Жените имали много претенции

• 17 707
  • 533
  •   1
Отговори
# 210
Жената = рак, увълчване, кастрираща

Фройд ще хареса това.
Такъв необичаен страх от жената, то патологично

# 211
  • София
С какво точно е кастриран юридически мъжът? Че по закон не може да бие жена си? Че тя също има право да си тръгне, когато реши?

# 212
Как пък точно мъжът е кастриран в България? Спрете да гледате американски клипчета, много моля.

# 213
  • Out of the Mix
Годз, не знам, ама доста мизогиния излъчваш.
Толкова ли за толкова години готини и адекватни жени никога не си срещал, имал?
Разочарования всякакви има и могат да се случат, ама чак пък толкова.
Замислял ли си се, за да не успяваш да "откриеш и отвориш" една жена към теб, че може нагласата ти и поведнието, отношението, "очакванията и претенциите" да са ти прекалени и объркани?
Имам чувството, че в едно запознаство тръгваш с "предварително вдигнато знаме за предизсвестен провал". Simple Smile
Възможно е също да си теглил "късата клечка" и все да не си попадал на "точната".

# 214
  • София
Много хора все теглят късата клечка, защото те самите са късата клечка.

Как пък точно мъжът е кастриран в България? Спрете да гледате американски клипчета, много моля.

Като гледам какви оплаквачи са мъжете, вече не знам и на американските дали може да се вярва, че са толкова прецакани.

# 215
  • Далечният изток
Специално този момък може да е спокоен - той не ще никоя, ама и никоя го не ще... Всичко точно!

# 216
Каквото излъчваш в даден момент, че и ние сме изменчиви и различни в различните си етапи от живота, такова и привличаш.
Ако имаш настройката да си с някого единствено заради секс, материални ползи, такива и виждаш, привличаш. Те пък идват с техните си проблеми подобни хора. И така изведнъж "всички" жени се оказват травмирани, меркантилни и подобни хубости.
Годзо не вдига бяло знаме, той иска контрол. Ако не може да го има над и с жената, некст. Защото пък него липсата на контрол го прави несигурен.
//
А иначе, мъж може да се фрустрира от всичко. Дори и от лека настинка. От какво казвате трябва да се защити мъж тук? Не разбрах добре.

# 217
...
Друг случай - синът ми на 20г. беше, имаше гадже от училище, от много заможно семейство. Преди да стигнат до раздяла, се оказва, че девойката искала той да подсигури кола и апартамент за тях двамата. Е това как да стане, освен ние да ги купим, ама апартаментът не става от днес за утре. Синът ми по този случай казваше - в тази връзка аз не се представях добре /нямаше кола/; момичето имаше кола и идваше всеки ден у нас с колата. Имаше я още като ученичка и пътуваше с нея до училище. Седяха по цял ден у нас, това беше по пандемията, у тях не можело по никакъв начин!?
Е защо да толкова е трудно да подсигури квартира? У вас ли трябваше да живеят? И това ли е нереална претенция?

# 218
  • София
20 годишните вадят по два бона за квартира и режийни одма, чи как.

# 219
Скрит текст:
Годз, не знам, ама доста мизогиния излъчваш.
Толкова ли за толкова години готини и адекватни жени никога не си срещал, имал?
Разочарования всякакви има и могат да се случат, ама чак пък толкова.
Замислял ли си се, за да не успяваш да "откриеш и отвориш" една жена към теб, че може нагласата ти и поведнието, отношението, "очакванията и претенциите" да са ти прекалени и объркани?
Скрит текст:
Имам чувството, че в едно запознаство тръгваш с "предварително вдигнато знаме за предизсвестен провал". Simple Smile
Възможно е също да си теглил "късата клечка" и все да не си попадал на "точната".

Сигурно е срещнал.
Тя като е видяла поведение, мислене и отношение е изчезнала яко дим.

# 220
  • Out of the Mix
Родителите й са я травмирали сигура, и са й забранили да го "води", нищо че той не е "просяк", навярно съвсем нормално момче, да предположим, съответно ще изкарва книжка, постепенно ще си вземе първата кола, аз ако съм родител никакви луксове, старо да се учи и очуква, но поддържано и безопасно, ще си намери работа, с приятелката ще си изленат на първа квартира да кажем, ако имат акъл да не се затварят с родители и т.н.

Такива момиченца в един момент стават с изкривена психика за реалност, бащите и майките "избират" с кого да се "чифтосат", а щерките им в един момент се оказват на 35-40 незнаещи какво е и несрещнали любовта никога.

Другият вариант е да е бунтарка, да не цепи басма на "спонсорите", и да живее "бедно, но щастливо"? Rolling Eyes

# 221
  • София
...
Друг случай - синът ми на 20г. беше, имаше гадже от училище, от много заможно семейство. Преди да стигнат до раздяла, се оказва, че девойката искала той да подсигури кола и апартамент за тях двамата. Е това как да стане, освен ние да ги купим, ама апартаментът не става от днес за утре. Синът ми по този случай казваше - в тази връзка аз не се представях добре /нямаше кола/; момичето имаше кола и идваше всеки ден у нас с колата. Имаше я още като ученичка и пътуваше с нея до училище. Седяха по цял ден у нас, това беше по пандемията, у тях не можело по никакъв начин!?
Е защо да толкова е трудно да подсигури квартира? У вас ли трябваше да живеят? И това ли е нереална претенция?

Тя не живееше у нас, но по цял ден седяха у нас. Не е ставало въпрос да се подсигури квартира, впоследствие разбрах, че иска апартамент. И това е станало вече към края, когато е била недоволна от представянето на моя син и накрая го изостави. Тогава е изявила претенции за апартамент цял, не за квартира. Ама синът ми беше на 20г.

# 222
Генерално грешката на повечето родители е, че се държат с децата си още от малки като с малоумни или маймуни без собствен мозък и мислене. Не разбират, че това са отделни хора, с които трябва да се държат като с такива. Говорят им и ги третират като мамунки. Съответно и те порастват без аналитично и собствено мислене, което определя и изборите им в живота. А за да се изгради една личност като самостоятелно мислеща трябва да я възпитаваш още от невръстно детенце на собствено мислене. И да я третираш като отделна личност, а не като твое продължение.

# 223
  • София
Контест, добрина му е направила, че приятелка се беше изприщила в подобна ситуация. Момата с апартамента искаше и развитие на връзката, не могло така три години гаджета, трябвало да работи и да става баща, мани университета.

# 224
Приятелката ти е направила услуга на момата.
Щом три години младежът не е поискал развитие на връзката да си стои с маман и да си учи без да работи.

Общи условия

Активация на акаунт