Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 490
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Доживяхме, снимките на ДБ са започнали. Информирали са ни с тази снимка.
Много оръжие, много нещо. Туба също  е отразила оръжието на стори.

Може и да съм пропуснала , но сега видях , че оператора или така наречения DOP e датчанин Торбен Форсберг
От  това, което разбрах в нета, вървят в комплект с режисьора Мехмет Ада Озтекин. Имат снимани няколко филма в този екип.
Вчера са имали  подготовка и репетиции. Това май е другата актриса.

Да пожелаем на екипа успешни и безпроблемни снимки!
Хубав ден!

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 17:23 от sninova

# 391
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Всичко е в съзнанието ни. И страхът, и смелостта. И обидата, и прошката.
                                 И гневът, и утехата. И омразата, и любовта.
                                 И само в нашата власт е да решим кое чувство да ни води,
                                 когато сме изправени пред избор.
                                 Силвия Кристъл

Приятен пролетно зимен ден.

# 392
Здравейте!
Днес са започнали снимките и май няма човек или сайт, който да не го е отбелязал! Blush

Включително и сценариста

Да благодарим на екипа за снимката на използвания арсенал. Направо е плашещ...
Но бихме искали да видим поне крайче на визията на нашите герои.
Или поне всеки ден да ни пускат по някоя снимчица да има какво да обсъждаме.

А сега да пожелая и аз успех на филма! Hands Pray
Каква ли визия ще има нашата героиня.

Богат избор има от миналите роли, но тази визия вероятно ще е различна.
Поне се надявам.
Режика е един от най-добрите в Турция, дано знае какво прави!

А тия кои са? Нашите герои ли? Confused

Е, тези повече приличат...

Освен, че снима филм, Туба и се вълнува от политика. Сега е сложила в ИГС

Цитат
1.Освободите молодежь!
2.Завтра в университетах начинаются семестры. Наши дети пытаются подготовиться к экзаменам в тюремных условиях. Ресурсы для лекций все еще хранятся в комиссии по тюремному образованию. Пусть ресурсы будут переданы нашим детям как можно скорее. Пусть наши дети будут освобождены.

Честно, не знам какво става, но моя приятелка беше в Истанбул и днес си дойде, каза, че абсолютно не се усеща да има някаква криза. Само дето 1 ден не са имали интернет, иначе по нищо не личи напрежението. Дори лалетата са цъфнали!

Мога още да ви занимавам, но няма да ви е интересно.

Затова ви пожелавам хубава вечер!
И утре да имаме нови снимки!

# 393
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено! Hug Да пожелая и аз успех на филма,тъй като
вчера сутринта още нищо не беше излязло за него,когато пуснах поста! Sign Clapper Camera

Канти Hug,честит професионален празник! Heart Flowers Bouquet
Скрит текст:

Приятен ден и успешна седмица!

# 394
Здравейте!
Малко разни рабушки от „Х“

И два сайта - румънски
https://viatacuaromadecafea.com/2025/04/06/sa-nu-spuneti-ca-n-ati-auzit/

„Не казвайте, че не сте чували! 🔥
Днес, Dehşet Bey, проектът, по който работим от дълго време, пристигна на снимачната площадка. 💥
Филмът с участието на Barış Arduç и Tuba Büyüküstün има Мехмет Ада Йозтекин на режисьорския стол. Това е първият ден от заснемането на едно пътуване, което започва от комиксите на Мурат Ментеш и достига до големия Екран Ние сме развълнувани и щастливи 🥰" е съобщението, че са започнали снимките на филма, за който продуцентът Санер Аяр, основател на O3 Medya , ще бъде толкова добър, колкото и Джон Уик !
Във филма „ Dehșet Bey “ участват Баръш Ардуч (Dehșet) и Туба Бююкюстюн (Abide Hürriyet). Те обявиха и началото на снимките.

