Колан за след раждане?

• 1 090
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,мами!
Видях, че има някои стари теми относно моя въпрос, затова искам да повдигна темата отново,за да видя “по-пресни” мнения.
Става въпрос за използването на колан за след раждане, четох доста от вчера насам, писах и в някои теми, но там да са ми отговорили сигурно няма и 5 момичета😅
Ще се радвам на повече мнения дали има полза от него и какъв колан са използвали доволните. Засега видях положителни коментари за Maskateer и Vikababy.
Благодаря!❤

# 1
Аз си купих, но не го ползвах. Не ми беше удобен, а не е хубаво и да се прекалява с носенето му. Препоръчвам стягащо бельо. Според мен е по-добър вариант, особено след секцио.

# 2
Не помня какъв бях купила, но в болницата като питах кога мога да го сложа вече, направо ми се скараха. Не било добре, мускулите ставали лениви. Затова, преди да купите, първо се консултирайте с лекаря си.

# 3
  • Банско
С първата пременност бях с китайски от Алиекспрес ластичен и нищо не прибра, корема после сам се махна с времето. Сега мисля да взема на  Maskateer и даже да го комбинирам с друг още един като корсет твърд. Имам един твърд корсет, много е неудобно, но така е още по добре защото прибира стомаха и даже не ти се яде. Неудобно е да, но корема се прибира с мъчение и глад, не с удобничко.

# 4
Когато попитах поне 5 различни лекари след раждането за такива колани,категорично ми забраниха...особено след секцио и аз се отказах...имах купен един и го сложих само да пробвам...ужасен дискомфорт

Общи условия

Активация на акаунт