🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
В негово дясно беше Бюшра Девели.
Те са от една агенция, може и да се познават.

# 601
Има и припадащи при появата на мафиота

Гери, тя сега се е напълнила с ботокс и хиалурон

Скрит текст:
А тази, която уж щеше да спре да ни преписва, цял ден преписва и се редактира /spoiler]

# 602
Сякаш към нея се беше обърнал когато се смееше.

Жаки, не я бях виждала преди. Същата си е.

За протокола според мен и към колежката от Шивачът не показваше особено топли чувства на премиерата, а в сериала им се получава. Ще видим тук как е. Може и нея да я заменят като Сумието. Не че харесвам такива обрати. В приливите във втори кезон миската не им се получи. Миската в пътя на Емир. Там точно три актриси бяха вкарали да видят как ще се получи. Не се получи. Май само с разтропаната мацка в Терзи им се получи.

# 603
Според мен тук няма да има нищо общо с "Gaddar" и напъните им да се получи нещо по-така!
Струва ми се, че тук се работи на друго ниво.
Колежката е проучена и избрана според нуждите на ролята.
Не мисля, че ще има смени и писане на крак на сценарий.
Колежката от "Terzi" беше без никакъв опит, а им се получи много добре.
А Демет все пак е по-обиграна актриса.

# 604
Ново от Сюмейе

Има и други, ама после ще ги сложа, че става много дълго

# 605
Жаки, редувам те да сложиш и останалите.
Сериалът на Сумие излъчва ли се вече?
Ще сложа още веднъж снимката с тази баджове.

Разгледах ги по-детайлно- на двата екипа осветители са.
Екип 1 и Екип 2. Имат по един главен, а останалите са асистенти.

# 606
Мерси, Нези, пускам ги!
Мисля, че още не е започал нейния сериал, ама ще потърся трйлър мисля, че пускаха преди 10-тина дни и пишеше: "Очаквайте скоро"

Между другото, Сюмейето много се разхубави след Гадара

# 607
Значи гледаме едно и също, виждаме различни неща. Аз пък смятам,че Демет  е доста красива, нежна и естествена. Даже е станала още по красива от преди 11 години, а на побеляла, наддебеляла и с бръчки, като някои  други жени от набора ни.

# 608
Здравейте момичета,
Успях да ви прочета, Simple Smile
Днес имах сериозен ангажимент,  чак сега успявам...
Престоях в една пробна 3 часа, като консултант  в избор на костюм....вярвайте ми....трудна работа и огромна енергия....😉
Така, да се върнем на Чачи..
Аз искрено вярвам в успеха и химията...Деметче  е супер в ромкома наистина, както казва Жаки , играе със супер лекота.....но тя е обиграна,  камерата я обича, и е много обичана ....
За Чачко, ...е ясно ..
Очаквам уникален сериал...
Simple Smile всички пътища сочат натам Simple Smile

# 609
Нани, това е млада жена, даже от Чачо е по-млада. Не помня да сме обсъждали възрастни партньорки. Може и да е имало, но аз и без това не ги познавам.
Даже имам чувството, че напоследък му слагат твърде млади партньорки, а той изглежда по-зрял с времето. Не знам дали в един момент ще е много приемливо.
Всъщност то аз съм по-побеляла Simple Smile ама и няма да съм партньорка.

# 610
Нинче, както казваш, всеки гледа през неговите очи. Ясно е, че съм предубедена и сигурно е красива за много други, но не съм съгласна, че е естествена, защото корекциите не могат да се скрият, всъщност тя си ги е правила, да се виждат, а не да се крият.

Нани и аз смятам, че сериала ще се получи, защото сценариста ни е добър, режисьора ни е добър, имаме Чачо, с една дума всичко води до успех!

# 611
Аз не знам Демет на колко години е.
Изглежда ми по-голяма от Сумие, например.
За нея на този етап мога да кажа само, че на някои снимки ми харесва, като на тази

А на някои- не. Като на тази

Но, както са казали хората- на вкус и цвят...знаете. Wink
То и Чачо не всички го харесват- дебел бил, имал бръчки,  изглeждал стар...
Аз не виждам нищо такова, но ето пак опираме до вкуса.
Това, на което се надявам е между двамата да има химия на екрана. Със Сумие в началото я виждах, но после...

# 612
Като заговорихме за коси, на тази Демет косата е много хубава. То във Фара косата ѝ беше един път. Дето се вика то беше само коса на екрана.

# 613
Седем години е по-голяма от Сюмейе, от Чачо с две години е по-малка.
Аз чак уравнение ви съставих.
А бе, 92-ра година е родена Демет

# 614
Демет е 92.  Със сигурност   има хеурон в устните,не съм сигурна,че е слагала ботокс. Може би съм пристрастна, не искам да влизам с бутонките  към никой, Жаки. Просто  в моите очи е една от най-красивите  и талантливи турски  актриси.
Като цяло  не си падам фен на корекциите, ботокси, ринопластики, пък за хеурон да не говорим. Можи би, защото устните ми са големи   и нямам нужда. 🤣😂 За жалост все по често в ежедневието  си срещам хора които са прекалили с количествата и изглеждат нелепо.  Това е модата  сред млади и стари, явно затова има и толкова много пострадали след ботокс.  Дано намалее този тенденция.

Общи условия

Активация на акаунт