турски
https://dizigezgini.com/baris-arduc-ve-tuba-buyukustunlu-dehset-bey-filmi-sette/

Филмът „Dehşet Bey“ с Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн е на снимачната площадка!
Започнаха снимките на филма „Местен Джон Уик“ с Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн, Дехшет Бей. Екшън подробностите са в нашата статия!
С участието на Barış Arduç и Tuba Büyüküstün , той стартира като “ Local John Wick ”.Г-н УжасОбратното броене за филма приключи. Снимките на продукцията , продуцирана от Saner Ayar , чийто сценарий е написан от Murat Menteş и адаптиран по едноименния комикс, стартираха официално. Продукцията, в която екшънът и вълнението ще са на върха си, обещава незабравимо изживяване за публиката.
Чисто нов свят на действие, режисиран от Мехмет Ада Йозтекин
Режисьор на филма е Мехмет Ада Йозтекин, който преди това е реализирал много успешни проекти . Този път Йозтекин ще изведе на екрана Дехшет Бей , харизматичен и сложен персонаж, поставен в центъра на действието . Докато Баръш Ардуч оживява образа на Дехшет със силната си актьорска игра и физическа подготовка, Туба Бююкюстюн ще се срещне с публиката в ролята на Абиде Хюриет, мистериозната женска героиня от филма .
Отряд, пълен със звезди
Horror Bey вече създава големи очаквания не само с главните си роли, но и с огромния си актьорски състав. Arduç и Büyüküstün са придружени от опитни актьори като Musa Uzunlar , Dolunay Soysert , Saygın Soysal , Onur Özaydın и Yıldıray Şahinler . Младите таланти Hilmicem İntepe , Mehmet Aykaç , Kemal Burak Alper и Ayberk Aladar наскоро бяха включени в актьорския състав на филма. Този силен актьорски състав се готви да изиграе сцени, които ще увеличат дозата на екшън и драма.
Историята на мистър Дрейд: Легендарният комикс на големия екран
В основата на филма е едноименният комикс, създаден от Мурат Ментеш , един от необикновените писатели на турската литература . Този герой, оживен от рисунките на MK Perker , се определя като антигерой, оборудван с черен хумор и остра интелигентност. Menteş, който преди това е привличал вниманието с творбите си като Antika Titanik , Dubl's Dilemma и Ruhi Mücerret , внася различен дъх в света на киното с този проект. Във филма публиката ще тръгне на пътешествие, изпълнено както с екшън, така и с философски въпроси, където героят се сблъсква с миналото си.
Започва нова ера в местното екшън кино
Аналогията с „ Местният Джон Уик “ дава важни улики за тона на филма. Въпреки това, Mr. Dread се готви да направи разлика не само със своите бойни сцени, но и със своите диалози, атмосфера и дълбочина на характера. Фактът, че това е амбициозна продукция от този жанр, който се среща рядко в турското кино, прави проекта още по-важен.
Първи впечатления и очаквания от комплекта
Първите кадри от снимачната площадка показват, че визуалният свят на филма ще бъде силно стилизиран и оригинален. За екшън сцените бяха подготвени специални хореографии, а актьорите преминаха през дълга физическа подготовка. Особено Баръш Ардуч премина през интензивен процес на обучение, за да влезе в образа. Говори се, че Tuba Büyüküstün ще представи на публиката силна и дълбока женска фигура с образа си Abide Hürriyet .
Дата на издаване и план за издаване
Въпреки че все още не е обявена ясна премиерна дата , филмът се очаква да срещне киноманите през 2025 г. Продукцията, която любителите на екшъна очакват с нетърпение, може да бъде достъпна и в дигиталните платформи. Особено възможността за разширяване на външния пазар може да превърне Dehşet Bey в международен успех.

Ще видим.
Разчитам на Снинова да ни представи днешната ИГС на Туба, богата е, но нищо за филма...
А от мен малко нови „достижения“ на ИИ

Скрит текст:

Имайте хубав ден!

# 395
Здравейте момичета,
Циганското лято както и да е, ама пролетната зима ми е в повече:Joy
Времето навън е само за вътре.Joy
Втори ден от снимките и към момента още сме в неведение за визията на героите. Затова феновете творят. Къде със стари снимки, къде с разни приложения. На мен не ми харесва това. Ако си случаен наблюдател си се заблудил, като стой та гледай. А пък тези, които са като анимация, на едната Елиф е без зъби, пропуснали са ги.Joy Преслушах профилите на актьори и екип и никъде нищо. Интересна е информацията, че актьорите са преминали дълга физическа подготовка. Чакам си екшън сцените.
Иначе Туба от ранни зори  споделя други неща и е съпричастна с различни проблеми.
1.Ние държим бъдещето в ръцете си, точно като този захарен памук!

2.Какво според вас е успехът? - попитало момчето.
- Любов - каза къртицата.

3. Списък с имена на 50 хиляди регистрирани хора, убити в резултат на израелски атаки. Общо 1516 страници, от които 474 страници са пълни с имена на убити деца!
Първите 27 страници са за бебета от 0 до 1 годинка!

Относно положението при комшиите , Лина и аз чух същото от хора върнали се тези дни. Протестите поутихнаха. Геополитиката в момента е в полза на Ердоган.  Дано възтържествува все пак справедливостта.
И да завърша и аз с едни лалета, но холандски, споделени от Нуран.

Хубава вечер!

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 19:31 от sninova

# 396
Привет, момичета и от мен!

Благодаря ви за всичко споделено вчера и днес!
Злати Hug благодаря Flowers Hibiscus
Пожелавам на мен и колегите ми повече здрави пациенти, които да идват при нас за съвети и профилактика! Hands Pray
Скрит текст:

Вчера започнаха снимките на ГУ и Туба е споделила снимка с надпис отбелязващ началото на заснемане на сериала. За съжаление днес не е споделила нищо свързано с проекта Unamused Но пък отново е сложила в ИГ сторито си материали свързани със сериозния проблем в Газа и затриването на толкова много цивилни хора, между които стотици бебета Worried Sad Снинова вече ни е информирала за тях.
Направих гифче на видеото от Уницеф, което Туба е споделила

За съжаление ситуацията в света тези дни е доста разбутана и  изтрещяла Hands V
А като гледам и времето такова като света  

Скрит текст:

Линка намерила си още  информация за сериала и главните герои. Че ще е екшън - ще е. Но мисля, че Туба не би се съгласила да участва в просто някакъв екшън. Трябва да има нещо, с което характера на героинята й "да й е проговорил".  Hands Thumbsup Нали така беше казала в интервюто, че подбира героините си. И мисля, че в материала пише, че Абиде Хюриет е мистериозна жена. В края на тази година мисля, че ще получим отговори на всички въпроси  

Вичи вчера отново си ни зарадвала с мъдри мисли

Изскочи ми в ТТ/Х. Не си спомням преди Туба да е поствала такова видео Rolling Eyes. Но може да е монтаж на латино феновете от Колумбия върху старо клипче    
https://x.com/i/status/1909209983440335095

Лека, уютна и топла нощ ви пожелавам!

# 397
Добро утро,момичета!

“Нямаме нужда от по-добри дни,а от
хора, които правят дните ни по-добри.”

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! HugRevolving Hearts
Сутрин няма почти нищо ново.Излиза по-късно след като пусна поста си.
Така,че дано и днес се появят снимки и инфо,за да ги пуснете! Hands V

Приятен вторник,макар за сега да е студен!

# 398
Здравейте
                              МомичетаБлагодаря ви за многото информация,снимки,новини.

Приятен пролетно есенен ден.

# 399
Здравейте момичета,
След като сменихме времето, тези дни сменихме направо сезона, ще трябва да сменим и очакванията си за нещо ново.
Имайте хубава вечер!

