Аз пък днес облещих,докато се разхождах в Морската ей такива очи
Една майка даваше на бебето си,видимо не повече от 5 месеца -сладолед.Ама направо му го пъхаше в устата с една лъжица,че и няколко

Една майка даваше на бебето си,видимо не повече от 5 месеца -сладолед.Ама направо му го пъхаше в устата с една лъжица,че и няколко

А лечебната Хумана,Друвди така и не я кусна.отиде в кофата цялата кутия,умрях от яд
,нямаше и на кого да я дам
от нас
,идвай всеки ден до Варна с колата.Хем Галко наспан,хем ние ще побришим малко из Морската........ 

.Много добри хорица са,ама някой път 
.С теб сме всички
Много целувки

. Досега не съм оставяла Цвети за повече от 3 часа на свекърва ми и само веднъж бях и оставила кърма, сигурна съм че друго не е давала.
Мен преди години ме гони една глутница и така се наплаших, че още ме е страх от помиари. И като съм с количката и видя куче - заобикалям.

Захраних малката, като й дадох 6-7 лъжички глутенова каша.Акото й вечерта беше рядко.Изчаках до следващото изхождане и всичко беше на ред този път.И все пак трябва ли да го считам това еднократно разтройство за алергична реакция според вас?
Обаче точно това е признак за глутенова непоносимост - разстройство. Аз бих пробвала утре пак след като се е нормализирало акото и тогава ще видиш съвпадение и е било или не. Ако има пак значи е от кашата. Тогава може д спреш и да изчакаш няколко седмици или месец и да пробваш пак. Ако ли пък си е наред може да даваш няколко дни още с повишено внимание към акото и ако няма нищо значи е било съвпадение. Аз това бих направила 
) и най-вече за вниманието 

На мен ми се е случвало и по 2 дена да ме боли - все от дясно, ама за сега слава богу ми се е разминавал мастита.
Тук даже за след кърмене при такива проблеми препоръчват да се слага компрес от едно нещо като изцедено кисело мляко. Не съм пробвала обаче, че при мен винаги е минавало сравнително лесно да чукна на дърво ...
И на мен ми се ходи ама няма да е скоро
Сега покрай апартамента излизат доста харчове и работа и няма как. Местим се през май, а аз през май имам да си уреждам и документи за постоянна виза и ще настане една 

Ясмин се вози седнала в количката вече и само вдига ръка за поздрав на всеки срещнат
.
. Едно кубче е около 20гр, затова може би ще е достаъчно за един път.
. Я по-добре пробвай другите съвети. Дано се оправиш бързо
.