Отговори
# 210
 Simple SmileЗДРАВЕИТЕ МОМИЧЕТА!!!!! Simple Smile
Страхотни новини заварвам,ново бебе,бравооо!!!!
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА ДЕЙЗИ Г ,ДА Е ЗДРАВА,ПОСЛУШНА И КРАСИВА МАЛКАТА ТЕДИ!МНОГО ДА ВИ РАДВА,И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТЕ У ДОМА!МА МАМА БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ!!!!
Иииии ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАИЛ,МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ,И НАЙ-ЛЕКОТО РАЖДАНЕ НА ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ!!!

# 211
Честита бебочка на ДЕЙЗИ Г!!!! Цял живот щастие и усмивки им желая!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на рожденничката!!! Да е жива, здрава и щастлива майка!   bouquet  :bouque  bouquet

Страчи, добре съм като изключим гаденето, киселините и умората Sad (но това е нормално и ще устискаме още месец). На преглед съм на 21-ви и оттогава почвам да съм всяка седмица. Искаше ми се да дойда на лекциите, но още ходя на работа (попринцип съм в болнични, но имам работа). Кога е другия път зад Плиска? - ще гледам да дойда!
Ще се радвам да се запозная и с другите момичета преди да сме се обебили и да се пръснем Grinning

Приятен ден на всички! Grinning  bouquet

# 212
Честита рожба на мама Дейзи-да е здрава малката Теди и да слушка мама,тати и кака! newsm51 smile3522  newsm07

# 213
Честита бебка ТЕди на мама ДейзиДа ви слушка много и да ви радва!
Честит рожден ден Стайл! Здраве и щастие те желая и много сладко бебче!

MariahЗа перящите се подплънки, може да си ги поръчаш он-лайн от www.familybg.com, а видях и , че в щъркел ги има на Авент 16.70  лв. за 6 бр.

# 214
  • гр.Варна
pepa_k,benitta,
Доста питах в Астро форуми във връзка с час и дата за раждане на бебо.Хората ми казаха,че 5 мин са от значение.Вие не можете да предвидите колко ще отнеме да стигнат до бебчо и кога тооооочно ще се роди.Хората ми каза,че то ще се появи когато трябва:)
Дени,много готин сън:)Освен да Ви поканим на гости!А за рабоатата,всащност не вярвам наистина,че това ще е последния ден,така като гледам.
Дени и Светле,в кои магазинчета намирате хубави бебешки нещица?няма да имам много време да търся,та поне по Вашите дири да мина:)
Хайде........до скоро:)

# 215
  • Чехия
hrisi моля,  пусни линкче към асто форума.

# 216
ДейзиГ, честита ти беболинка, много да те радва и слушка ![/size][/b]

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 12:25 от Stra4iatela

# 217
Bessy, всеки вторник е зад Плиска. Иначе аз съм на кардиолог на 22-ри, значи няма да се засечем... А ти не се преуморявай, работата никога не свършва. Peace
Стайл, честит рожден ден, миличка ! Пожелавам ти много здраве, късмет и най-вече едно здраво и послушно бебче април ! 
bouquet

# 218
Aaaaaaa, Хриси, не е честно! Тази вечер ще си направя психо - сеанс, за да сънувам и аз, че съм Ви на гости !  Heart Eyes

За магазинчетата: аз основно напазарувах от "Бебчо" (перфектно обслужване, добри  цени, близко ми е до вкъщи  Peace), но без дрешките и спалното бельо. Тях си ги понакупих най - вече от борсите на Колхозния пазар (най - долния блок, който гледа към ул. "Г.Бенковски" - основно от третия бебешки магазин, нещо от рода "Бебе - маркет"???; там има богат избор на дрешки на Fuar Baby и българско спално бельо); бодита - в последния гараж. От "Щъркел" и "Беберон" купувах някои дребни неща (от "Щъркел" пеленките на мечета, някои аксесоари на "Чико" - бяха по - евтини от другите магазини). Иначе количката (моята гордост - Peg Perego Uno) си я поръчах директно по интернет от вносителя в Пловдив. Чакам я към 28-29 Март. Кошарката (от тези, приносимите...) и ваничката (на CAM) ще ги купя от "Бебчо" - цената навсякъде е една и съща, а магазина ми е близко и винаги има наличности. Ами, то само това остана! (заема много място, а пък и татито е в София, че ще ги купувам сигурно другата седмица).
Надявам се, че съм ти била полезна. Ако нещо конкретно те интересува, питай!  Hug

# 219
  • гр.Варна
Светле,Благодаря ти:)
Значи в общи линии ходим по едни и същи места;)
За гостите,когато искате можете да заповядате Hug,но май ще е след раждането,защото засега не се застояваме у нас Whistling
Ivalex,ето ти:
http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=astrologiq
http://forum.all.bg/postlist.php?Board=astrology

Надявам се да съм помогнала:)

# 220
Аз открих в Пловдив, къде продават еднократните протектори за WC (не знам точно така ли се казва). Фирмата е дистрибутор на продуктите на Hagleitner (http://www.hagleitner.bg). Тези "покривала" са на хартиена основа, водо-разграждащи се и цената им тук е 12 лв за 100 бр.

# 221
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ, ДЕЙЗИ!!! дА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОООГО ДА ТЕ РАДВА И СЛУШКА!!!

# 222
  • София
СТАЙЛ, ЧРД - леко раждане и послушно бебче!!!

# 223
Момичета,какво ще кажете за козметиката на "Бюбхен",препоръчаха ми  я и взех,че накупих някои неща .Със сина ми ползвах "Джонсън" и "Нивеа",но сега явна са ги развалили и от доста места чух отрицателни отзиви за тях,та затова взех препоръчаното.
А пък шишетата ,които купих са на "Авент".
Лек и спокоен ден  и се пазете!

# 224
  • София
За въпросното жълтеене - кръвните ми изследвания излязоха и се оказа, че билирубинът ми е малко по-нисък от долната граница, а хемоглобинът ми е 112  newsm78. Ама нещо не ми е ясен този билирубин - не помня какво беше това чудо Embarassed Най-интересното е, че вчера както си жълтеех по обяд и ми се спеше и ми се мотаеше главата, реших да поспя. След 4 часа сън станах една розова... САмо да не е някой хепатит  Praynig. Не ми се повръща иначе и като се нахраня спира да ми се мотае главата...

Ваничката на Филка - точно същата купихме онзи ден - дори цвета е същият. Ама е с 2 гуми... нещо да не са ви метнали в магазина и да са ви япродали с 1 гума newsm78. Страчи, купихме я от магазина Чико срещу София ленд за около 60 лв. Остана още една там... Малко се замислям дали анатомичната й част не е за по-голямо вече бебе, ама нали нямам опит...

ЗАпочна се с ражданията - както вече бях писала - няма накъде вече - щем не щем скоро ще родим всички...

Общи условия

Активация на акаунт