Сън при недоносено бебе

• 429
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Бебо е роден в 35г.с. В момента е на 7м реална и 6м коригирана възраст. Не мога да опеделя сънят му. При вас как е? Водя се по него, но явно се преуморава. Работих с консултанти- никакъв ефект. Захранен е, папка си, спрямо реалната възраст. Ваксините са му по коригирана. 😟😟😟 Почти не спи, има нощни събуждания и явно някъде бъркам. Може ли да споделите опит?

# 1
Направили ли сте протокол на съня? Там реално се вижда реално колко спи или не спи. Какво значи "Не мога да определя съня му"? Не може да определите кога му се приспива ли?

# 2
Направили ли сте протокол на съня? Там реално се вижда реално колко спи или не спи. Какво значи "Не мога да определя съня му"? Не може да определите кога му се приспива ли?

Да! Бебето ми дава фълшиви сигнали понякога. Правила съм опити за дневник, но всеки ден е толкова различен. Понякога му се доспива преди 2я час- слагам го за сън и се започва едно мрънкане, въртене, скубане...

# 3
Водете дневник няколко дни, за да видите колко реално спи. Може пък да си спи достатъчно детето. Иначе и нашият син е роден в 35+3 или нещо подобно и се водихме наистина по него. Без режими, без часове. Не спеше добре първите месеци, обаче с консултант му се наместиха чакрите Simple Smile

# 4
Водете дневник няколко дни, за да видите колко реално спи. Може пък да си спи достатъчно детето. Иначе и нашият син е роден в 35+3 или нещо подобно и се водихме наистина по него. Без режими, без часове. Не спеше добре първите месеци, обаче с консултант му се наместиха чакрите Simple Smile

Блазя Ви! Работих с 3ма и нищо не стана. Следя норми, таблици, дневници...😔😔😔. Обвинявам се, че му трупам умора. Дано скоро да намеря правилния подход. Колкото и да се водя по него- малък лъжко😅

# 5
Пробвайте и друг начин на приспиване. Сигурно ще ме разпънат на кръст сега, ама при нас имаше един период, когато заспиваше само в ергономична раница върху баща си. И се наслушахме тогава на "Ама той цял живот ли ще е така" и т.н. Еми не, обещавам в университета да не е така Simple Smile Беше период, но помогна и на него и на нас.

# 6
Пробвайте и друг начин на приспиване. Сигурно ще ме разпънат на кръст сега, ама при нас имаше един период, когато заспиваше само в ергономична раница върху баща си. И се наслушахме тогава на "Ама той цял живот ли ще е така" и т.н. Еми не, обещавам в университета да не е така Simple Smile Беше период, но помогна и на него и на нас.

Опитвала съм, но не може при нас изобщо. За раница- не съм опитвала...

Общи условия

Активация на акаунт