Нещо ухапа дъщеря ми

• 648
  • 7
  •   1
Отговори
Според вас от какво е мили мами ухапана от 2 дни само на едното краче???

# 1
Комари. Понякога става така, не знам от комара ли зависи, или от детето.

# 2
На синът ми му става така от комари, макар че го пръскам с Бочко. Това е реакция на организма към слюнката на комара. Мажа с Фенистил след ухапване.

# 3
Здравейте!
От 15 септември забелязахме в ръката на дъщеря ни гъбичка веднага бяхме на личната и тя каза от животни е повечето от  котки и ни дади бетазон трио не нищо не стана отидохме и на кожен и на дерматолог казаха че да я мажа с това и да и дам десибел и фенистил но няма много една на ръката и една в крака.    Първата снимка е от 15 септември а втората е от днес 06.10  на някой дали се случвало какво е направило ще полудея вече …

# 4
Не искам да те плаша излишно, но си спомних, че съм виждала подобна следа от ухапване и попитах ИИ.

# 5
Не искам да те плаша излишно, но си спомних, че съм виждала подобна следа от ухапване и попитах ИИ.

но защо всички лекари казват че е от котка и е гъбичка

# 6
Те знаят по-добре, предполагам. Аз само давам друга опция, която е много вероятно и да е грешна. Но по-добре да проверите. Ако искате пуснете някакви платени тестове без направление, или попитайте личната дали пък не е това.

# 7
Те знаят по-добре, предполагам. Аз само давам друга опция, която е много вероятно и да е грешна. Но по-добре да проверите. Ако искате пуснете някакви платени тестове без направление, или попитайте личната дали пък не е това.
казаха че да я мажа и ще свърши но стана вече почти месец не пускат никакви изследвания затова попитах тука благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт