Пробиотик за 2 г дете

• 196
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте , може ли да ми препоръчвате пробиотик , който наистина помага ?

# 1
Да помага за какво?

# 2
Киселото мляко е естествен пробиотик. Ако държите да е нещо на хапчета , най-добре питайте педиатър.

# 3
Един лекар ми каза, че почти всички пробиотици са създадени с цел печалба. Напълно безмислено било да се ползват, но ги изписват за успкоение на пациента или защото някоя фирма им е платила. Аз съм се убедила в същото. Няма значение дали приемам или не, винаги се чувствам по един и същи начин. Горе правилно са ви казали за киселото мляко.

# 4
  • Банско
Има хора, които не консумират млечни, как да ядат кисело мляко? Аз например не ям и то защото имам нещо като алергия? И как даваш на дете с разстройство кисело мляко?
На мен и на детето пробиотиците ни действат. Доволна съм от БиоГая, Лактофлор и Омнибиотик.
Моя стомах се повлиява и то различно от някои. Пробвала съм с ферментирали веган като кашу и пшеница, също кисело зеле, но пак казвам, при разтроен стомах не може тези храни.
Като казвате, че нещо не ви действа, не за всички хора е така! Има хора(обикновенно нулева кръвна група), които и конски копита да изядат, стомах не ги боли изобщо. Аз съм аб кръвна група и стомаха ме сцепва от много неща и през годините се научих кое, и как да ям!

Общи условия

Активация на акаунт