Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!

Нещо интересно
Скрит текст:
#ÇağatayUlusoy , отиде в България за процедури за двойно гражданство. Служителят, който оформи документите, сподели снимка за спомен, която си е направил с актьора. Роден и израснал в Истанбул, майката на Чагатай Улусой (Рефие) е босненка, а баща му (Айлин) е от български произход. (Habertürk)

Интересно защо му трябва двойно гражданство?
Вероятно държи да гласува за бълг. парламент! Joy

Хубав ден!

# 691
Здравейте и от мен в първият ден на астрономическото лято.
Този стилист с когото работи Туба (Farouk Cekuofi)от известно време е много добър. Винаги в десятката, както се казва. Визиите и са супер!
 Преди малко е сложил в профила си тази снимка

И две сторита

Интересно, сет Париж. Дали не се върна обратно Туба да снима нещо за списание или пък не?

Излезли са и още снимки с хубаво качество

И снимка на Каан от агенцията на Туба.

Хубав ден!

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 16:25 от sninova

# 692
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Лека вечер ,дами

# 693
Пак аз,
Вичи:heart:
Туба сложи в инстаграма си 15 снимки от двете вечери. Повечето вече сме ги видели.
Но, тази с Каан много ми хареса. Не съм го гледала този актьор. Чела съм само коментари. Винаги много добри.
Много добре стоят един до друг. И аз като повечето фенове си пожелавам проект с  него.

Хубава вечер!

# 694
Здравейте!

Благодаря за новите снимки....

Инфо към снимката за тоалета и бижутата...

Между другото, и двете рокли са от литовски дизайнер
емблематичен модел, доведен до съвършенство от невероятен стилист
@farouk_chekoufi
Рокля от кутюрие @statkevicius_official
Сандали от @ingieparis
Туба от @cartier
Обеци Panthère de Cartier от розово злато, цаворит гранат,оникс
Гривна Panthère de Cartier от жълто злато, оникс,изумруди и диаманти
Гривна Panthère de Cartier от розово злато, оникс, изумруди и диаманти
Пръстен Panthère de Cartier от жълто злато, оникс, изумруди и диаманти
Колие Panthère de Cartier от жълто злато, гранат, оникс и диаманти
Пръстен Panthère de Cartier от жълто злато, оникс, цаворит гранат
Гривна Panthère de Cartier от жълто злато, оникс

Каан съм го гледала в 5 сериала...

Приятна вечер.

# 695
Злати мерси,
Много видове злато, много скъпоценни и полускъпоценни камъни.
Тези бижута струват цяло състояние.
Но не са по-ценни от нашето бижу

# 696

И с Дзафер

Прилича на русалка, защото роклята имитира люспи на риба.
Много сполучливо! Видях няколко тоалета с подобна прозрачна мрежа, но нито една не приличаше на люспи.
Този латвийски дизайнер подготвя представяне на седмицата на модата в Париж.
ИС му беше пълно с Туба, но минаха 24 чаас.
https://www.instagram.com/statkevicius_official/

И накрая колажи с Ада и Дениз (името на актрисата не го знам и няма да го пиша)

Лека нощ!

# 697
Привет, момичета и от мен в първия ден на лятото!

Благодаря ви за всичко, което сте споделили - нови снимки на Туба от събитието на Cartier в Истанбул, новите снимки за QNB First, които и Туба е сложила в ИГ си, информация, гифчета. Понеже всички нови фотки вече са на страниците на темата ще сложа няколко гифчета, клиповете на които се появиха вчера и днес. Някои ще се повторят с тези на Линка, ама нали сме на принципа на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" Yum  

В скрити ви слагам една интересна информация, за която не знаех. Предполагам, че ще ви е интересно и на вас, както ми беше интересно и на мен да прочета за "повинция Европа" Yum
Скрит текст:

Росен Петров
29 март 2023 г.  ·
Имало ли е период в историята, когато Европа е била част от Тракия, а не обратно? Оказва се, че е имало. Познайте откъде е бил родом „председателят” на Европа преди 1700 години? От античния град Августа Траяна, построен от римляните на мястото на древното тракийско селище Берое или днешната Стара Загора. Този „председател” носел името Аврелий Фронтон, а при разкопки в древния град на липите е открит следния прелюбопитен надпис, издълбан върху камък. Вижте какво гласи:
„На добър час! На Аврелий Фронтон, син на Диофан, Олимпионикия, Алионикия, Необикновения бегач. Отдавна пръв и единствен сред всички граждани на родния град и Отечеството си. По решение на Свещения Съвет и Славното Блестящо Събрание, Аврелий Менандър-„Злобата“, син на Менандър и Кото, атлет, съвъзпитаник на победителя, издигна статуя за своя сметка. Благоденствай!“
От надписа става ясно, че въпросният Аврелий Фронтон е победител в две различни олимпийски игри от онази епоха. Едните се провеждали в традиционната Олимпия, а другите – на остров Родос и били в чест на Бога на слънцето Хелиос. Тези тълкувания са на големите ни археолози Николай Овчаров и Людмил Вагалински.
Двукратен олимпийски победител от различни игри е било много рядко явление и атлетът Фронтон се сдобива не само с изключителна, почти божествена слава и богатства, но с високи властови позиции. Първо, става „тракарх“, което ще рече – управител на провинциалния съюз на Провинция Тракия, след това и „европарх“. Това е същата длъжност, но отнасяща се вече до Провинция Европа. В този период с името „Провинция Европа“ римляните наричат Източна Тракия или всичко от Родопите и днешна Югоизточна България до Дарданелите и Босфора. Всъщност, чисто административно, Европа е била част от много по-големия диоцез Тракия. Знам, че е трудно за вярване от съвременна гледна точка, но по това време Европа е била част от Тракия, а не Тракия – част от Европа, обаче такова е било решението на император Диоклециан. „Областен шеф на съветите” на Тракия и Европа е този необикновен бегач Фронтон, родом от Старозагорско.
Друг открит каменен надпис в чест на въпросния човек буквално го титулува така: „Тук живя Първият Управител на Европа“.  В кръга на шегата, следващият път. когато Урсула Фон Дер Лайен дойде на посещение у нас, може да я заведат да види надписа и да се запознае с родното място на древния си „предшественик”. В шегата има и не малко истината, защото една от основните и много логични версии за това защо нашия континент носи името „Европа”, е свързана именно със създаването през 297 година след Христа на тази малка, но много важна провинция „Европа”. Тя ще се окаже много важна, защото три десетилетия по-късно в нея ще бъде построена бъдещата столица на Източната римска империя – Константинопол. Така, според някои, името на новата столична римска провинция се пренесло постепенно и върху името на континента. За самата Стара Загора и нейното изключително антично и дори много по-древно наследство ще ви разкажа по-обстойно друг път. Загадките са много: като например, защо е бил от любимите градове на императора-философ Марк Аврелий (за по-младите да поясня, че това е добрия стар император от филма „Гладиатор”) или защо улиците на античния град са точно толкова прави, колкото и улиците на съвременния град или пък що за чудо е била културата „Загора”. Днешната кратка история за атлета Аврелий Фронтон, управителя на Европа, е просто поредния факт, който поне малко да ни помогне да осъзнаем, че нашите земи са били част от световната цивилизация в нейния най-чист и бляскав европейски вид.
https://www.facebook.com/photo?fbid=793908495578997&set=pcb.793910895578757

Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 00:45 от kanti

# 698
Препубликувано от kenza fourati
За първата вечер в Истанбул,
@mcartier възроди упадъка на парижките нощи през 30-те години на миналия век в чест на Пантерата.
#TubaBüyüküstün

Туба май е в Бодрум, има нова сн с Дойгу
Препубликувано от canuzaras tubabustun.official duyguabakthille

Каква красавица! Heart

Нищо няма да ви пожелавам, че да не се включа пак...
Освен щастлива най-къса нощ в годината...

# 699
Добро утро,момичета!

Благодаря за гифчетата,снимките, инфото и четивото! Flowers Bouquet

Повтарям снимката малко по-разширена.

Днес имаме годишнина!На днешна дата преди 8 год.беше  финала на ДиК! Nature Dizzy
Преди дни годишнина от финала имаше и ''Аси''.Аз я отбелязах в др.тема за сериала.

Скрит текст:
И за новината от вчера за Чаатай Улосой.Чрез бълг паспорт той става гражданин на ЕС и ще може свободно да пътува в страните членки на съюза.Иначе чакат за визи много време,а на някои и отказвали.А може да развива и някакъв бизнес.Ще се разбере.

