Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 260

• 32 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!

Цитат
Името на актрисата нищо не ми говори, сигурно Злати я знае.

Линка,аз редактирах сутрешния си пост за да пусна инфото,но сме писали едновременно.Затова ще се повторя за актрисата Ilayda Akdoğan(изписва се Илайда Акдоаан,без ''г'' с две аа).Веднага се досетих къде съм я гледала преди години с Джан Яман и Йозге Гюрел в гл.роли - в ''Dolunay/Пълнолуние'' ,а у нас се излъчи под името ''Горчиво и сладко''.Влязах в Уикипедия и разбрах,че е играла и във ВОИ с Туба в ролята на Терма Сфранцес,но не си я спомням.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8A%D0%B7%D1%85%D0%BE%D0% … D1%80%D0%B8%D1%8F

Илайда е родена на 21 юли 1998 г. в Истанбул.Играла е и др. сериали и филми,но не съм ги гледала.
https://en-m-wikipedia-org.translate.goog/wiki/%C4%B0layda_Akdo% … l=bg&_x_tr_pto=sc

Относно гр.Адана си го спомням още от ''Аси''.Аси и Демир ходиха до там.Градът е известен с кебапа,памука и портокалите.Сериалите,които съм гледала снимани там са:''Памуковата принцеса'' с Еркан Петеккая и Сезин Акбашоуларъ(игра с Туба в ''Дръзки и красиви'') и ''Имало едно време в Чукурова''.Може да има и др.,но в момента се сещам за тях.

Илайда в ''Горчиво и сладко''

===============================================

Пуснали са промото и на 2 филм за Go Türkiye направено за Истанбул с участието на Афра С. и Енгин А. Пише още,че успешни актьори като Ясемин Кей Алън и Илайда Акдоаан(която днес разбрахме,че ще играе в ДА) - придружават Акюрек и Сарачоолу в проекта.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 18:10 от Zlatina3

# 676
Здравейте момичета,
Донесли сте новини за сестрата на Ада, Дениз.
Е чужбината ще ни е град Адана😂Това , което мен ме притеснява е, че град Адана е много близо до всички военни действия. Много на югоизток е . Дано всичко да бъде наред.
Мерси и за рекламата на Енгин. От къде го намериха това девойче?
Имайте хубава вечер!

------------
Момичета редактирам
Това с Адана е подвеждаща информация.
Преди малко Тепигьоза е сложила нова снимка. Екипът вече е на място. 

Сторито му е репост на  Ysuf Chaban   , който е сложила тази снимка с надпис Айвалък. Така че, според мен ще си снимат в Айвалък
Хайде лека!

-

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 22:08 от sninova

# 677
И нощна изненада от Туба!

Туба на събитие на Cartier в Истанбул!
Красота и класа! Heart
Елегантност и аристократизъм!

Радвам се, че ще бъдат на Айвълък, но нищо не пречи и в Адана да имат снимки.
Ще видим.
А Тепигьоза е пич!
Благодарение на него ще виждаме неща от процеса...
Харесвам го!
Лека нощ!

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 06:54 от Lina_4

# 678
Добро утро,
Знаех си, че няма случайни публикации на Туба.
Пак ни изненада. Просто е невероятна, а за красотата и елегантността и какво да кажа, думите не ми стигат.

И копирах публикация от Х на Шерил Франк
(Чисто новият хотел Aliée İstanbul, разположен по протежение на Златния рог на Босфора, със сигурност ще се превърне в дестинация за нощен живот с откриването на парижкия ресторант/кабаре Mondaine De Pariso. Красотата, изтънчеността и елегантността на Туба се съчетават идеално с обстановката…
Chisto noviyat khotel Aliée )

А превода на името на заведението от френски е Френска лъвица от Париж
И този господин от сторито с подстрижката е бил.

И

Надявам се, днес да излязат снимки с добро качество.
Хубав ден!

# 679
Добро утро,момичета!

Снощи сме имали  изненада от Туба с присъствието й на мероприятие в Истанбул!
Благодаря,че сте споделили снимки и инфо! Two HeartsFlowers Bouquet
А Туба е прекрасна и несравнима!!! HeartNature SparklesHands Plus1

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?z=video-158123700_456245627 … l_wall_-158123700
💥💥💥Бирсен е написала, че Туба е спираща дъха:.
✍️Спираща дъха...🧿
Туба Бююкюстюн, която се готви да снима третия сезон на сериала #AnotherMe #OliveTree, на събитието Panthere de Cartier, проведено в Истанбул.

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247897%2F773a1f45 … pl_wall_-63875573
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247898%2F5b98c3a3 … pl_wall_-63875573
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456247899%2Fccf36d52 … pl_wall_-63875573
От MAD Solutions Instagram #TubaBüyüküstün
Нашето шоу # MADCelebrity зашеметяваща Tuba Büyüküstün в
@cartier Panthère събитие в Истанбул
Облечете официално @statkevicius
Стилист @farouk chekoufi
Коса @mustafa akgul
Грим @hakankulturofficial
@peopletalentmanagement

Скрит текст:

Имайте приятен ден!

# 680
Здравейте!

И още Туба с журналиста Анас Бухш на събитието Cartier което се проведе вчера в Истанбул.

Туба беше на ексклузивно събитие на Cartier снощи, но не е забравила социалния си ангажимент. Тя е наясно със страданието на децата и отново надига глас, за да осъди несправедливостта. Браво 👏

Хубав ден!

