Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 271
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте момичета ,
Започваме новия месец с жега в изобилие.
Имайте хубава вечер !

# 736
Здравейте!

И днес новините ни пропуснаха, но може да е за добро. Защото проследих разговор в „Х“ посветен на Туба.

Не съм получавала съобщения от Туба, когато съм изпадала в депресивно състояние, но и аз се интересувам само от нея и свързаните с Туба актьори и явно не съм сама.
Какво пише на фенката си Туба не зная, не може да се преведе.
А сега разговор за това, защо турците не харесаха много КРА, а харесват сериали от типа на ЗП.

Не снимах, но една дама се чудеше, защо нещо фундаментално и норма в цивилизования свят, като уважението към жените, в Турция, е по-скоро пожелателно и неинтересно на публиката. Няма ли насилие - няма турски сериал. Така че, като сме такива любители на турските сериали, няма защо да се чудим на агресията сред подрастващите на улицата. Дори от най-безобидния сериал се леят убийства и агресия!
Но това е друга тема.
Чест ѝ прави на Туба, че в нейните сериали героините са горди, интелигентни жени, които отстояват себе си и в не много красиви и удобни ситуации.

И една новина за Ферзан бей.
„Диаманти“: изящен, въображаем и ефектен почит към златния век на италианските костюми.
„A Contracorriente Films“ представя премиерата този петък на новата творба на Ферзан Йозпетек – филм във филма, който отдава почит на дизайнерите на костюми и дизайнерите на костюми.
Този петък, 4 юли, в испанските кина пристига новият филм на турския режисьор, станал италианец, Ферзан Йозпетек . Той е известен с международния си дебют от 1997 г., „Хамам: Турската баня“. Идеята е базирана на внушителна идея: режисьорът – самият Йозпетек – събира актрисите, с които е работил през цялата си кариера. Той иска да направи филм за жените , но не дава твърде много обяснения. Той ги наблюдава, води си бележки, вдъхновява се... докато въображението му не ги поставя в друга епоха, минало,

Изглежда интересно...

Лека нощ!

# 737
Здравейте, момичета на 1.07

Благодаря ви за споделеното през деня Злати Hug, Снинова Hug

Преполовихме годината. Hands V Сега ни предстои интересен и наситен със събития месец -  РД на Туба на 5, започване на снимките на ДА3. Все се надявам да бъдем зарадвани с новини, снимки, а защо не и някои клипчета    За съжаление новия месец започнахме без нищо споделено от Туба Frowning1

Нещо за разхлада  

Предлагам ви интересна информация за любителите на кафе в капсули  
Скрит текст:

Това е алуминиева капсула с 4 грама кафе вътре.
4 грама кафе на стойност 0.40 евро, прави 100 евро на килограм.
Освен 1 тон алуминий има и четири тона остатъци под формата на арсен, титан, хром, олово, ванадий, живак.
Вещества, които замърсяват околната среда.
Традиционните кафета се пекат при 200/220 ° за 20 минути, докато за капсулата изпичането е при 1000 ° С за 90 секунди.
Но кафето е пенливо и добро.
Просто защото не съдържа само кафе, но също и животински мазнини и секретни добавки.
Освен това използваните машини имат огромни икономически и екологични разходи за тяхното производство и обезвреждане.
И не забравяйте електричеството, което използват.
Освен кофеин капсулите имат и фуран.
Фуранът е органично вещество (междинен продукт, използван в химическата промишленост като разтворител за смоли при производството на лакове и като агломерат в леярната).
Той е летлив, липофилен и причинява рак на черния дроб.
https://www.facebook.com/photo?fbid=4070900072952612&set=a.988444371198213

Лека и по-прохладна нощ ви пожелавам!  

ПП. Линка Hug появила си се докато пишех поста си

# 738
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко,което сте открили и пуснали в темата! Flowers Hibiscus Flowers Cherry Blossom Flowers Hibiscus
На днешния ден преди 1 год. са пуснаха официалния трейлър за 2-ри сезон на ДА!Така се вълувахме тогава от видяното.А сега очакваме да започнат снимките за 3-ти сезон.

Приятен летен ден!

# 739
Здравейте момичета и благодаря за всичко споделено.
Като няма нищо ново, може да си побъбрим за други неща. Ще започна с това, че времето е екстремно топло.
Щом в южна  Европа вчера са измерени температури до 45 градуса, незнам какво ни чака . В Париж няколко дни е много горещо, вчера е било 40 градуса и са разпуснали училищата. То и без това им оставаха три дена на децата. Може да се върнат по рано в Истанбул.
Тези дни нямаме и нищо от подготовката на техническият екип. Нуран си е още в Нидерландия. И предположението ми за по ранно започване се изпари. Май ще си чакаме средата на юли.

Канти не знаех това за капсулите за кафе, аз ги ползвам от години. Май ще се върна на кубинската кафеварка.
Лина и аз съм така, гледам само Туба и от чисто любопитство следя някои от бившите и колеги, само като информация.
Например Серкан от две седмици обикаля островите на Индонезия, завидях му чак.
А че последните години качеството на дизитата падна много спор няма. Явно сценаристите здраво са зациклили. И много точно са го казали тези фенове. Много насилие над жени и не само. А скоро бяха подхванали дискусия и за голямата разлика във възрастта между главните герои. Злати сигурно знае дизито, но главната героиня е на двайсет и няколко(мисля че е чужденка) той на 51, ми колкото и да са добри актьорите възрастта си е възраст.Поколенческата разлика си я има. Каква любов, какви пет лева. Не че няма изключения де. Но за повечето арабски държави това е нормално, но това също ражда малтретиране и насилие над жените и не знам на какво точно учи младите. Друго, което се промени последните години в дизи сектора според мен е това, че вече не се гледа толкова на качеството на един сериал. А продажбата му зависи от търговските умения на компанията, която го предлага. Важна е печалбата. Особено, ако участва и актьор от вече доказалите се.  Това, че нещо е продадено, не значи , че се гледа  там където е купено. Нали и ние не гледаме всичко, което се предлага. Е може и малко хаотично да споделих мнението си, но ще ме прощавате.
Три дни до рождения ден на Туба. В очакване сме на нещо ново.

Хубав горещ ден ! Разхлаждайте се кой както иска.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 15:58 от sninova

# 740
Здравейте

МомичетаБлагодаря за всичко интересно,което сте споделили.

"Ако приемем живота за битка - винаги ще намираме враг.
                    Ако приемем живота за танц - винаги ще намираме партньор."
                      Тони Робинс

Приятен следобед,дами

# 741
Здравейте! Flowers Hibiscus

Новата тема Ви очаква:  Hands Thumbsup

https://www.bg-mamma.com/?topic=1791097

Пожелавам на всички прекрасно лято!

Общи условия

Активация на акаунт