Отговори
# 195
Ех, че прекрасни новини тази сутрин! newsm68 newsm44 smile3521
Честита принцеска на Дейзи! Доколкото си спомням й е втора.

Дано много да я радват двете й кукли! Бебчето да е много послушно и много весело!
Ах, колко е хубаво наистина - почна бейбибумът при нас! Искам и аз вече, ама още не съм влязла в 9-я  Rolling Eyes!

# 196
За малко да пропусна:
Честит рожден ден, Style!!!

Пожелавам ти съвсем скоро и ти да изпиташ радостта на Дейзи и да станеш най-щастливата мама  Hug!

# 197
ЧЕСТИТО СЛЪНЧИЦЕ НА ДЕЙЗИ Г !!! ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

Момичета и може би по-скоро Бенита че до колкото разбирам тя е в час с тези неща, как да прочета нещо повече за датата 10ти Април.

Хубава дата ли е за раждане на бебо и т.н. защото не виждам как сбора от цифрите може да ми е 9 при положение че трябва да си избера дата между 10 и 15 , а на 12ти не става защото аз имам рожден ден (чувала съм че не е хубаво на един и същи ден), на 14ти мойта майка, така че пак не става, а 13ти ми е кофти дата. та остават 10ти, 11ти и 15ти и аз си харесах 10ти?

Може ли някой да ми каже нещо повече за датата.

Мерси  Hug

# 198
Здравейте,

ЧЕСТИТА БЕБКА НА ДЕЙЗИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА СТАЙЛ!

Ей, с какви хубави новини ни започва денят.

Вчера бях за 1 път на училище от 9 месеца и много ми хареса.

В Понеделник съм на преглед, дано всичко е наред, че напоследак доста ми прилошава, а и хемоглобина ми е под 100.

Лек ден на всички   bouquet

# 199
  • София
Момичета, звънях в НОИ за забавените ми пари за болничните за януари. Телефонът за контакт е: 9261798, ако някоя от вас има проблеми- това е за София де. Оказа се, че болничните ми са одобрени за изплащане, но си висят от сума ти и време и не са пуснати за изплащане  #2gunfire Вероятно сега ще ги пуснат идния четвъртък.  Praynig

# 200
Леко бременеене и леко раждане на всички!  love001 Да гушнете най-прекрасните бебчета. Hug

Ако на някоя от вас си търси помпа погледнете тази:http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=36761&cat=500

# 201
Ихааааа какви хубави новини !!!!!  Joy smile3501 newsm44 ЧЕСТИТИТО НА ДЕЙЗИ!!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КРАСАВИЦА, ДА НОСИ ЗДРАВЕ И РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!!!

Ей момичета започна се..... Аз утре съм на лекар да видя какво ще каже доктора. Успях да устискам да влезна в 9-ия месец, но незнам дали ще мога до 5-6. Снощи цяла вечер неможах да спя, а сутринта едни болки - ошашках се яко. Ама утре ще видим.
Приятен и слънчев ден на всички!!!

# 202
ЧЕСТИТА БЕБКА НА ДЕЙЗИ!  bouquet

Аз преди няколко дни бях на лекар и най-верочтно и аз ще съм секцио. Странното е обаче, че ще ми кажат чак на 26, когато евентуално трябва да ида в Майчин дом при лекаря при който ще раждам. Мен ми се струва малко късно, но щом така казват Thinking
За паричките от НОИ, май всички сме така и моите за януари още не са преведени, а съм подала и за февруари, март, та дори и част от април.
За обменната карта - на мен ми дадоха едно листче, на което пише направление за ражданае. През цялата бременност лекарката писа на гърба му данните от прегледите. Иначе няма нито печат, нито подпис, то и аз мога да си го напиша. Не ми изглежда като официален документ, затова си мисля, че е повече за информация. Иначе ми даде и направлени за хоспитализация, което вече си е подпечатано.

# 203
 Two Hearts  party006 Two HeartsЧестита беборанка Теди на Дейзи Г! Бъдете здравички и да се радвате на красиви и послушни мигове!

Да ни е жива и здрава рожденичката! newsm51 bdbaloni
Леко и спокойно раждане и много, много любов
Kissing Heart Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet!

