Рак ли е?

• 1 908
  • 12
  •   1
Отговори
Днес ми показа това на ръката си. Старческо петно било..Толкова е сложна за ходене на лекари, особено в това грипно време, че ще се караме яко, но ще отиде. Просто докато това се случи искам да попитам възможно ли е да е рак? Имал ли е някой подобно петно и т.н. и какво се е оказало? Благодаря!

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 22:33 от mnegrevska

# 1
  • Някъде там
Майка ми има много такива. За мен е старческо петно, но за ваше успокоение я навийте да отиде. Или поне идете вие и го покажете на лекар и ако той каже, че е за преглед, я заведете.

# 2
Личната лекарка посетете, да даде направление за кожен лекар, ако прецени. Вместо да се тормози и майка ви, и вие, решете въпроса, за да се успокоите.
Аз лично не се чувствам компетентна да слагам диагнози.

# 3
Не е най-вероятно. Появява се какво ли не с възрастта. Покажете снимката на специалист, ако майка ви не иска да посети такъв, достатъчно ясна е. Не се притеснявайте.

# 4
Благодаря ви! Ще се свържа с дерматолог да попитам по снимката какво може да е. Надявам се да е старческо петно, а не рак. То е излезнало буквално вчера от нищото..прилича на синина, не на бенка..Не боли, не сърби..Но не е пък малко и това ме тревожи!

# 5
Възможно е да е от удар-кръвонасядане.Лека полека ще смени цвета си-лилаво, жълто-зелено.

# 6
Недейте да мислите най лошото.
Ако имате възможност, направете една хубава снимка и направете консултация през Healee, доктор Люси Попова или доктор Бисерка Котевска. Платени са, обаче.

# 7
Щом е излезнало вчера - става въпрос за подкожен кръвоизлив, лек, може дори да не е от удар.
Не се плашете Simple Smile

# 8
На мен ми прилича на кръвонасядане - прекалено е лилаво за старческо петно. Те са предимно светло кафеникави.

# 9
Подкожен кръвоизлив. Епидермисът изглежда здрав, абсурд да е кожен рак. А и ракът на кожата не излиза за два дни.

# 10
  • Някъде там
Mnegrevska, вече трябва да сте се свързали или посетили лекар. Какво ви казаха?

# 11
И аз смятам че е кръвоизлив... На личният лекар му изпратете снимка и той ще ви каже...

# 12
Mnegrevska, вече трябва да сте се свързали или посетили лекар. Какво ви казаха?

Избледня и стана като другите старчески петна по ръката й.

Общи условия

Активация на акаунт