🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"Eşref Rüya"/"Сънят на Ешреф"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-23

• 18 298
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Сериалът "Eşref Rüya" ще се излъчва на екраните на Kanal D. Сериалът, подготвен като една от амбициозните продукции на Kanal D, се очаква да кандидатства за рейтингови рекорди в деня на излъчването си.
От X

# 91
Нези, най-вероятно така ще е, защото обикновено първите договори са за 13 епизода.
Ако има рейтинг, ще се подписват нови за следващи епизоди, а в случая ще е за втори сезон.

Сюмейе, Бусе и Шифа са пуснали еднакви сторита за пожара

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 14:23 от jackie.

# 92
И една статия от днес,  която не казва кой знае какво ново, но пък се пише за сериала, което е добре.
https://www.tgrthaber.com/mavikadin/esref-ruya-dizisi-konusu-ned … a-kimler-var/?s=1

Какъв е сюжетът на поредицата "Eşref Rüya"? Кой е актьорският състав на сериала Eşref Rüya?

Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir, които са сред популярните и приятни имена от екраните, се събират в сериала "Eşref Rüya". Сериалът, чийто сценарист е Етхем Озишик, е режисиран от Улуч Байрактар. Историята на живота на Ешреф, който е тласнат в света на престъпността с голямата болка и самота от това, че е осиротял на ранна възраст, изглежда ще засегне дълбоко зрителите.
Какъв е сюжетът на сериала "Eşref Rüya"?
 Кой е актьорският състав на сериала Eşref Rüya?
Отговорихме на любопитните въпроси в детайлите на нашата новина.
КАКВА Е ТЕМАТА НА ПОРЕДИЦАТА EŞREF DREAM?
В сериала "Eşref Rüya" героят Eşref, изигран от Çağatay Ulusoy, е осиротял в ранна възраст.
Тази самота го тласка към света на престъпността и го превръща в личност, която властва тук. От друга страна, той иска да създаде ново семейство с братята и сестрите си, които поставя на мястото на тези, които е загубил. Той обаче има големи отговорности, като например да бъде ръководител на подземни организации. От една страна, търсенето му на мир никога не свършва. В разгара на тези търсения Нисан, която внезапно се появява пред него, завлича Ешреф на непредсказуеми места.
АКТЬОРСКИЯ СЪСТАВ НА СЕРИАЛА "EŞREF RÜYA"
В главните роли на сериала "Eşref Rüya" участват Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir. Посочено е също така, че актьорският състав на сериала включва имена като Büşra Develi, Necip Memili, Görkem Sevindik, Deniz Hamzaoğlu и Ahmet Rıfat Şungar.

# 93
Да разведрим малко обстановката с

" Клюки от архива "

Момчетата Heart Eyes

Тази снимка, споделена от Чаатай в Instagram, е харесана  в рамките на 4 часа от 23 хиляди души! Dizzy Face

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 13:28 от NeZ_9

# 94
От Бирсен
@birsenaltuntas1
27 мин.
Освен ако няма нова промяна на решението в следващите часове, телевизионните канали ще продължат да забавят излъчването си и няма да излъчват нови епизоди от сериала тази вечер поради най-смъртоносния хотелски пожар в нашата история.

# 95
Още малко " Клюки от архива "
Изтичат разни снимки с фенове.
(нямам търпение вече и  новите да започнат )

Тези двете са стари, но се появяват за първи път по това време

# 96
От Х
Анкета за ТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕРИАЛ
Най-добър актьор на 2024 г.`
КРЪГ З

Не, че  е важно и Чачо има големи шансове, но все пак гласувах за него.

# 97
Нези, и аз гласувах. Няма да слагам епитети на Мерт, че може да има негови фенове тук, но тъй е явният победител. На каква база не знам, но явно е добър, а аз не разбирам.

# 98
Цензура, Жаки. Цензура. Като по турската телевизия.

# 99
Жаки, и аз сега забелязах.
Нямам спомен да си писала нещо нередно, но може на някой да не са се харесали постовете ти.
Не обръщай внимание! Wink
За теб, голяма доза Чачо от лятото на 2014. Всички снимки, които сам е споделил.

# 100
Гери, така е!
Еее, Нези, как ми оправи настроението с любимият ми Чачкин!

Ето ви още един наш любимец!

# 101
Здравейте момичета,
Болна съм, Sad нооо
Жаки, хич и не мисли...
Няма да разбереш....не ти и трябва...
Ето ти Чачо,
Огромна доза , за Теб

Яман целуващ страстно Мира  😉
Охх и с Ибо

Нези,
Разкошно е всяка споделена снимка от най прекрасното време за Чачо.....за успехът говоря.....😉

# 102
Нани, бързо да се оправяш. Скоро нещо хубаво ни чака. Така го чувствам. Не може само лошо.

Май забравих да споделя с вас нещо, на което попаднах. Майката на Пеями и големият враг на Емир -капитана, са гаджета в шербета. Тя и на Яман майка му май играеше там.
То там играе и полицая от Кюбра

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 22:11 от gerryto_2

# 103
Точно така, момичета! Нещо хубаво ни чака! Blush

Nanni, бързо оздравяване! Hug

# 104
Благодаря ви, момичета снимките са страхотни, за първи път ги виждам.

Нанни, бързо оздравяване!
Ама защо се трият постове, неразбирам?
Жаки, не си го слагай.

Общи условия

Активация на акаунт