🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Чачо с хитрата усмивка

Скрит текст:
Отивам да си върна Ергенът да го изгледам и него.
Ако е свършил, дайте отзиви

# 661
Покрай толкова новости около Чачо, не мога да си пусна
"Клюки от архива"
23.09.2014- рожден ден на Чаатай.
Прекарва го в тесен кръг приятели и Енгин бей и Илкнур.
На излизане от заведението, разбира се има репортери 

Момичетата коментират, че и на Брадатко не му е лесно, играе го 10 в едно - майка, баща, приятел, мениджър, шофьор, пази го от самия него....
Като гледам все още е така.Wink
Също така, намирам, че момчето в него е все същото! Heart Eyes
Утре ще има продължение.
Скрит текст:
Жаки, аз съм изненадана, но наистина, поне за сега, е много по-различно от всички други сезони. На мен ми хареса.
Дано не го опропастят по-нататък!

# 662
Гледайки Чачо как се смее, представяте ли си го в комедийна(комедиина)🤔роля? Аз, не! Въпреки, че е веселяк по душа.
Скрит текст:
Разгледах ИГ сторитара на Каванч Татлъту, ами той вчера бил в Victoria & Albert музея. И си мислех да отидем до там South Kensington аз ходя заради един магазин там, та се отказах, заради времето.
Гледам, че Нези и Жаки  сте в неговата група, знаете ли дали Каванч е за постоянно в Лондон или за определен период от време?
Ако е ставало на въпрос, де...
Ох, много ми се иска да си взема снимка с него.
За това питам.
Тиха и спокойна нощ!

# 663
Добро утро!
Понеделник е!

Тази снимка е от "Клюки от архива"
Лично Чаатай я е споделила на 28.09.2014
И за 14 мин и
е събрала 10671 лайка!!!
Нещата не са се променили много и сега, нали! Всяка негова поява е фурор!

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

Скрит текст:
Ели, Къванч е в Лондон временно. От януари е на кулинарен курс. Може би ще останат три месеца. Имаш още време. Wink

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 08:50 от NeZ_9

# 664
Добро утро! Coffee

Надяваме се новата седмица, с още нови новини да ни зарадва.
Каста дали е приключил или още ще има?

Ели, въпреки че само в комедия не сме го гледали Чачо, не си го предствям в такава роля.

Скрит текст:
Да, Киво е за 3 месеца в Лондон
Пожелавам ти да имаш късмет за среща и снимка!

# 665
Привет.

Хубави снимки и клипчита. Като цяло визията на Гадара ми харесва повече на клипа.
 Ако трябва да съм честна, преди винаги съм коментирала,че не харесвам мъже с бради. Накрая си взех мъж с брада Smile  Като цяло може би всичко зависи от различния случай:smile:

Демет не е много висока, изглежда добре до всичките й високи партньори.Blue Heart
Дали е възможнж комисарката да се влюби ? На теория да, но дано  ни спестят такива небивалици. Innocent

Хубава нова седмица.

# 666
О, да Нинче, няма нужда от такива небивалици!

Живота винаги си прави шеги с нас....каквото не харесваме, това получаваме.
Ето и аз съм нагледен пример. Не харесвам Демет, а тя ни се падна!
Казвам, че няма да гледам, ама се вълнувам заедно с вас за проекта...абе, странна работа е съдбата!

# 667
Класната ми в началното,казваше никога да не казваме никога. Защото ситуациите много се променят и живота ни изненадва. Всяко зло е за добро.Радвам се,че поне не заобичах някои нисичък, но има време Smile Шегувам се. Мисля,че ако проекта е добър, ще преглътнеш партньорката. Виж ако му стане жена, не те виждам Thinking

