Шегувам се, ама тук наистина прекаляват с това. Хем нашата педиатърка не дава веднага Аб, 1-2 пъти изписа, ама аз на своя глава не дадох и детето се оправи без. Изобщо, колкото може повече без АБ най-добре. Най-големия проблем е резистентността и че хиляди хора ежегодно умират от инфекции, които са напълно лечими с антибиотик, обаче поради факта, че организмите им са станали резистентни към антибиотиците не могат да се лекуват адекватно с инфекцията и умират.
Изобщо, гледайте да минете без антибиотик, особено, ако инфекцията е вирусна (в началото), защото няма смисъл - АБ действат на бектериите, а не на вирусите.
И не давай температуропонижаващо при всяка температура. Знам го от лекари, включително и от собствен опит. Така вредите на децата, дъщеря ми съм я държала до 39,5 без нищо. Не мога да изброя пътите, в които е вдигала Т и след няколко часа ѝ няма нищо.
Щом детенцето е болнавичко, дори може да му се отрази и положително. Ако е с респираторен проблем знай, че София е един от най-мръсните градове по качество на въздуха.
Другият + е, че ще сте в къща.На мен много ми се иска да се махна от панелките в къща

И да, Великобритания е в Европа все пак, не е Канада или САЩ.
Пък и детето е малко, на 4г ще научи бързо английски, не е да му е трудно в училище.
Тук в собствено жилище ли сте?