Жените имали много претенции

• 17 696
  • 533
  •   1
Отговори
# 315
Тез хотелиери и те - хич не мислят за участниците в играта 50/50, ами ще ми предлагат оферти за двама! Няма двама, а драма! Искаме сингъл предложения, че се смята лесно, и после си отиваме да си перем поединично гащите,  кой откъде е.
Аз съм голям почитател на спа и уелнес направлението и обичам да наблюдавам поведението и потребленито на посетителите, в т.ч си правя предположения  кой плаща 😀

# 316
  • Out of the Mix
Ариел, само мен ме "изкарвай от микса" с тропането и всичко ще е точно.
Казвай "повечето мъже", "много мъже", "доста от мъжете".
Семантика, но да сме коректни. Joy

# 317
  • София
Да бе. Хайде не така ангро.
Все съм си засваляла изискванията, ша знайш Laughing

# 318
  • Out of the Mix
Сега са ви озъзнати, а на 20-25 "тропате с краче". Laughing

# 319
  • Далечният изток
Мда, после се научаваме как да действаме с памука към душите. Вие що не се учите?!

# 320
Ние не тропаме с краче - повечето сме омъжени/обвързани.
Представи си и като сме тропали с краче някой ни е взел.

# 321
  • София
[.... Мъжката отговорност е някакво непристъпно задължение, а женската е нещо пожелателно (ИСКАНЕ, както го нарече нашата аристократка тук).
Не е вярно.
Отговорността на двете страни е еднаква.
Дори, когато се влиза в по-задълбочени отношения, вече има отговорност към друг човек и особено, ако изпитва чувства към теб.

Тропаме и с краче, но аз бих цитирала и една поговорка, която гласи, че шеотът на красивата жена се чува по-добре от рева на разярен лъв.

# 322
  • Out of the Mix
Принципно говорим, кой кой взел, или не взел, взет ли е, не е ли, не е важно. Mr. Green

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 23:46 от Revoker

# 323
Да намаляват с възрастта изискванията, няма такава закономерност.
Да се променят да, но да намаляват - няма такова нещо.

# 324
Azzy, някакви Гейши семинари май се опитваш да промотираш тук Simple Smile
Иначе съм съгласен с теб - пътят на Отворената длан е по-праведен от Стиснатия юмрук.

И с anonymiss съм съгласен. Затова в една другата тема за 45+ жената вече тема обяснявах, че няма чак толкова разлика в изискванията на една 25 и една 40 годишна. Втората може привидно да ги намали, но вътре в себе си ще се ненавижда, че го прави и ще пренесе ненавистта към нищоподозиращия си партньор.

# 325
Ето една “аристократична” перспектива:

1. ММ никога не е готвил, до степен че се изуми от скоростта с която завира вода на индукционен котлон. Вода.
2. 70% през седмицата (през зимата) вкъщи се яде нещо сготвено

До днес не се бях замисляла, че готвенето е времеемка дейност и, ако слушам “мъжете” тук, трябва да има реципрочност.
Какво да поискам сега, не знам, не съм мислила по тоя схемаджийски начин…

# 326
  • Далечният изток
Сметни колко години по колко часа седмично и може да докараш една чанта за 10 бона Grinning

# 327
Ако си получила някой Бъркин за Коледа, два живота няма да ти стигнат да готвиш, според тукашните 'тузари'. Joy

# 328
Revoker, разбра ли сега защо не дават на мъжете си да домакинстват?

# 329
  • София
Ако мъжете искат жената да участва в сметките, те трябва да участват пропорционално в домакинството и гледането на деца. Толкова е просто. Тези, които обясняват за съдомиялни и сушилни видно никога не са го правили, не и наравно с жената, ако някога изобщо са живели с такава. Ако някой смята, че става с "натискане на копче и подход с децата" видно изобщо не знае къде се намира. Много теоретици, малко практици.

Общи условия

Активация на акаунт