И понеже навън пак слънчице е грейнало, отивам на разходка, пък и на лек пазар. Да ви попитам ако някой от вас е срещал по магазините подплънки за кърмещи, но не еднократни, а перящи-моля да сподели.
И също така за тази подложка за сядане на тоалетна чиния newsm78-за първи път чувам, че има такава, но ако намерите някъде-свиркайте,моля Hug

# 204
  • Пловдив
Това се нарича хубава новина за Добро утро!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Честита дъщеричка на Дейзи, да расте здрава, красива и послушна госпожица, да радва мама и тате!!!

# 205
Здравейте и от мен и честита дъщеричка на Дейзи Г!
Да е сладурана като кака си и много да радва цялото семейство!

Честит празник и на Стайл-и на нея и желая същите радости-когато им дойде времето!

Леле тия новини винаги ми идват супер изненадващо, аз понеже съм за края на април и все имам чувството, че едва ли не има още половин година. Чак сега в неделя почваме ремонтче-надявам се за около седмица да сме готови, после трябва да изпера и изгладя всичко и чак тогава съм готова. По моите сметки до началото на деветия трябва да съм тип топ, а за по-рано раждане не ми се и мисли  newsm78
И нашата бебе когато аз се движа е много кротка, не знам дали се приспива, но ето примерно вчера както целият ден почти бях на крак движенията и бяха редки и слабички. Вечерта като си седнах на д-то и се почна програмата, а пък като си легнах-елате ни вижте! То на мене и без това вече откакто съм си вкъщи не ми се спи, ама и как се заспива с похъркващ татко и ритащо бебе  Crazy

Целувки и пожелания за лек ден и без да се претоварвате! Хриси пожелавам ти наистина последен работен ден, снощи сънувах, че сме ви на гости с мъжо, ама бебетата още ги нямаше  Blush

# 206
  • София
Честита принцеса на ДейзиГ
Да и е жива и здрава, много да слуша и само радости да носи на мама и тати!

Честит рожден ден на рожденичката! nbirthday

А аз днес влизам в 9-ти месец и почва треска да ме тресе. Почна се с бебетата! Малко остана! Пожелаваме си всички да родим бързо и безпроблемно и след месец да си обсъждаме малките съкровища!  Simple Smile

# 207
P-r-o-l-e-t, сега се зачетох в снощния ти постинг - прежълтяването е твърде вероятно да е от анемия (повечето сме с такива симптоми, виж си хемоглобина). Но защо, за свое успокоение, не поискаш да ти пуснат един австралийски антиген? Не искам да те плаша, ама аз така преди две години - повръщане, прежълтяване, не си обърнах никакво внимамие и след 3 седмици ме вкараха в болницата с Хепатит А. Знам, че австралийският антиген го правят задължително в някои болници, но съм сигурна, че ако поискаш и лекарят от ЖК ще ти пусне такова изследване. Стискам палци всичко да е наред  Praynig
А иначе за дрешките, аз също категорично отричам Илиенци - боклуци за бебето в никакъв случай  Crossing Arms Stop! Но съм супер доволна от COMSED, който е на бул. "Тодор Каблешков", срещу Билла. Има невероятни неща (вярно, че са с известна надценка), но аз си падам точно по такива магазини - големи, просторни, всички дрешки, играчки и аксесоари са така изложени, че да можеш да ги пипнеш, без да търсиш продавачка и да я питаш за всяко нещо. Препоръчвам ти с две ръце този магазин!  Sunglasses

# 208
  • София ж.к. Надежда 1
ЧЕСТИТО ДейзиГ  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
МНОГО ПОСЛУШНО ДА Е БЕБЕТО И МНОГО ДА ВИ РАДВА HugА НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ ТИ ЖЕЛАЯ  bouquet   bouquet  bouquet Hug Hug  bouquet Heart Eyes

# 209
  • Пловдив
Фло,  точното навлизане в овен е вечерта 20 срещу 21-ви в 3 часа Simple Smile
Пепа-К , ми тук имам една програмка, ама много съм се откъснала от астрологичното си хоби и не виждам всичко (то почти нищо и не виждам), но според луната 11-ти е хубав ден, и май и 14-ти. То иначе е важно и в какъв час ще е заради асцендента, а и другите планети се подреждат на различни места... абе много замотана работа Simple Smile
Аз си проверих и за нашата евентуална дата ама то от много капризи не можах и час да си харесам  Embarassed
та... ще чакаме каквото кажат докторите и няма да се меся в работата на съдбата

Иначе аз днес съм като развалина. Не съм спала от болки в таза (можеби и от непрежението вчера) . Евдам се движа, бпли пука, та чак едно парещо усещане в срамната кост... Дали щото и бебка не е в старата си позиция... не знам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт