Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 273
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте дами и благодаря за новостите.
Много хубави клипчета са направили Cartier  и с Туба и с Баръш. Част от кадрите им се припокриват. И на мен много ми харесаха как стоят един до друг. Надявам се и филмът да се е получил.  Мероприятието е организирано на ниво. Много ми хареса как пристигат лодките с надпис на марката.

Туба днес е сложила няколко сторита сутринта. Вичи е сложила едната част.
Люлее се на люлка, пие кафе и чете книга. Неизбежната сянка и надпис, който не  разбрах. С преводача не е ок

Хубава вечер.

# 706
Здравейте и от мен!
Постоянно излизат нови снимки.

И много колажи

Таз сутрешните снимки ни показаха, че Туба си почива и скучае по момичетата, които ще учат още  2 седмици, после вероятно ще отидат при тате Онур, както всяка година, а после може да дойдат и на Айвалък и ние да ги видим. Stuck Out Tongue Winking Eye

Всеки момент ще започнат сн. на ДА

Чакаме с нетърпение!
Лека нощ!

# 707
Привет, момичета в нощта срещу Еньовден!  

Благодаря ви за новините, информацията, новите снимки, гифчетата, които сте споделили днес!
Изглежда Туба си почива активно тези дни преди да започне снимките за ДА3 Hands V
Чете книга, слуша музика и се люлее на люлка      

Вчера е споделила в ИГ си  официален клип на Cartier  за двете официални вечери на бранда в Истанбул, снимки от който се появиха в интернета    

Преди 6 ч.Туба е споделила в ИГ сторито си клип на https://www.change.org, която се оказва организация с нестопанска цел, която е Международна платформа за промяна. Hands V Отново социална ангажираност на Туба, независимо, че си почива    За съжаление целия клип е на турски и няма превод. Предполагам, че става въпрос за защита на земя, или горичка от жени. Не се вижда нито един мъж Rolling Eyes
Ето линк за ТТ/Х
https://x.com/i/status/1937170167412240557
Не го видях във ВК
10 невероятни факти за плажовете в България, които може би не знаете:  
Скрит текст:
🌊 1. България има над 230 км морска ивица
По цялото Черноморие се простират десетки красиви плажове — от диви и скрити до оживени и курортни.

🏖️ 2. Плажът Болата е сред най-красивите в Европа
Скрит в подковообразен залив в близост до нос Калиакра, Болата често попада в класации за най-красиви плажове в Европа.

🏝️ 3. Има плажове с черен пясък
Плажът на с. Шкорпиловци има участъци с тъмен, почти черен пясък, заради минералното съдържание — рядкост за Европа.
Такива плажове има и в гр.Бургас около Атанасовско езеро и кв. Сарафово

🧭 4. Най-северният плаж е Дуранкулак
Близо до румънската граница, той е тих, почти див, и е рай за къмпингари и любители на природата.

🐢 5. На някои български плажове могат да се видят морски костенурки
Особено в района на Ропотамо и Аркутино — истински природен феномен, макар и рядък.
Логерхед (Caretta caretta) – Костенурка главеста костенурка
 • Това е най-често срещаният вид морска костенурка в Черно море.
 • Някои екземпляри влизат в Черно море през Босфора от Средиземно море.
 • Понякога се наблюдават край българския бряг, особено през по-топлите месеци.
 • Не се размножават по нашите плажове – гнездата им са основно в Средиземноморието (напр. Гърция, Турция).

🌅 6. Златни пясъци има естествена пясъчна ивица, дълга над 3.5 км
Според легендата, името идва от пиратско злато, прокълнато да се превърне в пясък.

🦀 7. На плажовете край Резово можеш да видиш Турция
Това е най-югоизточната точка на България — от плажа се виждат турските брегове само на няколкостотин метра.

🧂 8. Солниците край Бургас имат плаж с черна лечебна кал
Там се практикуват естествени калолечения и се вярва, че калта има ползи за кожата и ставите.

🦩 9. Някои плажове са дом на розови фламинго
В езерата край Атанасовското езеро (до Бургас) можеш да зърнеш тези екзотични птици, които гнездят в района.

🧳 10. В България има „плаващи“ пясъчни дюни
Най-забележимите са в района на Камчия и Иракли — защитени зони, важни за биоразнообразието и устойчивия туризъм

Лека и спокойна нощ ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 01:35 от kanti

# 708
Добро утро,момичета!

Честит Еньовден! Flowers Herb
Бъдете здрави и щастливи!

Благодаря ви за всичко,което сте донесли вчера в темата!

Приятен слънчев ден!

# 709
Здравейте момичета,
Нуран е споделила снимка от 20.6.25 от репетицията за новия сезон.
Седа го е препубликувала

Хубава вечер!

# 710
Здравейте!

Явно Седа не е била на репетицията, а и феновете много не я искат, но няма как без нея...

Лека нощ!

# 711
Добро утро,момичета!

Вчера пропуснахме да отбележим 14-та годишнина от финала на ПС! Nature Dizzy

Приятен макар и горещ ден!

# 712
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

У всеки от нас има две движещи сили, два вятъра, ако щеш, които духат в срещуположни посоки. Единият те води натам, накъдето искаш. Другият довява това, от което се страхуваш.
И хората като нас трябва да направят избор – дали да яхнат вятъра, или да се оставят да ги отвее.“

Приятен следобед,дами

# 713
Здравейте момичета,
Нова снимка от вечерта на Cartier, тази дама е доволна, че са си направили селфи.

Тепигьоза е публикувал снимка на кон, много красив и различен. Дали е за поредицата или просто му е харесал?

Хубава вечер!

# 714
Здравейте!

Благодаря за споделеното!
Вичи, улучила си ми сладоледите... Аз не съм любител ня сладоледа, но днес хапнах 4 броя!
Следобяд правиха профилактика на електромрежата, нямахме ток ( съответно нет, ТВ и най-вече климатик и хладилник!) Наложи се да спасявам една кутия сладолед и почерпих комшийките пред блока, които търсеха прохлада. После те почерпиха мен, после празнувахме идването на тока и т.н. хапнах 4 сладоледа, рекорд в последнте години. 😁
Поспах на климатик, но се събудих и реших да проветря, разсъних се, отворих комп. и хайде да напиша пост!
Снинова, много интересни неща намираш. Надявам се коня да има отношение към филма, защото ми хареса и на мен, а и Туба добре язди.

Пожелавам ви успешен и прохладен четвъртък!

# 715
Добро утро!

Ако желаете да видите втората реклама,която е с Енгин и Афра за Go Türkiye на бълг. ез. ви предлагам страницата от темата на Енгин...има ги поотделно 10 еп. и събрани всички епизоди.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1766208.615

Приятен ден! Tropical DrinkIce Cream

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 08:24 от Zlatina3

# 716
Здравейте!
Имаме нещо интересно за ДА3

А крушката си има опашка...
Цитат
Liubov Oladeynikova
Эрдем Тепегоз недавно получил еще один диплом - по специальности " Антропология". Значит, он тоже участвовал в написании сценария 3 сезона, так как вряд ли Нуран придумалала персонажу такую редкую профессию. Получается,в героя Шюкрю Тепегоз вложил свои мысли и знания. Интересно.

Цитат
Сутрешното кафе задейства древен превключвател за дълголетие.
Кофеинът изглежда прави нещо повече от това да ободрява – той активира ключов клетъчен сензор за гориво, който помага на клетките да се справят със стреса и недостига на енергия. Това би могло да обясни защо кафето е свързано с по-добро здраве и по-дълъг живот
https://nauka.offnews.bg/…/sutreshnoto-kafe-zadejstva…
В ново изследване, публикувано от учени, изучаващи делящи се дрожди - едноклетъчен организъм, изненадващо подобен на човешките клетки - изследователите откриват, че кофеинът влияе върху стареенето, като се докосва до древна клетъчна енергийна система.

Ако искате да видите новия партньор Ш. в действие, попадна ми един филм „Любовни тактики“ с него в гл.роля. Гледах малко, добър е, но филмът или съм го гледала, или е подобен на безброй други филми на тази тема. Изобщо ром.филми всички много си приличат и това ги прави скучни. Ще продължа да гледам. Актрисата не я харесвам, но добре играе, поне в първите 10 мин.
https://playtube.tv/watch/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D … t/xsoY47JUxRQ9VgI

Хубав ден!

# 717
Здравейте момичета и благодаря за споделените и препоръчани неща.
Значи антрополог, ти да видиш. Интересно, дали ще наблегнат на социалната антропология или на биологията?
Лина мерси за информацията за кафето, чудех се защо младея Stuck Out Tongue Winking Eye Вече пия  по-малко, ограничила съм се до три на ден.
Туба нищо не ни е споделила, още ли е в Бодрум, другаде ли е? От останалите от екипа също няма нищо. Само Седа снима.

Хубава вечер!

# 718
Добро утро,момичета!

Лято е вече,а,,С лятото животът започва отново"
/ Ф.С.Фицджералд /

Благодаря за инфото и коментарите!Филмите ''Любовни тактики'' с Шюкрю Йозйълдъз и Демет Йоздемир е от преди 2-3 год.,но не го гледах заради актьорите.Демет я бива в романтичните сериали,гледала съм я в няколко.Но сега с Чаатай в ''Сънят на Ешреф'',който е драма не винаги успява.За Шюкрю бях писала още,когато съобщиха че ще участва в ДА/3.

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247947%2Fe8b2f89f … pl_wall_-63875573
#TubaBüyüküstün #BarışArduç #DehşetBey
В кратко интервю, което Баръш даде пред канала Etbilarabi на представянето на новата емблематична колекция "Panthere" на известната френска марка Cartier, той говори за филма #DehşetBey, в който споделя главната роля с Туба Бююкюстюн.
- Филмът е базиран на един от комиксите, написани от един от нашите сценаристи Мурат Ментеш и режисиран от един от най-добрите ни режисьори Мехмет Йозтекин.
Ще излезе някъде през октомври. Много съм развълнуван, това е работа, в която мога да покажа изпълнение на персонаж, което ще надмине очакванията ми. Това е съвсем различна роля. Туба е страхотен партньор. И очаквам с нетърпение реакцията на публиката.

И днес имаме годишнина. Nature Dizzy
Навъшват се 12 години от финала на сериала „20 минути“, донесъл на Турция първа номинация на „Еми“, а също и първа, и единствена номинация на турска актриса,а именно за  Туба!

Търсете прохладата и имайте успешен и спорен петъчен ден!

# 719
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

«Ако обичате живота не губете време,
                                                 защото животът е направен от време.»
                                             Bruce Lee

Приятен следобед,дами

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 15:16 от Вичона

Общи условия

Активация на акаунт