh! Ясмин се вози седнала в количката вече и само вдига ръка за поздрав на всеки срещнат Shocked Те пък като я видят, че им маха с ръка се спират и почват да я закачат и да рзапитват колко голяма била,......Еее пазарът стана безкраен - добре, че направиха един магазин за хранителни стоки до 22h, че иначе щяхме гладни да седим утре Joy

# 194
  • София
Майра, и Яна маха на всички, откъде се научи - не знам.

Исках да ви питам какво ги правите тези бурканчета, аз хем не давам много готови пюрета, и пак събрах доста, главно на Хип са.

Други ентусиасти за плуване няма ли?

Не знам купувате ли си сп. Кенгуру, има ни на две снимчици при статията за масажа. На останалите четири е Рая на slonche, ама така е - Яна като ревна, набързо приключихме с масажа  hahaha.

Някой питаше за замразяването на месото, st.g май, та да кажа и аз. Ние взехме домашен заек и го сварих, отделих по-хубавото месо от костите и го нарязах на парченца. После варих още малко и пасирах, след това го замразих във формата за лед. Стана по-грубо и затова сега давам готово пюре, а по-натам ще давам и това  Peace. Едно кубче е около 20гр, затова може би ще е достаъчно за един път.

Малко се притесних, като започнахте да обсъждате пасирането  Confused. Яна не дъвче и като дам нещо по-грубо, изглежда като че ли се кани да повърне. Та днес по случая купих някакви пюрета за 8 месеца, за да я свиквам с по-едри парченца. И сурови плодове не ще - много смешна маймунска муцунка прави, като се опитвам да й дам  Joy

Пепи, Бистра Лечева, която е и консултант по кърмене (доста от момичетата са ходили на нейните лекции), беше дала един съвет, който не знам дали работи или дали ще ти хареса, ама да си кажа, че се сетих. Тя беше казала при такъв случай таткото да засмуче, защото бебето няма толкова сила. Но като се замисля, май става дума за новородени бебета, сега са доста по-силни и вече са специалисти по сукане  newsm78. Я по-добре пробвай другите съвети. Дано се оправиш бързо  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт