Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 87

• 48 003
  • 1 166
  •   2
Отговори
# 495
Viva nova, сетих се, че за киселини препоръчват, когато лежиш/спиш, да си легнал на лявата си страна.

# 496
Здравейте, момичета (и момче). На 12-ти подадох документите за ТЕЛК и вчера получих имейл, че експертизата ще се извърши на 24.03.2025г. Това според вас означава ли, че всичко с документите ми е ОК и няма да искат да изпращам допълнителни неща?

# 497
El-e, би трябвало. Поне при мен беше така - после направо ЕР излезе. Не знам може ли после да звъннат или пишат за още нещо.

# 498
  • Добрич
Здравейте, момичета (и момче). На 12-ти подадох документите за ТЕЛК и вчера получих имейл, че експертизата ще се извърши на 24.03.2025г. Това според вас означава ли, че всичко с документите ми е ОК и няма да искат да изпращам допълнителни неща?

Тези дати се определят служебно, не от комисията. От комисията даже се учудиха защо ми е дадена тази дата, като няма как да мина на нея. И после три пъти ми я сменяха и всеки път получавах нов e-mail.

По същия начин двама мои познати получиха по няколко дати, като даже новите дати бяха в нови ТЕЛК-ове.

Затова мисля, че датата няма връзка с редовността на документите. От всичко прочетено останах с впечатление, че освидетелстването се извършва по представените документи. Колкото, толкова....

# 499
Благодаря за отговорите! Ще се консултирам с още един гинеколог, просто като чух атрофия си представих атрофия на мускулите там и ми прилоша ;д иначе ми предписаха нехормонален гел, но все още не ми е ясно дали ако наистина е това има шанс да се възвърне пътността на стените, или демиджа, който е направен е необратим и само мога да поддържам състоянието :С

# 500
И при мен беше така ,но ме отложиха още с две дати .Та общо 6 месеца чаках .Дано при теб да стане от първия път Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 501
Момичета, тези, които сте от Пловдив - моля, кажете ми къде да намеря золадекс. От 2-3 дни търся и няма в аптеките, но нямат и в склада, за да си поръчам. Следващата седмица трябва да си я слагам и се чудя ако не намеря как да постъпя.

# 502
  • Варна
Питай онколога,дали да смениш с Резелиго.Съставката е една.Само трябва да я платиш.Сестра ми почна с Золадекс и после по ЗК й изписаха Резелиго.Една позната на Фазлодекс,3м я намаше и я заплащаше.После й смениха протокола на друга фирма.

# 503
Момичета, тези, които сте от Пловдив - моля, кажете ми къде да намеря золадекс. От 2-3 дни търся и няма в аптеките, но нямат и в склада, за да си поръчам. Следващата седмица трябва да си я слагам и се чудя ако не намеря как да постъпя.
Може да питате аптеката в Промахон. На вайбър/по телефона, но пак няма да е по ЗК де. 
Иначе по принцип Софармаси май са с най-голям склад.

# 504
  • Sofia
jjjenq, също като Alatea, попитай дали можеш да си вземеш Резелиго. Едни и същи са, само производителят е различен и това, че Резелигото е с по-дебела игла. Аз би трябвало да съм на Золадекс, но защото още не ми е готов протокола  ми дадоха рецепта за Резелиго. Изрично попитах дали е едно и също. Цената е около 85лв.

# 505
  • София
Едно и също е, била съм 3 години на Золадекс, после от Сити ми го смениха на Резелиго, само иглата е по-гадна и дебела, но щом мъжът ми се оправя и го слага, значи е ок.

# 506
https://www.viewsofia.com/article/57703/Fantastichna-Bianka-Balt … wlWQ_MjdATQuBQa8Q
Моделът Бианка Балти бе ко-домакин на втората вечер на фестивала Санремо 2025. За нея това е „сбъдването на една мечта“, а всички следящи най-големия италиански музикален фестива участието й е пример как се празнува живота и как грее истинската, вътрешната красота.
"Не съм тук, за да парадирам, че съм болна от рак. Не искам да говоря за болката. Можех да остана в леглото и да си плача, но искам да превърна тази вечер в празник на живота ."

# 507
  • Варна
Четох сега за Бианка Балти.При положителна BRKA,прави двойна мастактомия,без да има рак,а оставят яйчници и стига до 3ти стадий.Има две деца и не са й били нужни.Страннен ми е такъв пропуск и то при хора с възможности.https://fashioninside.bg/lifestyle/bianka-balti-izpovedta-na-edin-supermodel/

# 508
  • Sofia
Искрено се възхищавам на тази жена! Дори и да се възприех без коса по време на химиотерапията, нямах смелост да се покажа без кърпа на главата в обществото. А да си кажа, не съм от много суетните.
Пропуска наистина е странен. Вероятно всичко се е развило много бързо.

Здраве пожелавам на тази красива и силна жена! Да се радва на дълъг и щастлив живот!

# 509
Момичета,можете ли да покажете косите си след химиотерапия.Примерно след 5-6-7 + месеца след приключването на лечението.И нещо успешно за растеж.
Днес в топлото време главата направо ми завря с тази перука.Не ми се мисли как ще е в топлото време 😀

Общи условия

Активация на акаунт