Приятна лятна неделя!

# 700
Здравейте момичета и благодаря за всичко споделено.
Два дена богат урожай от клипове и снимки, сега да видим как ще е нататък.
Туба напоследък ми е като уравнение с неизвестни. Снима филм за който разбрахме в последния момент, появи се в Бодрум с децата по никое време. Яви се от Истанбул на представяне на Cartier и изведнъж отново се озова в Бодрум.
Тази снимка с Дуйгу е от Бодрум е от някакво мероприятие и РД . Има и клипове,

Дали Туба има някакво свободно време и ще го изкара там или пък е нещо друго? Поне Бодрум и е по-близо до Айвалък.
Децата имат още две седмици училище, до рождения и ден. Да видим къде ще го посрещне, където я заварят ангажиментите или другаде.
Както винаги търпението не ми е от най-силните черти, имам сто въпроса и искам отговори .Stuck Out Tongue Winking Eye
И още нещо , баща и е харесал последните и две публикации. Отдавана не е бил активен в IG.

Хайде хубав ден!

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 16:43 от sninova

# 701
Здравейте!

Излезе видео на Туба и Баръш на приема.
Изглеждат страхотно заедно!
Впечатляващ динамичен ритъм, впрочем както със почти всеки партньор на Туба.
Имах съмнения (винаги имам при нов партньор) но сега видях, че са уловили взаимно ритъма си и се надявам на добър филм.
https://www.youtube.com/shorts/v9DlRSFO0Dg?feature=share

Хубава вечер!

# 702
Добро утро,момичета!

Излизат още нови снимки...
#ТубаБююкюстюн
Туба на събитието @cartier Panthère в Истанбул

Приятен ден и успешна седмица!

# 703
Здравейте
                    МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

.. Това, което не можеш да получиш, винаги ти се струва по-хубаво от това,  което имаш.
                     В това се състои романтиката и идиотизма на човешкия живот...
                                  Ерих Мария Ремарк

Приятен следобед,дами

# 704
Здравейте следобедно!

Да пусна арабската преса...

#ArabPress

Туба Бююкюстюн, Юсра и други известни личности на партито Panthère De Cartier!

В магическа атмосфера Cartier отпразнува старта на своето известно парти Panthère в Истанбул, където редица турски и арабски звезди блестяха в елегантни визии, съчетаващи изтънченост и простота. От Туба Бююкюстюн до Юсра и Разан Джамал, всяка от тях се открояваше със свой уникален стил, използвайки съвременни дизайни, съответстващи на индивидуалността на дългогодишната френска марка.

Парти на Cartier в Истанбул, посветено на наследството на Panthère De Cartier

Cartier отдаде почит на своя емблематичен символ, Panthère de Cartier, с изключително и завладяващо двудневно събитие в Истанбул, град, който съчетава аромата на историята с магията на настоящето. Събитието беше внимателно организирано, за да отдаде почит на Panthère, символ на елегантността, смелостта и силната женственост, които винаги са характеризирали дизайните на Cartier през десетилетията. Събитието посети някои от най-емблематичните забележителности на града, като приятели на Maison от цял ​​свят се събраха, за да участват в това уникално пътешествие, което отпразнува естетиката на дизайна, силата на символите и духа на иновациите, с които Cartier винаги е бил известен.

Събитието завърши с магическа вечер, проведена в двореца Есма Султан с изглед към Босфора, където гостите се събраха в атмосфера на лукс и изтънченост, преплетени с артистични изпълнения и творения, вдъхновени от духа на Пантерата. Събитието беше възможност да се отбележи творческият дух, който свързва миналото и настоящето, и да се потвърди ангажиментът на Cartier да съхранява своите исторически символи, като същевременно ги представя в съвременен дух, който вдъхновява новите поколения.

Звездни визии на партито на Cartier

Туба Бююкюстюн избра черни визии от @statkevicius през първия и втория ден. В първия ден Туба носеше черна бална рокля без презрамки, красиво разкроена в долната част. Втората визия беше рокля от прозрачен черен плат, декорирана с красиви и елегантни детайли, филигран и бродерия, и, разбира се, блестяща с луксозни дизайни от Panthère De Cartier.

от дизайнера...

Скрит текст:

Хубав следобед!

Общи условия

Активация на акаунт