# 668
Да си продължа "Клюки от архива"
от снощи.
Клюкарско предаване на сутринта след рождения на Чачо.
Единия от водещите е бил на съседната маса същата вечер, (по случайност).
 Поздравил е Чачо. Той бил много щастлив с приятелите си. Говорят за това, че сигурно е трудно толкова млад да си толкова известен и успешен. И казват, че е нормално да се допускат грешки, но трябва да се учим от тях. И да обичаме младите хора с грешките и провалите им.
Жената пита за Серенай дали е била там, този казва, че в случая решил да не е журналист и не искал да притеснява Чачо. Нито го е питал нещо за Серенай, нито сега щял да каже дали тя е била там или не е била. И изобщо кой е бил там и кой не. Имало много хора. Той е решил да спомене само няколко от приятелите му, които е видял.
С една дума оставя вратичка.
И казва накрая, че ако го срещне Чачо в друга обстановка скоро можело и да го пита, но снощи е решил да го остави да си празнува

Но турските жълтури казват, че Серенай не е била на партито.
И веднага започват спекулациите.
Всъщност се оказва,че Серенай е била в Париж.

Тази снимка е от 22 септември. Значи Серенайката е била поне 2-3 дена в Париж. 
А тези с нея са Али Ръза Оздемир - гримьор и Мелтем Арас, която е от агенцията й.  
Към снимката на Серенай в инстаграм има коментар, в който пише, че след излъчването на "Lale Devri" във Франция, тя е спечелила много почитатели. Те са основали фенклуб и от него искат да се свържат с нея и да я поканят на среща, когато е в Париж. Искат и да й дадат подаръците, които изпращат фенове от цяла Франция
А Серенай е на седмицата на дамската мода в Париж,най-големия есенен моден форум.Миналия сезон също беше в Париж на модни дефилета.Тя има приятели там.

Толкова по въпроса за 24 тия рожден ден на Чаатай и защо Серенай не е била на него.

# 669
Нези, много ти благодаря за материала, който ни носиш от онова време. Все интересни неща са се случвали. Можем само да съжаляваме, че не сме били преки свидетели, но и сега изживяването е приятно.

Цитат
Мисля,че ако проекта е добър, ще преглътнеш партньорката.
Нинче, може и това да се случи, знае ли човек!
Истината е, че имам усещането, че този проект ще се получи....има всички предпоставки затова.

# 670
С усмивка и кафе денят
започва най-добре!☕
Спорна, щастлива и успешна
седмица ви желая!
Надявам се, че и тази седмица ще имаме нови снимки и новинки за "Eşref Rüya ", няма да ни оставят.
Благодаря, момичета за всичко което носите,  "Клюки от Архива " са винаги интересни!

# 671
Класацията на ИМДб към 10.2.25 г.
Чачкин се е изкачил до 10-то място

# 672

Нинче, може и това да се случи, знае ли човек!
Истината е, че имам усещането, че този проект ще се получи....има всички предпоставки затова.
Жаки, има всички предпоставки за това, вярно е!

Сериалът"Сънят на Ешреф " идва,
за да отвори вратата към света
на престъпността, който ще бъде
последван търпеливо, заради любовната история.

Чачо вече е в десетката! Heart Eyes

# 673
СЪНЯТ НА ЕШРЕФ Синопсис: На върха на властта си в престъпния подземен свят, Ешреф е безразсъден лидер на престъпна организация, която има всичко, което иска: власт, пари и хора. Докато десетки жени около него копнеят за него, той е пленен от любов, чието име не знае и чийто образ дори не може да си представи.
Той нарече това момиче, което беше видял преди много години във ферма в Афион, където работеше като сезонен работник за чичо си,
 „Руя“. Той влезе в затвора заради нея и въпреки че по-късно загуби следите й, той никога не се отказа и я търсеше дълги години. Тогава, години по-късно, докато той продължава живота си като старши член на група от подземния свят, наречена Сираците, пред него се появява жена на име Нисан. Ешреф е близо до това да обикне някого за първи път след Руя. Но истината за Nissan ще бъде краят на Eshref. Нисан е информатор на полицай на име Джигдем, който е обсебен от хващането на Ешреф.

# 674
Снимката, публикувана на официалната страница на "Eşref Rüya"в Х, е харeсана от Ugur Yildiran, Riza Kocaoglu и Nebil Sayin- колегите от "İçerde"

На Чаатай му предстоят нови интересни мъжки партньорства. Надявам се да са също толкова добри!

Esref идва, за да разбие всички рутини!

Общи условия

Активация на акаунт