🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 286
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Очакваната конкуренция

# 706
Халит Ергенч съм го гледала много отдавна. Но той е актьор с име.
Бурак Дениз го знам от "Medcezir" и "Şahmaran" - не е моя актьор.
Буура Гюлсой,  го гледах скоро в "Kuzey Güney", като Гюней. Играта му много ми хареса! Още го мразя. Grinning
Другия не го знам кой е.

Всъщност исках да кажа, че моят избор е Чаатай! Heart
Не ви изненадах, нали! Wink

# 707
Aххх, каква изненада!
Много ме изненада, Нези! Joy

Ново от Бусенце
Ами сладурка е...

# 708
Испанската преса за "Eşref Rüya"
https://www.hola.com/actualidad/20250211812772/esref-ruya-e-deme … usoy-nueva-serie/

"Eşref Rüya",  сериалът, за който всички говорят и обединява две големи турски звезди

Това е първият път, когато Демет Йоздемир и Чаатай Улусой споделят екрана.
 Демет Йоздемир и Чагатай Улусой са двама от турските актьори в момента.  Срещнахме Демет в ролята на сладката Санем в "Erkenci Kuş", сериалът, който оглави с Джан Яман и който я изстреля към звездите.  А Чаатай в поредици  като „Тайната на Фериха“ и „Меджезир“ и.наскоро с „Шивачът“, големият турски хит на Netflix. 
Сега и двамата обединяват таланта си, за да участват в "Eşref Rüya" (Сънят на Eşref), един от най-очакваните проекти за сезона в Турция, поради завладяващия си сюжет и за първи път, когато двамата изпълнители се срещат на екрана, със сериал, който обещава да докосне сърцата на зрителите.  Чаатай и Демет, заедно с останалите актьори, направиха първия си прочит на сценария в началото на февруари и между тях вече имаше страхотна химия и съпричастност, нещо, което те без съмнение ще знаят как да предадат пред камерата. Този четвъртък те започнаха снимките на сериала в Истанбул, с оглед на премиерата му, която се очаква през март по турския Канал D, което предизвика голямо очакване, както сред последователите на двамата изпълнители, така и сред феновете на турските романи.  Зрителите вече броят дните, за да видят тази фантастика, която ще съчетае романтика, драма и екшън. В нея Чаатай ще играе Eşref, докато Демет ще поеме ролята на Nisan, двама герои, желаещи да запалят отново огъня на една любов, превърнала се в пепел.
Улусой и Йоздемир ще бъдат придружени в тази фантастика от талантливи актьори като Неджип Мемили, лошият от Dolunay: Full Moon, Ахмет Рифат Шунгар (Благодаря, следващ?), Ахмет Йълдъръм (Казвам се Фарах) и Масит Копер (О, Белинда), които завършват една история, пълна с емоции и изненадващи обрати, режисирана от Улуч  Bayraktar и написана от Ethem Özışık и Lokman Maral.

Демет  днес е получила цветя от агенцията
On talent,  в която е.

На картичката са написали
Rüya gibi...Heart
Като сън...Heart

На което, Демет е отговорила- Не може да сте толкова сладки!
Сега се сещам, че и в Чачовата каравана тази сутрин имаше букет с цветя, в синя хартия. Може да са били за него. Wink

# 709
Значи, цветята на Чачо са от агенцията на Демет ли?
Ако е така....Браво!
Той Енгин, дали ще се сети да й подари на Демет?

Ебру е щастливка!
И Джеди го е вкарала в кухнята....няма само тя, я!
Големи сладури са!

# 710
Не знам, Жаки, това е мое предположение.

Хартията е подобна, има и картичка, която явно още не е отворена.(към онзи момент)
Енгин бей досега винаги е подарявал цветя на Сумие.
Може би сега ще подари на Бюшра.
На Чачо едва ли. Grinning
Между другото от  този фенски профил на Чаатай са споделили линк, от който може да си инсталираш KanalD.
Аз си го качих на телефона, но като опитах да гледам на живо получих това съобщение
Не можете да гледате това съдържание от вашия регион. Confused

# 711
Цветята са за Чачо, така мисля и аз.

# 712
Значи, нашто момче, ще го обличат с BOSS

Като се стя на Гадар, какъв беше гардероба, тия са висока летва и в облеклото!

# 713
Жаки, на мен вчера от страицата на канала ми даваше това съобщение, но щом стриймват в ютюб е ок.

И аз си мислех как в този сериал сигурно ще е много стилен. Стига безформени дрехи.

Цветята може да са от продуцентите. А и ние защо решихме, че това е неговата каравана?

Сетих се и за шалчето. Нали Пеями на сватбата на Димитри носеше бяло шалче. Може да е като кадър от сватбата. Скоро всичко ще се разбере

# 714
Нали онзи ден Илкнур беше споделила снимка с доста мъжки дрехи и обувки, които предположихме, че ще са за гардероба на Чачо.
А и като го видяхме колко е елегантен с този бял шал, черно поло, палто.

Все пак Ешреф е човек с пари и власт, а Дахан  беше момче, без възможности.

# 715
В Гадар и тия с възможности бяха зле облечени.

# 716
Гери, и тук качват епизодите на сериалите, които излъчват.
Пробвах, гледат се.
Разбира се, няма опция за автоматичен превод.
За караваната предположих,че на Чачо, защото там бяха неговите дрехи.
Може би някой ден и той ще ни я покаже.Wink

# 717
Аз за превод ще чакам рускините. Като слушам май по-добре разбирам. Този автоматичен превод само го мисля какво иска да каже автора, че да схвана. Напрягам се доста така. На рускините превода винаги е добър.

# 718
Днес видях новата реклама на Серенай за AK bank

Освен това прочетох нещо, което не знам дали е вярно.
Турската преса съобщава, че след скандала,
свързан с Айше Баръм и изслушването, като
свидетел в съда, Серенай Саръкая е решила да продаде имота си в Турция и да се премести в Америка.

Би било жалко, ако е така! Confused

# 719
Гери, на Нерон превода не ти ли харесва?
Иначе в Ютуб, наистина е гаден!

Общи условия

Активация на акаунт