# 400
Здравейте!
Новини нямаме...
Събрах оттук-оттам по нещо, дано да ви е интересно.

https://www.imdb.com/title/tt5180504/
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Witcher_(TV_series)
Това го разбирам така - постановчикът на екшън сцените е същия като на Вещерът (ТВ сериал)
Можете да прочетете в линковете за какво става въпрос.

Я виж ти, Абиде Хюриет е кръстена на паметник, символизиращ демокрацията и любовта към свободата.
Малко е иронично на фона на настоящите събития в Турция...
А сега да оплакнем очите. Красавица.

Доказателство, че  Туба е тренирала за екшъна... Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубава вечер!

# 401
Добро утро,момичета!

Нищо ново.Поне да пуснат някаква снимка от събирането преди началото на снимките.

Приятен и спокоен ден !

# 402
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
За вас не знам, но колкото и да се опитвам да не препирам взех да губя търпение.

Хубава вечер!

# 403
Добро утро,момичета!

Да ни е сладко кафенцето и усмихнат деня!
Късмет и усмивки в четвъртък!

И днес нищо ново за сега.Няма ли някой, който
 да види къде се снима филма и да фотне нещо!

от рускините... снимка от Netflix🍃....

Приятен ден!

# 404
Здравейте!
Вероятно искат да запазят в тайна визийте на ГГ. Но няма ли някой фен да ги разкрие, още повече, че знаят къде са снимките.
„Филмът "Terror Bey" с Баръш А. и Туба Б. е на снимачната площадка! Dehset Bey се снима в Истанбул, Турция, в квартал Бейоглу.“
Не знам тази СН нова ли е, но сега я виждам

Поредната  статия
https://www.sokgazetesi.com.tr/baris-arduc-ve-tuba-buyukustun-ne … -ekibi-sete-cikti
Barış Arduç и Tuba Büyüküstün идват да ви спрат дъха: Екипът на „Terror Bey“ отиде на снимачната площадка!
Започнаха снимките на филма "Tehşet Bey", който обединява Туба Бююкюстюн и Баръш Ардуч в главните роли. Филмът, който ще пренесе феноменалния комикс герой на Мурат Ментеш на големия екран и ще привлече вниманието със своите изпълнени с екшън сцени, вече се превърна в любопитство.
Обединявайки Баръш Ардуч и Туба Бююкюстюн в главните роли, Dread Bey удари снимачната площадка преди 2 дни под режисурата на Мехмет Ада Йозтекин. Продуциран от 03 Medya и режисиран от майсторското име Mehmet Ada Öztekin, Dread Bey е с участието на Barış Arduç и Tuba Büyüküstün в главните роли.

ГЕРОЙ ОТ КОМИКСИТЕ
Dread Bey ще пренесе на големия екран феноменалния герой от комикси на известния писател Мурат Ментеш. Обещавайки спиращо дъха приключение на публиката със своите изпълнени с екшън сцени и впечатляваща история, проектът ще събере с публиката феноменалния комикс герой на известния автор Мурат Ментеш. Майсторът на актьора Муса Узунлар, който последно участва в сериала Aile, както и Онур Йозайдън също бяха включени в проекта.

https://x.com/assistantofMRD/status/1909958273928700320
Фендомите в индустрията на турските телевизионни сериали оставиха своя отпечатък върху седмиците на модата в Милано-Лондон и Париж, като донесоха общо $5,5 милиона активна социална медийна стойност на марките, в които турските звезди участваха, и се изкачиха до 5-ата най-влиятелна категория на фендомите. 👏🏻
Нека нашата международна фендом награда донесе късмет на нашите приятели 🤍
#TubaBüyüküstün
#HandeErçel
#AfraSaraçoğlu
#MertRamazanDemir

Фенската маса на турските актьори е огромна!
А това носи пари на марките, които те представляват.
Затова, вероятно, на звездите им плащат да обличат тези тоалети.
Желая ви хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт