Нани аз бях дала лапад.Мислех че е спанак.Но е домашен.Галко много го хареса
Иси

Мариаели
Браво! Със здраве да си ги харчите!Жоржи
при нас е същата картинка,но с тата.Аз викам мама,маме...той та-та, та-та -та ....сладур.

Браво! Със здраве да си ги харчите!
при нас е същата картинка,но с тата.Аз викам мама,маме...той та-та, та-та -та ....сладур.
, обаче ти си играла един ден преди това, а за парите и смелостта- поздравления, никак не са малко.
. Не се притеснявай и се представи, как се казваш, с какво си се занимавала преди да родиш или нещо около твоя живот. Знам от опит колко е трудно първия път с писането. На мен ми отне 2 месеца престрашаването. А сега май не мога да дишам, ако не съм поздравила поне или момичетата или прекрасните им бебчета 

, но не обичам да се намесвам неподходящо и затова се чудех дали ще е удачно. Много сте мили. Аз май познавам 2 мами от тука, но не знам колко често пишат
. та за мен и малкото слънчице Алекс. Трябваше да се роди на 10 Юли, роди се на 23 юни с форцепс. Беше 3.250 и 51 см. Много лъчезарно и добро дете е и почти винаги е усмихнат. Гледам си го абсолютно сама, защото сме в канада и понякога ми е трудно, но засега се справяме. Не е от най-подвижните, по-скоро е мързеланко. Не искаше да се обръща когато му беше времето-сега само когато му се налага. Нямаме признаци за лазене, но е бъбрив. Още в началото на 5 месец почна да казва "Мама" и досега заедно с "баба" са най-често употребяваните думи. Има 4 зъбчета като зайче и спинка много добре през нощта откакто се е родил. До 7 месец беше само накърма и сега захранването върви много бавно и мъчително. Има голям апетит и хапва добре, но менюто му е доста малко. Днес се обрина половинат му личице и аз съм ужасно притеснена. не съм му давала нещо с което не е захранен, а преди не е правил такива реакции. 

закусчица 

. 
. Може пък и просто да му се отделят секрети в гърлото и да го дразнят незнам
.

Добре дошла на новата мама IanaAlex и бебче Алекс. 

- голям сладурко си имаш!

вече е добре.За пръв път ми боледува и толкова бях уплашена,знам че при децата са неизбежни тези работи,но въпреки това доста се бях притеснила.Долу горе успях да попрочета какво сте писали и благодаря на мамите които са дали инфо относно кредитите,защото и на нас ни предстои сега да теглим доста голям кредит и все още не можем да решим към коя банка да се насочим.
Иначе овесени ядки давам през ден за закуска с една настъргана ябълка и половин банан,малко адапте и всичко пасирано и много му харесва.

на новата мама!!! 

Тази градина с нарцисите ми е много любима. В нея има едни дървета, които цъфтят розво (май японски вишни
) и като цъфнат и те, и нарцисите отдолу е страхотно.

В събота висяхме пак в едно кухненско студио, снощи побвахме в друго. Продавачът се оказа с баща българин, ама не говореше български изобщо. Отгоре на всичкото като се оженил си сменил българската фамилия и взел тази на жена си. Голям родолюбец, няма що