# 681
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Хубав следобед,дами

# 682
Здравейте дами,
Официална снимка от снощи, с по-добро качество. Аз лично не обичам такъв тип снимки с толкова много хора.

Хубава вечер с двойна красота.

# 683
Среднощен привет, момичета!  

Благодаря ви за всичко, което споделяхте през изминалата седмица и половина Heart
След известно отсъствие ето ме отново на линия Grinning Малко се загубих в браузъра
Скрит текст:
От известно време браузъра, с който предпочитам да работя много бавно /понякога за  1 час/ ми зареждаше страниците. Наложи се да си направя файл със записаните страници, за да мога да го преинсталирам. А за това се изискваше и време. А и нали ходя и на работа, и още 2-3 дини съм сложила под мишниците...Smirk Та те така, тази вечер реших най-накрая да довърша започнатото  Hands V

Туба вчера и днес  е на официалните събития в Истанбул  на Cartier. За пореден път ни изненада приятно Hands Thumbsup И вчера и днес визията на Туба е както винаги прекрасна, елегантна и изящна в същото време    
Elle Arabia е написал в ИГ си:

Тази вечер в Истанбул празнуваме старта на новата колекция Glorious Panthere с @cartier в присъствието на приятели у дома @tubabustun.official @taraemad @rayaofficial @sabamubarak @razanejammal и много други

Благодаря на момичетата от ТуКи за информацията Flowers Hibiscus

Туба е споделила в ИГ сторито си клипчета и снимки от вчера и от тази вечер. Имало е и концерт и светлинно шоу Hands V Но независимо от мероприятието в което участва не забравя да отрази и наболелите проблеми в момента  

Излязла е вече информация за началото на снимките на ДА3 Hands Thumbsup , както и името на новата героиня в сериала - сестрата на Ада, в чийто образ ще се превъплати Илайда Акдоаан. Сега с нетърпение ще очакваме снимки, информация от снимачния процес. Да се надяваме да не ни държат на сухо докато снимат Hands Pray

Лека, спокойна малко по-прохладна нощ ви пожелавам!    

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 03:29 от kanti

# 684
Добро утро,момичета!

Канти Hug,добре завърнала се.Дано нямаш скоро проблеми с лаптопа.
Чудесни гифчета с великолепна Туба си ни донесла! Kissing HeartHeart
И аз снощи видях видеата от 2-та вечер,но снимки така и не успях да открия.

На този линк са и 5-те видеа от ВК.Знаете аз само там имам регистрация.
https://vk.com/clubtuba507?w=wall-63875573_242944
От ELLE Arabia Instagram #TubaBüyüküstün

Тази вечер в Истанбул празнуваме старта на новата колекция Glorious Panthere с @cartier в присъствието на приятели на къщата @tubabustun.official @taraemad @rayaofficial @sabamubarak @razanejammal и много други

3. Красивата знаменитост Туба Бююкюстюн от Panthère в @cartier на втората вечер.
Бижута@cartier
Рокля @statkevicius official
Стилист @farouk chekoufi
Прическа Ibrahim zengin
Грим @hakankulturofficial
@people.talent.management
4. От Instagram ELLE Türkiye
Туба Бююкюстюн по покана на световноизвестната френска марка бижута в имението Есма Султан Ялъсъ..
5. Туба добави към историята си в Instagram..

От Мохамед Алтурки...

Желая ви приятен летен петък!

# 685
Здравейте
                     МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

«Цветята винаги правят хората по-добри, по-щастливи и по-полезни;
                       те са слънце, храна и лекарство за душата.»

Приятен следобед,дами

# 686
Здравейте!
Малко сн  от мероприятията...

„Намерих близначката си!“ - надписът на сн. Кой е тоя!?

Туба и Баръш разговарят при пристигане на партито (в гръб са)

Знаех си, това да са партньори е по желание на арабите. И предполагам и парите са техни...

И Ясемин има сн с този тип- близнака!
И актьора от агенцията на Ясемин, дето играе в „Присъда“. Другите не ги знам
Цитат
Значи започват!
Радвам се!
Да дойдат и другите герои вече! На Айвалък ли са ?

Хубав ден!

# 687
Здравейте дами,
Имаме си пиршество за очите.на снощното мероприятие.  Туба е повече от прекрасна. С тази рокля ми прилича на русалка. На красиво място със страхотно светлинно шоу. А и на снощното мероприятие е много усмихната, предната вечер ми беше много сериозна.

Не знам дали видяхте и Дафер беше на вечерята, нали имаха фотосесия точна на Cartier.
Според мен още не са в Айвалък, но определено снимките ще започнат по рано от обявеното.
Бончук е с много дълга коса вече, а Ръза ми е малко страшничък😂
Слагам и днешна снимка на Седа, явно от другите и снимки

Хубава вечер!
И ще се редактирам, преди малко Туба сложи в профила си

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 19:23 от sninova

# 688
Прекрасна Туба

# 689
Добро утро,момичета!

От Instagram профила на Дебора Закуто #TubaBüyüküstün
Едно завладяващо двудневно пътешествие в света на Cartier Panthère - три вселени, едно незабравимо впечатление от Истанбул 🐆🐆🐆

Туба добави #TubaBüyüküstün в Instagram
Избрах лятото на привилегиите, затова преминах към QNB First.🤍 #реклама

Туба и Дафер

Желая ви приятна събота!

Общи условия

Активация на акаунт